- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
sen yaşıyor musun
Ayaktayım yıkılmadım
Kilolarla basbasayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yaşıyor musun
Ayaktayım yıkılmadım
Kilolarla basbasayim![]()
Cnm benimde ideal 60 kilo ama ben çok pisbogazim malesef bu moda girmişken idealin 2 kilo 3 kilo altında olmak istedim .Allahım boya bak
50 kilo olursam seninle anca o zaman aynı olur boy kilo oranımız
Of of hep 50 lerde kalsaydım
Allahım boya bak
50 kilo olursam seninle anca o zaman aynı olur boy kilo oranımız
Of of hep 50 lerde kalsaydım
menü harika.. karbonhidrat, protein ve sebzeden vitamin ve kalan ihtiyaçlar.. hepsini bir öğünde alıyorsun
Korumada da olsan vuracağım canım demek ki +1,2 koruyamamışsın perşembe günü cıs olamaz maalesef
Eki Görüntüle 2130554
Ahh kuzum nasıl kendine yapıyorsun bunu bende buna çok üzülüyorum hadi bismillah son olsun lütfen artık pisim mesajlarını görmeyelim yaza az kaldı bas gaza lütfen
Tebrük ederim canım
Kuzu vuracağım üzüldüm de kilona
Eki Görüntüle 2130561
Korumadasın o yüzden az vurayım
Eki Görüntüle 2130562
Tebrikler canım harikasın be
Harikasın canım tebrik ederim
Tebrikler canım çok güzel
Tebrikler canım![]()
Canım eti marine edince daha güzel oluyor ama yok hemen yapman lazımsa muhurleyip yapBu da güzelmiş önceden sosla yumusatiyor musunuz
Gördüm minnosum![]()
Gel yanıma bekliyorumBi yanina gelseydim 52 lere![]()
bitti nehirim , gaza basmaktan gaz pedalı çürüdü ama ben bıkmadım
zaten bu kilo foss kilo çogu gider pazartesiye umarım![]()
Muhabbete de bekleriz canimmmSapık gibi takipliyorum bu takımı
Çok hoş mıhabbetiniz![]()
Az da olsa istikrarından dolayı maşallah tebrikle DeynebimGeçen hafta :63.5
Bu hafta :63.4
Tartı fotosu çekmiştim ama fotoya baktım ki yansıma olmuş bacaklar falan![]()
Diğer sitelerde sorun var mı girerken?Gelmeye çalışıyorum ama bağlanmıyor kızlarya benim internete ya kk da sorun var
Hayırlısı olsun insallahHeyyyyyy gunaydin
Hadi bakim siz yatın yatın şişin
Ben azcik kalkayimda esneteyim su kazik vucudumu
Disim agriyo yaaaaa tovbeeee bi bu eksikti
Kuzucanlar bugun isyerinde tum dengelerin degisecegi bir gun.Umarim hakkimizda hayirlidi olur.
Yasak kuzum yasak hemen def edeceğim bugün onu dün 59.5 tum Bü cıs oldu aksam bugün telafi edilecekMakbussssssss sana 6 Lar yasak değil mi
İlk bildirimi yapayım
Kilom : 72.0
Allah beni bildiği gibi yapsın![]()
8 Lee gelmiş hoş gelmiş canım tebriklerGecen hafta:91
Bu hafta:89,7
Fark:1.3
Yüzde:1,43
8li rakamlari ucundan Gördüm şükür
@MiuLego @Lunya @pempisler @begum75
Vayyy vayyy şahane sahaneBen de kilo bildireyim, eğer ıgde benden yüksek yüzde ile gelmişse ölü taklidi yapicam
Geçen hafta:55.4
Bu hafta: 53.6
Fark:1.8
Yuzde:3.25
@MiuLego @Storm- @igdedali @Melegiimm22 @Floweroflife
yaşasın iyi olacak minnak çok şükür nasıl sevindim ben bu habere nasıllllllllllllVeterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..