- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
GünaydıınnGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydıınnGünaydın![]()
Benim kızda da bazen oluyor canım diste bazen sadece ates oluyor bazen de burun akıntısı falan eslik ediyor hafif ilaç veriyorum ama öyle olduğunda çabuk atlatıyorCok aciklayici oldu kiz sagol![]()
Daha oncede oldu kizmda boyle burun akintisi falan ama boyle huysuz degldi ya bide birden aglamasi yoktu bu gece durduk yere agladi yavrum cani yaniyomus gbiBenim kızda da bazen oluyor canım diste bazen sadece ates oluyor bazen de burun akıntısı falan eslik ediyor hafif ilaç veriyorum ama öyle olduğunda çabuk atlatıyor
Yanlış alinti oldu kizGünaydın kaptanicem![]()
Diş patlayana kadar bizde çok sık olur o ağlamalar canım o normal canı yanar dişten çünküDaha oncede oldu kizmda boyle burun akintisi falan ama boyle huysuz degldi ya bide birden aglamasi yoktu bu gece durduk yere agladi yavrum cani yaniyomus gbi![]()
Icim gidiyoDiş patlayana kadar bizde çok sık olur o ağlamalar canım o normal canı yanar dişten çünkü
Yanlış alinti oldu kizbana dedin kaptanicem diye
![]()
Napcan canım böyle böyle büyüyorlarIcim gidiyo![]()
 kafayı sen tahmin et işte nefret ediyorum sabahçılıktan
![]()
Su an sabahci olmayi tercih ederdim inan..kalkali yarim saat oldu ve aksam 5 buçukta gelcem eve.. kafayı sen tahmin et işte nefret ediyorum sabahçılıktan
![]()
Napcan canım böyle böyle büyüyorlar
Günaydın ogretmenimGünaydın![]()
Oy canım senin Kü çok dahazor bi de ders anlatsam napardım bilemiyorum ya eşim senin günü şimdi çıktı evden 9 saat ders var bugün ve nöbetçiSu an sabahci olmayi tercih ederdim inan..kalkali yarim saat oldu ve aksam 5 buçukta gelcem eve..
İki tane canım oğlum 3 kızım 1yaşındasenin 1 tanemin cocuk
MaşaAllahİki tane canım oğlum 3 kızım 1yaşında
Günaydıınn![]()
Günaydın kaptanicem![]()