Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın
:KK76::KK76:
Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?
:dua::dua:o_O
Ben kahvein yanina iki kucuk top yiyordum canım tatli isteyince

Ay şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın
:KK76::KK76:
Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?
:dua::dua:o_O
Zaten diyet tatlısı bu kahvenin yanında falan yiyebilirsin ki:) içinde zararlı hiçbirşey yok aksine faydalı:KK200:

Gunaydinn

@MiuLego akşam iki tane kurabiye yedim :KK43: temiz değilim :KK43:

Ama buraya artık hergun temizm yazmak zorundayım kilom berbat çünkü :KK43:
Bak yaaaaa
Kız kurabiye ne onu yemesen nolacak
Bak yiyimce hersabah üzülüyorsun
Kendini üzme yahu boş yere

Hergün yazmak zorındasın evet:duduk:

Esra kuzum ek besinde süt veriyorsan bir süre verme, süt maalesef ciğerlerde balgam yapıyor eğer hastaysa iyi gelmez.
Çok geçmiş olsun bir de göğsünü ovala nane yağı varsa..(tabi zeytinyağı ile karıştır direk sürme)
Vermiyorum süt de kv köyde kendi icerken özenmiş diye içirmiş bir kaç kere

Veterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
Hadi inşallah kuzum ya.. daha da iyi haberleri olsunninsallah :KK200:

Back
X