Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence çok ta güzel yapıyorsun ,detoksu herkesin iradesi kabul etmez.Belki kilo almanın altında yatan başka sebep var ,o yüzden zorlanıyorsun ,yoksa kuş kadar menülerin oluyordu senin :KK19:
Canım hafta sonu bozduğum için alıyorum :( haftasonu demek stres demek benim için. Sigara tiryakisi gibi yiyerek stres atmaya çalışıyorum :olamaz:

Kusura bakmayın sabah kilomu paylaşıcaktım hastaneye gidince aklımdan çıkmış sabah birde ağlama krizine tutuldum stresten. çok özür dilerim dahiliyede ekg tansiyon kan testi yaptırdım sonuçlar falan derken anca işim bitti vitamin değerlerim düşük çıktı ilaç verdi onlara tansiyonumu 13e 7 ye kadar çıkardılar çok şükür Geçen hafta 83.8 dim bugün 82.1 tartıldım mutluyum inşallah devamıda gelir
Nickini görünce şaşırdım çok.bende kkya ilk damlanur10 diye kayt olmuşdum;)

Mezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmaz :KK70:

Gündüz izin çıkınca sporla yediklerinin anasını ağlatayım dedim :KK74:
Canım senin boy uzun değilmi ya. Fotolarda çok zayıf duruyorsun zaten. Epey zayıf hem de :KK64:

Slm kızlar sızı gizliden takip ediyorm ve zevkle okuyorm.cooookk tatlı muhabbetınız var.tabi sayfa cok hızlı ilerliyo yetısemıyorm.ben de 72.5 la mart 1 de dıyete basladm 1 ay oldu bugun .3.5 verdm buranın gazıyla.suan 69 um hedef 60.tabii kı kılo sebebım kızım 5 aylık suan. dogumdan once 62 ıdım geri eskıye donmek ıstıyorm yaza kadar ıns.bısey sormak ıstıyorm 3 4 gun kabak dıyeti uygulamak ıstıyorm bunu emzıren anneler uygulayabılıyor mu
Emziren anneler benden sorulur diye dalayim direk kuzum ben emziren annelere üstelik bebeği ek gıdaya geçmemiş annelere uzun süreli detoks kesinlikle önerilmiyor balım ama sadece hafta da bir gün yada iki gün normal diyet bı gün detoks şeklinde yapabilirsin kuzum muhabbete sohbete de gel soru sormaya da gel bekleriz emziren annelere zaafimin olduğunu kim söylemiş ki hem emzirip hem fit olmak bizim de hakkimizzz

Son düzenleme:
Menu yazayim :KK33::confused:
Sbah 09.30
ılık limonlu su yarım grisini 1 dilim beyaz peynir 5 fındık
12.30
Eki Görüntüle 2130887 hepsini yedim ya lâ

Aksam 17.30 :KK37:
5 et köfte (Fırında kendi yağıyla )
5 ince dilim pattis fırında
2 y k. Bulgur pilavı
Salata
Çay 20.00 yarım bisküvi baklva tirtikladim . Gözümün önünde yediler dilim dilim . Hatta eşime kızdım al bu tabağı yanımdan dedim ama tam bi dilim kadar olmasa da yedim :KK34::KK34: 3 5 uzum fındık da yedim
Cuma cuma yüz buldum . :KK4: neyse telafi ederim inşallah.
Spor . Bugün bisiklet binemiyorz eşim yok evde . K.v. k.b da yok . Kendim bisiler yaparim Hoppa
Su 3lt
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
kızmaya gücüm kalmadı yemin ederim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
@MiuLego aha al baklava

menum
sabah yok(kan testi için yemek yemedim)

ara 10.30 1 bardak ayran

öğlen 12.45 1 kepçe ezogelin çorbası tavuk salatası

ara 15.30 1 tane activia probiyotik yoğurt

19.00 salata(her zamankinden fazla yedim) 2 dilim tb ekmek patlıcan yemeği(akşam anca eve gelebildim biraz geç oldu)

su 3.5 litre
spor
180 dk yürüyüş
450 mekik
150 bacak çalışması
165 yan karın çalışması
35 dk pilates
@MiuLego
@Lunya

:KK70::KK70::KK70:
abla diyenler küçük benden ondan herhalde.. haaa bi de azeriyim onu yazmayı unuttum...
Yav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin :KK70:

Sevmediğiniz birinin sesini duymak zorunda olsanız ne yaparsınız. Kıkır kıkır sesi geliyor, tv sesi açamıyorum çocuklar uyudu, kulaklık takamıyorum küçük uyansa duyamam diye. :işsiz:

ADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom:-)

Heeepinizi tanımak isterim...
ayyy aynuracııımmmm bunlar sana abla diyip duruyor, senin yaşın küçükmüş ya, akranmışız:KK45:

vorones vorones menüne açıklaman nedir? Sorf meraktan soruyorum gerçekten.

Akşam patates ve bulgur aynı anda karbonhidrat.. baklava???????

Bak şuan mesela seni listede hala tuttum diye pişman oldum. Sence ben şimdi diğer tüm kızlara yemeyin diyebilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Sen yemişken

Back
X