Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lunya dan fena olacak gibisin gözüm korktu
menü nerde çakııııılll:KK11:
spor yaptın mı ip al eve ip atla ya da tv seyrederken bölgesel yap yarım saat 40 dk ama yap o sporu çakıl:sinirli:
su da içmiyon sen biliyorum bak ben iki litre suyu akşam 8den sonra içiyorum ama sonuçta içiyorum o su içilecek o spor yapılacak:sopa:

malipina malipina

Günün menüsü

12.30
Yarım mercimek çorbası
1 pansiyon sis tavuk yanına 1 domates 1 biber biraz marul bolca açılıyor turşusu
1 dilim ekmek normal ek ekmekti ama çok ince kesilmisti.

20.00
Etli bezelye demek yerine bezelyeli et yemeği 6 kaşık (eşim dün düdüklüye atmak için ayirdigim tüm kuş başı eti bezelyeye koymus 4 yemek için düşündüğüm eti 1 seferde pişirmis oldu bu arada bezelye 1 kaselik düşünün orantıyi ama kiyamadim o kadar uğrasmis ki diet yaptigima inanıyor artık ya da evde et bulduğu için mutlu bilemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 litre su

Şimdi 45 dakika bolgesel yapacagim kalkiyorum gecmisi bitirdim.

@MiuLego

menü nerde çakııııılll:KK11:
spor yaptın mı ip al eve ip atla ya da tv seyrederken bölgesel yap yarım saat 40 dk ama yap o sporu çakıl:sinirli:
su da içmiyon sen biliyorum bak ben iki litre suyu akşam 8den sonra içiyorum ama sonuçta içiyorum o su içilecek o spor yapılacak:sopa:
Yazdım yazdım geçmişi bitirdim yazdım şimdi bölgesel yapiyom

Menümü vereyim
Sabah:2yemek kaşığı kadar pattisli yumurta domates salatalık 5zeytin çökelek ufak dilim hellim peyniri
Arada :sütlü kahve
Akşam:bir tabak kabak boranisi 3yemek kaşığı bulgur pilavı bugün 200ip atladı m su 3ü bulmuştur bu arada kahvaltımı 9 da yaptım akşam 6.da

malipina malipina

Günün menüsü

12.30
Yarım mercimek çorbası
1 pansiyon sis tavuk yanına 1 domates 1 biber biraz marul bolca açılıyor turşusu
1 dilim ekmek normal ek ekmekti ama çok ince kesilmisti.

20.00
Etli bezelye demek yerine bezelyeli et yemeği 6 kaşık (eşim dün düdüklüye atmak için ayirdigim tüm kuş başı eti bezelyeye koymus 4 yemek için düşündüğüm eti 1 seferde pişirmis oldu bu arada bezelye 1 kaselik düşünün orantıyi ama kiyamadim o kadar uğrasmis ki diet yaptigima inanıyor artık ya da evde et bulduğu için mutlu bilemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 litre su

Şimdi 45 dakika bolgesel yapacagim kalkiyorum gecmisi bitirdim.

@MiuLego
beyaz ekmek:KK12:
öğlen çok güzel ekmek dışında.kuzum yemeği salatayı doyana kadar ye ekmeği de mümkün olduğunca azalt insülin direncin var ekmek en büyük düşmanımız bizim.akşam yemeğin de güzel.bak ben sebze yemeği olsun et yemeği olsun asla affetmem tabağıma dolu dolu koyarım karnımı da doyururum.ha bitiremedim mi, dolaba koyar ertesi gün yerim.sana tavsiyem kendine bi tabak seç normal yemek tabağından biraz daha küçük olsun.ona dolu dolu koy yemeğini.gözün doysun önce sonra karnın zaten doyar.
akşam saatini 8e çekmen çok güzel olmuş.faydasını göreceğine eminim.sporu da yap hadi senle gurur duyuyom kız:halay:

Memnun oldum fıstık...göyüsler dikleştimi peki?ben de popo dikleştirmek istiyoooom...
Hosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..

Menümü vereyim
Sabah:2yemek kaşığı kadar pattisli yumurta domates salatalık 5zeytin çökelek ufak dilim hellim peyniri
Arada :sütlü kahve
Akşam:bir tabak kabak boranisi 3yemek kaşığı bulgur pilavı bugün 200ip atladı m su 3ü bulmuştur bu arada kahvaltımı 9 da yaptım akşam 6.da
hataylı mısın sen kabak boranyeyi görünce merak ettim:kk77:
menüne bu hafta beni etiketle canım menüler bende.
gelelim menüne
pattisli yumurta :duduk:
yumurtayı sade ya da peynirli yeseydin de 4 5 kaşık yeseydin keşke
boranyeye bayılırım hele de kabakla yapılana:kk77:.bulgurda sıkıntı yok bugün cuma.
spor az olmuş :duduk:
yürüyüş ya da dışarı çıkamıyosan evde leslie yapabilirsin çok işe yarar.
su içilmiş tamamdır.
menün güzel sporu arttırmaya çalış kuzum:KK76:

Back
X