Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tek başıma çağlaların toplam pointlerinden daha fazla point yapmışım. Bu utanç da size yeter hıh:63:

Seni de yemişim hahahaha

Heye kaptım accık öp beni sev beni miu:110:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kötü değil gayet iyi ama gene de yenildik diye furdum:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Bu hafta sen de sıkı takibimdesin. Özellikle sporlarına her gün etiket bekliyorum
Accık da ponpon bırakayım aferin kız yüzden güzel:KK73::KK73::KK73:
:KK42::KK42:

ımmmmmmmmm:kk77:

ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa:kusmuk:

diyelimmm bebişimmm diyelim...
benim ortalama en çok bu oluyor zaten. her hafta bu olsa zaten zil takıp oynarım ben ...
bu arada sen melekciyiz yazıyon ya. benim de ismim melek. ay bi anda noluyoruz oluyorum sonra aydan dünyaya dönüyorum :KK70:
aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin:KK60:

Teşekkür ederim canlarım
Karataya devam ettim. Zaten regl ödemim vardı. rahat bir kilosu oydu... Korumada 3 öğün yiyorum onu 2'ye düşürdüm. Bi de kuruyemişle meyveyi azalttım. Ve sporu 2 katına çıkardım. Fekat çok yoruldum. Uzun süre diyet yapanlara tavsiye etmiyorum cidden yoruldum... Ama bir haftada hem fazlalıklardan hem miunun dilinden kurtulmanın zevki hiçbişeyde yok

beni de karıştırmasa olmaz arkadaş:110:şişko miu, fit iğde:KK42:acı gerçekler çarptı suratıma ya:KK34:

Şimdiiiiiiiiiiiii Handeyle löpeti çevirme mi yapayııım yoksa haşlayayım mıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Handenin külbastısı da güzel olur deyin hele napayım:KK53::KK53::KK53:

fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:anne:

Gecen hafta = 78.6
Bu hafta = 77.2
Fark = 1.4
Yuzde = 1.78

Buda benden
@MiuLego @Storm- hepfit hepfit
Canim ortim handeyi yenemedm uzgunum :KK43: igdedali igdedali
Tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:
nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık :KK52:
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam oldu :KK70:Düğün var daha da erime ya da sıkılaşma yolundayım :rolleyes:
günaydın kızlar,
geç kalktım anca kendime gelebildim valla.
kilo bildiriyorum. 77,9 @MiuLego sanırım geçen hafta 78,7 idi. 800 gr eksi oluyor bu durumda.
Tebrikler canım güzel :KK9::KK73:
Canlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Hep aynı yere tartılıyorum inş tartı yanlış değildir
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Fark 1 kg
Maşallah canım tebrik ederim:KK9::KK73:
Eki Görüntüle 2130592 Kilo bildirim uleeeeEn Büyük TÜRKİYE
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 61.8
Fark 1100 :dondurma:En Büyük KK:KK49::KK28::KK73::KK73::KK73: @MiuLego hepfit hepfit :KK8:

İşte bu vero tebrikler haftaya da gör bir kaç haftaya tamamdır bu iş :KK9::KK73:

Of of of of:confused: a ayni boyle oldmmm
Cok tebrik ederm kuzmmmm
Keske benle orti olmayaydn ya :KK43: asag cektm seni
Saçmalama kız ne aşağı çekmesi. Bireyselde patakladım ben onları aldım intikamımızı. Biz bir takımdık senle. Yensek de yenilsek de beraber:KK19::KK19::KK19:

Tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Bu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam oldu :KK70:Düğün var daha da erime ya da sıkılaşma yolundayım :rolleyes:

Tebrikler canım güzel :KK9::KK73:

Maşallah canım tebrik ederim:KK9::KK73:

İşte bu vero tebrikler haftaya da gör bir kaç haftaya tamamdır bu iş :KK9::KK73:
Sagol kuzmmm :KK60:

Kilo bildirimimi yapayım önce etiketlere dalarsam çıkamayacam
Geçen hafta: 56,6
Bugün: 54.3
Fark:2:3
Yüzde: 4,06:confused::confused::confused:
@MiuLego
Melegiimm22 Melegiimm22
@Storm-
hepfit hepfit yedim seni yavrum:cool:
Menülerime verdiği destek için @Lunya ya ve spor kaptaniçelerim nehirnil111 nehirnil111 ve @begum75 e ayrıca teşekkür ederimm...:KK200::KK200::KK200:
Miu hiç destek olmadı ama hiç... Bu yüzden ona accık teşekkür ederim:63:
Maşallah iğdem ama belliydi o sporlara ne beklenirdi ki helal olsun :KK9::KK73::rolleyes:
Tek başıma çağlaların toplam pointlerinden daha fazla point yapmışım. Bu utanç da size yeter hıh:63:
Ben senin adına sevineyim senin dediğine bak hele :KK70:Durumları biliyorsun yoksa daha da çok yapacağım :KK30:
kizlar hepinizi tebrik ederim cok guzel eksiler:KK73:
Korumadakiler harikasinz:KK73:

Teşekkürler canım :KK15:

ımmmmmmmmm:kk77:

ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa:kusmuk:

aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin:KK60:

beni de karıştırmasa olmaz arkadaş:110:şişko miu, fit iğde:KK42:acı gerçekler çarptı suratıma ya:KK34:

fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:anne:
Ay enerjim olsa kalkıp göbek atacam o kadan mutluyum:KK70: Resmen tartımla ağzını burnunu kırdım:KK70:

KIZLAARRRRRRRRRRRRRRR

13:00 a kadar tüm bildirimler gelsinnnnnnnnn

Kilo bildirimlerine mutlaka hepfit hepfit de etiketlensinnnnnnn

bugünden itibaren menü başganımız malipina malipina dır. Tüm menülerde mali de etiketlensinnnnnnnnnnnnn

@Lunya balım menüler için çooook teşekkür ederim ellerine sağlık.. çok iyi geldi bana :) ve kızlara da eminim:KK53:

igdedali igdedali kuzucummmm mortilikler şeysini harika hazırladın bugün de sonuçlar vaaaar.. haftaya kime vericem mortilikleri ki ben .. var mı fikrin?

tevafuk55 tevafuk55 faydalı paylaşımları harika yaptın kuzucum ellerine sağlık:KK200: çok teşekkürler:KK74:

Esra_4378 Esra_4378 hedefler takibi sende idi.. beklediğimden az dürttün, yoğun ve zor hafta idi sana da çünkü.. o yüzden hedefler bu hafta da sende olacak :):KK37:

HER GÜN FAYDALI BİLGİ PAYLAŞIMI GÖREVİ -------------------> @pempisler

MENÜ TAKİBİ ----------------> @malipina

HEDEFLER TAKİBİ ---------------------> Esra_4378 Esra_4378

Back
X