Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En yakın zamanda mezun olup liste dışı takılacağım zaten. Liste sorumluluğu zor. Sadece sen artı ya da minik eksiyle geliyorsun bütün takımın yüzdesi etkileniyor.Zor vesselam.

Akşam da ben gelemiyorum işte benimki bırakmıyor:KK53:
Tüh bize vuslat yok desene:KK45:

Kızlar işyeri manzaram nasıl:cool:
Kamyoneti kaldırırsak güzel bence:D
IMG_20180330_133602.webp

Ayy hepimiz inşaallah. Ağzım sulandi valaaa:KK4::21:
Nasıl güzel bir de sporla destekledik mi diri sıkı vücutlar :KK8::rolleyes:
evet az oldu.
halam var tüm şiddetiyle. bir de son üç gün wc yi koymak için meyve, pırasa, lahana, yoğurt, ekmek falan yedim. onlar da şişlik yaptı.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şans :KK54:
Anladım canım o zaman regli ve şişkinlik tabi ki normal :KK37:

Deden de nasıl teknolojik biri :KK59:

evet az oldu.
halam var tüm şiddetiyle. bir de son üç gün wc yi koymak için meyve, pırasa, lahana, yoğurt, ekmek falan yedim. onlar da şişlik yaptı.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şans :KK54:
Evet dün öyle bir sancı girdi ki anlatamam sana zor uyudum gece hâlâ da az ama devam ediyor.
Hamilelikte bende de kist vardı. Doğumdan sonra gitti ama tekrar mı oluştu acaba.

KIZLAARRRRRRRRRRRRRRR

13:00 a kadar tüm bildirimler gelsinnnnnnnnn

Kilo bildirimlerine mutlaka hepfit hepfit de etiketlensinnnnnnn

bugünden itibaren menü başganımız malipina malipina dır. Tüm menülerde mali de etiketlensinnnnnnnnnnnnn

@Lunya balım menüler için çooook teşekkür ederim ellerine sağlık.. çok iyi geldi bana :) ve kızlara da eminim:KK53:

@igdedali kuzucummmm mortilikler şeysini harika hazırladın bugün de sonuçlar vaaaar.. haftaya kime vericem mortilikleri ki ben .. var mı fikrin?

@tevafuk55 faydalı paylaşımları harika yaptın kuzucum ellerine sağlık:KK200: çok teşekkürler:KK74:

Esra_4378 Esra_4378 hedefler takibi sende idi.. beklediğimden az dürttün, yoğun ve zor hafta idi sana da çünkü.. o yüzden hedefler bu hafta da sende olacak :):KK37:

HER GÜN FAYDALI BİLGİ PAYLAŞIMI GÖREVİ -------------------> arden32 arden32

MENÜ TAKİBİ ----------------> @malipina

HEDEFLER TAKİBİ ---------------------> Esra_4378 Esra_4378
Canım benim bu görevi bana layık gördüğün için çok tşk ederim lakin ben yapamam ki net çok az bakıp anca alintilara cevap verebiliyorum hem ben bu işlerde acemiyim daha becerikli arkadaşlarımız yapsa nasıl olur ,illa yapacan dersen nisan 7 den sonra yapabilirim paket o zaman yenilenecek

bu hafta yürüyüş de sıkıntılı oldu. hem halamdan hem de dizimden dolayı istediğim gibi yürüyüş yapamadım. bugün de evdeyim. ama yarın dışarı çıkacağım. makul oranda yürürüm.

Back
X