Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Recep ayiniz mübarek olsun hanimlar :KK200:
Kimler 3 gun oruçlu olacak?
Sahur yapamıycam bu gidişle olamıycam :( tuvalet nöbetindeyim uyanıp duruyor ayağımda oğlan :( bugün nesfit alacaktım markette elim gitti sonra başka şeye daldım unuttum, simi pratik hemen oturduğum yerde yerdim onu :( başka pratik yiyecek bir şey de yok diyete uygun :KK42:

Ay kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdi :KK43: bağırsağım uzunmuş küçüklüğümden beri böyleyim yani, inşallah senin minik tutmayı bırakır :KK43:
Töbe töbe bağırsak uzunluğumuz ölçüsü bile aynıdır bence
:deli::deli:

Kızlar merhaba. :KK3:
Çook yorgunum ve fena hâlde uykum var. Nasıl Birgündü ya. Zor dayanıyorum uyumamak için ama son bir gayretle menümü yazıp kaçayım.
Sabah Limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Domates, salatalık, maydonoz, nane
Öğle 13:00
Yoğurtlu ton balıklı mor lahana salatası
Ara 16:30
2 gün kurusu
Akşam 19:30
Yarım buharda levrek
Sebze sote( çarliston,kapya,kabak, havuç)
Salata

Sahur yapamıycam bu gidişle olamıycam :KK43: tuvalet nöbetindeyim uyanıp duruyor ayağımda oğlan :KK43: bugün nesfit alacaktım markette elim gitti sonra başka şeye daldım unuttum, simi pratik hemen oturduğum yerde yerdim onu :KK43: başka pratik yiyecek bir şey de yok diyete uygun :KK42:
Tuh ya :( Allah kolaylik versin kuzm
Benm kizmda dis cikariyo sanrm
Canımı okuyo resmen uyku denen bise yok saat basi uyaniyoz nerdeyse:( oyle böyle buyuyolar Rabb'im beterinden korusun

Kızlar bugün hiç buraya giremedim full kütüphanedeydim şu anda orada onlinem ilk günlerden az giriş yapmak istemiyordum sizinle kaynaşmak için motive olmak için ama kötü denk geldi bu arada akşam 7.8 km yürüyüş yaptım:KK55:

Son düzenleme:
Tecrübeli anneler bebekler dis çıkarırken grip gbi olrmu????
Ya kizim 1 haftadir huysuz 2 gündürde tavan yapti sürekli agliyo mizirdaniyo ilgi istiyo smdide burnu tıkanmış serumfzyljkle actm ateşide 37 derece cok yok ama var
Durduk yere agliyo dismidir gripmidir?:KK42:

Ya kizim 1 haftadir huysuz 2 gündürde tavan yapti sürekli agliyo mizirdaniyo ilgi istiyo smdide burnu tıkanmış serumfzyljkle actm ateşide 37 derece cok yok ama var
Kuzenimin ogluda öyleydi, tabi o zaman ocakti yani soğuktan mi bilmiyorum canım. Çok geçmiş olsun :(

Kuzenimin ogluda öyleydi, tabi o zaman ocakti yani soğuktan mi bilmiyorum canım. Çok geçmiş olsun :KK43:
Cok sağol kuzm ya :(
Kabarmis.disi elime tümsek geliyo çıkacak sanirm :(
Cok surundurmez insaAllah
Gerci 1 haftadie sürünüyorum :ruh:

Diş de olabilir canım nezle de olmuş olabilir ne kadan faydalı Bü cevap

Back
X