Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam önce kilo bildirimi yapayım
Salı günü 113,500 kg
Bugün 111,500kg
Bugünkü menum
Sabah 7 ,30 kahvaltı
1 adet salatalık
1 adet domates
Biber
2 dilim etimek
Sata 9da spor 9nce step sonra egzersiz
Toplam 40 dakika
Burada sabah kahvaltı dan önce mate.cayi saat 12, 30
Oylen menü pırasa
Yoğurt salata ekmek 1 etimek
Saat 3 te mate cayi 1 elma
Aksam yemeyim
Türlü yoğurt salata 2 dilim etimek
2 sat sonra canımın istediği bitki çayı
Yeşil çay olabilir
Ada.çayı
Hangisi olursa farketmez
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim mesajlarınızı göremeye bilirim kusuruma bakmayın bu arada 2,5lt şu icoyorum gün icinde
@MiuLego hepfit hepfit

G.hafta 76.4
Bu hafta75.8
Faek _600

elifcim kilona göre bence biraz daha fazla eksi olabilirdi.. ama düzenli gidiyor eksiler.. düzenli gitmesi de çok iyi .. her hafta bu istikrarda olsan maşallah derim..

Selammmmmm

Kilo bildirimimi yapayım önce geçmişi okumadan:KK43:

Geçen hafta: 94.40

Bugün: 93.00

Fark; 1.40

:sinirli:
Daha çok vermem gerekiyor ve daha çok dikkat etmem gerekiyor.. İlk Hafta reglim yeni bitti..

Yüzde: % 1,483

@MiuLego

hepfit hepfit

nesalihan canım eksi gayet güzel.. neden kendine kızıyorsun.. daha iyisi de olur belki eyvallah ama bu eksi gayet başarılı.. 8 lere az kaldıııııııııı:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Kilo bildireyim
Geçen cuma :85,100
Bu cuma:84,0
Fark:-1,100
Yüzde :1.30
@MiuLego @Lunya hepfit hepfit

vay malim vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen ne ettin vay helal be mali budur işteeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:harikasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm her hafta böyle olsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK74:

cuma 80.6
bugün bugün 80.5
fark - 0.1
@MiuLego igdedali igdedali

hiç beğenmedim. gelen artılar gönderilmemiş. sadece 100 gr gitmiş. hiç olmadı fulya. demek ki yediklerine dikkat etmiyorsun:KK12:

Daha dün akşam regl oldum ve genelde 1 kilo fazla gelirim artik siz karar verin bana ne yapacaksınız
Gecen 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 800
%1.1
@MiuLego hepfit hepfit

seni ne yapalım hmmmmmmmmmmmmmmmm:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

GEL DE KOCAMAN ÖPEYİM:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Regl haftanda %1 barajını geçtin beeeeeeeeeeeeee
geçen hafta iyi eksi , bu hafta iyi eksi.. istikrar var eksi gayet büyük daha ne olsun canım benimmmmmmmmm:KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kilo bildirimi bende yapim
Cuma:66.8 geçen cuma
Bu Cuma:65.9

canım geçen cuma kilon bende 66.3 olarak kayıtlı.. -400 gelmiş senden..

:duduk:daha çok gelmeli idi.. sen her gün menü ve sporunu veriyor musun? takımda olduğunda hem fikir miyiz?

Mortingenleri akşam açıklayayım kızlar. Siz bu arada kimlerle morti olacaksınız onu deyin. Etiketleyin beni şunla morti olacam deyu...
Bonus Bonus ve yumurtalikofte yumurtalikofte sizi de kertiyorum. Anam zaten razı da bonusa fikrini sormuyorum:63:
Morti bulmayanları kafama göre kerterim yenilene de ceza vericem çok pis(çok farkla yenilene):sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Selam önce kilo bildirimi yapayım
Salı günü 113,500 kg
Bugün 111,500kg
bravooooooooooooooooooooooooooooooooo

3 günde -1.5 kilo gitmiş emine abla.. ama detoks veya şok diyet ile gitmeyecek normal sağlıklı besleneceksin

bakalım haftaya 1 haftalık kilo kaybın ne olacak..
Bugünkü menum
Sabah 7 ,30 kahvaltı
1 adet salatalık
1 adet domates
Biber
2 dilim etimek
Sata 9da spor 9nce step sonra egzersiz
Toplam 40 dakika
Burada sabah kahvaltı dan önce mate.cayi saat 12, 30
Oylen menü pırasa
Yoğurt salata ekmek 1 etimek
Saat 3 te mate cayi 1 elma
Aksam yemeyim
Türlü yoğurt salata 2 dilim etimek
2 sat sonra canımın istediği bitki çayı
Yeşil çay olabilir
Ada.çayı
Hangisi olursa farketmez
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim mesajlarınızı göremeye bilirim kusuruma bakmayın bu arada 2,5lt şu icoyorum gün icinde

Emine ablacım acaba sen bu şok diyete devam mı ediyorsun bana mı öyle geldi?
Hani nerde burada et yemeği? bir öğünde dahi olsa olmalı .. protein çok az almışsın.. kahvaltıda dahi yumurta yok...

LÜTFEN BU ŞOK DİYETİ BIRAK:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

bravooooooooooooooooooooooooooooooooo

3 günde -1.5 kilo gitmiş emine abla.. ama detoks veya şok diyet ile gitmeyecek normal sağlıklı besleneceksin

bakalım haftaya 1 haftalık kilo kaybın ne olacak..

Emine ablacım acaba sen bu şok diyete devam mı ediyorsun bana mı öyle geldi?
Hani nerde burada et yemeği? bir öğünde dahi olsa olmalı .. protein çok az almışsın.. kahvaltıda dahi yumurta yok...

LÜTFEN BU ŞOK DİYETİ BIRAK:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Gaza geldi bence tartıda eksi görünce:KK12:

Mortingenleri akşam açıklayayım kızlar. Siz bu arada kimlerle morti olacaksınız onu deyin. Etiketleyin beni şunla morti olacam deyu...
Bonus Bonus ve yumurtalikofte yumurtalikofte sizi de kertiyorum. Anam zaten razı da bonusa fikrini sormuyorum:63:
Morti bulmayanları kafama göre kerterim yenilene de ceza vericem çok pis(çok farkla yenilene):sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Fikrine kurban :)) sorma bana sen uygun diyosan uygundur :KK200:

e kuzucum regl herkesi aynı derecede etkilemiyor ki.. bazısında çok ödem yapıyor bazısında az.. bazısı önlem alıyor işe yarıyor bazısında yaramıyor. kişiden kişiye değişiyor.. ama eminim haftaya senin haftan olacak
Şöyle en içten bir inşallllaaaahhh diyeyimm

Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???
Hayır beybisi diyetin yanında extra bir kur dukan bira gini düşün öyle. Birşey elmaları yemiyorum sadece suyu içiyorsun :KK50:

@MiuLego yav bi nick vardı unuttum bana kep yazdiracadi. Acep ne oldu ki. Yoksam yapmasa dà. Ben eski mezuniyet ten değil de bu mezuniyeté mi taksam o kepi
canım not etmştir onlar.. çalışmalarını yapıyorlardır.. bekleyelim gelirse gelir, gelmezse zaten alacaksın sen :)

Back
X