- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
seninde canım,ben istiyorum da süte guvenemiyorum daha ek gıdaya geçmedik kararsız kaldımRecep ayiniz mübarek olsun hanimlar
Kimler 3 gun oruçlu olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde canım,ben istiyorum da süte guvenemiyorum daha ek gıdaya geçmedik kararsız kaldımRecep ayiniz mübarek olsun hanimlar
Kimler 3 gun oruçlu olacak?
Bu işler gercekten zor kolaylık versin allah eflalimFarketmememiz mümkün değil ki canım bir hafta yapmadığı oluyortamamen kendi tuttuğu için, ilaçla düzelecek bir şey olsa keşke. Bağırsak uzunluğundan bende şüpheleniyorum çünkü abisi de öyleydi hala düzenli yapmaz , ablamın birinin de uzunmuş genetiktir belki. Mesela ben süt içince kabız olurum iki oğlum da aynen öyle , çoğu kişi tam tersi süt içince cır cır olurmuş
ya abur cubur vs yasak dedi doktor oğlana ama nerdeee eşim bile bile alıyor sonra da yapmıyor diye kafayı yiyor
Birde bezi bıraktır ondan demiyor mubüyük oğlumu 2 yaşında alıştırdım güya ama gel gör ki o da bezliyken korkup tutmaya başlamıştı bunu hesaba katmadan bıraktırdım, büyük tuvalet icin tam iki yıl uğraştım canım neler çektim bir bilsen , küçük tuvaletini yapıyordu ama büyüğe gelince yok. Stickerlar çizelgeler ödüller vs neler neler. Sonunda kendi kendine düzeldi.
Şimdi ben küçüğün bezini bu halini bile bile nasıl bıraktırabilirim ki , yaşayacaklarım belli. Zor işler ya![]()
bendede bişeyler oluyor ama bilemedimSite mi sorunlu ben mi , yazdıklarım abuk sabuk birşey oluyor![]()
Sadece salami sevmedim tefo çok sağlıksız salam onu .dışında şahane menü suyu bol iç ödem için canimMenümü vereyim
Sabah 10.30: 1 has yumurta 5 zeytin
2 dilim salam ve 1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara turk kahvesi 2 k kayisi 1 hurma
Akşam 16.00: 2 kaşık kisir
2 kaşık koz patlıcan
1 bardak ayran
Ara olarak sade soda ve kahve
Su 2.5 litre
Spor : 50.dk yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife
bendede bişeyler oluyor ama bilemedimSite mi sorunlu ben mi , yazdıklarım abuk sabuk birşey oluyor![]()
sıhhatlar olsun canım benimkilerede el atılacak ama ne zamanBebeleri yıkadım kendim yıkandım. Çayın altını açtım, dağ gibi katlanacak çamaşırlarımla geldim el atıverin![]()
Sadece emiyosa bise diyemem kuzmbol su icmelisn cunkuseninde canım,ben istiyorum da süte guvenemiyorum daha ek gıdaya geçmedik kararsız kaldım
Sağol canım. Benimkiler erken yatıp erken kaldığı için erkenden yıkadım :)bendede bişeyler oluyor ama bilemedim
sıhhatlar olsun canım benimkilerede el atılacak ama ne zaman![]()
Amin canım sağolBu işler gercekten zor kolaylık versin allah eflalim
3 litre içiyomSadece emiyosa bise diyemem kuzmbol su icmelisn cunku
Menüler şahane lunya ama senden ricam günlük ver menüleri balımSlm
Menü
Ctsi
Sabah(7:00) : 1 yumurta ile maydanozlu omlet, 1 dlm peynir, 2 tam ceviz, maydanoz, 5 yeşil zeytin, Yeşilçay.
Ara(10:00) : 1 sb tarçınlı süt, 3 hurma.
Ara(13:00) : türk kahvesi, 7-8 badem.
Akşam: tarhana çorbası, yoğurt, kırmızı lahana salatası.
Su: 2.5 lt.
Temizlik spordan sayılıyor mu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
Pazar menü
Sabah (10:00) : 3-4 kaşık menemen, 2 dlm peynir, 4-5 zeytin, yarım dilim ananas, 2 ceviz ve Yeşilçay.
Ara(13:30) : sütlü kahve, 5 badem.
Akşam(18;00): sarmısaklı yoğurtlu kereviz, 2 kepçe şehriye çorbası.
Ara: ıhlamur
Su: 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş.
Bugün ablam yemeğe çağırdı mantı yapmış , gitmedik
@begum75
@nehirnil111
@MiuLego
Dayımın oğlu yapmıyordu tuvalete büyüğünü günlerce tutuyordu en son terapiste gittiler 1 2 seansta çözüldü canım meğer çocuk annesi kabız olduğunda Bikere tuvaletten cıkınca canim yandı demiş ondan korkmhs neyden etkilenecekleri hiç belli olmuyor Bü yardım alın bence size de cocuga da yazık kuzumAmin canım sağol
bende hep gunduz yıkıyom aksama zati yorgun bitkin oluyorumSağol canım. Benimkiler erken yatıp erken kaldığı için erkenden yıkadım :)
En iyisi gündüz yıkamak aynen akşama pil bitmiş oluyor. Gündüz dışardaydık bugün market vs derken kaldı akşama bizim debende hep gunduz yıkıyom aksama zati yorgun bitkin oluyorum
Haklısın canım, aslında sabah erkenden girip yazacaktım da giremedim hiçMenüler şahane lunya ama senden ricam günlük ver menüleri balım
Değilim, yavru vatan kan ağlıyomalipina hamile mi yoksa kızlar ayyy ne güzel olur ya
Pehhhhh ama bana kandıonlar bende de var miu benim![]()
Aynen canım korku yüzünden tutuyor, kabız olup canı yandı bir kere sonuç bu. Öyle de hassaslar ya şimdiki bebeler. Benim niyetim de çocuk gelişim uzmanına götürmek, büyük oğlumu götürmüştük gerçi çözememişti o daDayımın oğlu yapmıyordu tuvalete büyüğünü günlerce tutuyordu en son terapiste gittiler 1 2 seansta çözüldü canım meğer çocuk annesi kabız olduğunda Bikere tuvaletten cıkınca canim yandı demiş ondan korkmhs neyden etkilenecekleri hiç belli olmuyor Bü yardım alın bence size de cocuga da yazık kuzum
Kız bir şeyi 40 kere dersen olur demişler, bu ay yumurtlama gününe dikkat etDeğilim, yavru vatan kan ağlıyo![]()
Tüh pek heveslenmistimDeğilim, yavru vatan kan ağlıyo![]()