Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım boya bak:rolleyes::rolleyes:
50 kilo olursam seninle anca o zaman aynı olur boy kilo oranımız :olamaz:

Of of hep 50 lerde kalsaydım

ayy eflalll ben hiç 59,9999999 bile görmedim ya ne güzel duygudur o

menü harika.. karbonhidrat, protein ve sebzeden vitamin ve kalan ihtiyaçlar.. hepsini bir öğünde alıyorsun

evet canım aynen menü güzel dün çok acıktım ama bugün acıkmam
dünden kalan taze fasulyeyide yerim sanırım

Korumada da olsan vuracağım canım demek ki +1,2 koruyamamışsın perşembe günü cıs olamaz maalesef :işsiz:
Eki Görüntüle 2130554

Ahh kuzum nasıl kendine yapıyorsun bunu bende buna çok üzülüyorum hadi bismillah son olsun lütfen artık pisim mesajlarını görmeyelim yaza az kaldı bas gaza lütfen :KK43:

Tebrük ederim canım :KK9::KK73:

Kuzu vuracağım üzüldüm de kilona :KK43:
Eki Görüntüle 2130561

Korumadasın o yüzden az vurayım :KK53:

Eki Görüntüle 2130562

Tebrikler canım harikasın be :KK8::KK9::KK73:

Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Tebrikler canım:KK9::KK73:

bitti nehirim , gaza basmaktan gaz pedalı çürüdü ama ben bıkmadım
zaten bu kilo foss kilo çogu gider pazartesiye umarım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Veterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
yaşasın iyi olacak minnak çok şükür nasıl sevindim ben bu habere nasıllllllllllll:dua:

Back
X