Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben ilk okul öğretmeniyim üstelik bu sene 1. Snııf öğretmnym ve tenefüslerm 5 dk dan olusuyor derste yada tenefüste yazma inkanm olnuyor acıkcası.6 da cıkıyor ve eve grmeden oglnu alıyrm oglumda 3 5 yasnda . buraya en cok sabh saatlernde greblyrm ama her sabhda griyor yazılanlrın genlde tamamını okuyrum ve cvpda yazıyrn..bunn dsnda dger saatlerdede sürekli aktif oluyrö ama aktif oldgm her an yazma fırsatm olmuyor anlattgm durumlardan ötürü..bunlar bahane değil ama bu takıma böle baglanmsken önemsemiyormus gbi bilinmek istemm o yüzden yazdım bunları .tesekkürler görüşlernze her zaman saygım var @MiuLego @Whiteblacklife
Ay öğretmen miydin sen aslan.eski morti .aslan meslektaş ;)

malipina malipina canim yazamadım menüyü kusura bakma

Sabah 1030
Sucuk yum. Peynir zeytin dom sal

13.30
2yk yumurtalı mantar

1730
Dom sal bi lokma peynir form çay

Akşam
1930
Taze fasulye 2yk 3yk tavuk göğüs salata 2yk bulgur

Şu 2
Spor 1saat tempolu

vorones vorones menüne açıklaman nedir? Sorf meraktan soruyorum gerçekten.

Akşam patates ve bulgur aynı anda karbonhidrat.. baklava???????

Bak şuan mesela seni listede hala tuttum diye pişman oldum. Sence ben şimdi diğer tüm kızlara yemeyin diyebilir miyim? Böyle bir hakkım var mı? Sen yemişken
Cuma günü de mi bulgur yenmez hem de iki kaşık. Süt yapar ki. Ne zman yenir de hele kaptanim. Gene skandal olacak bi menü olmadı be à . Baklava konusuna gelince evet olmamali ya . Yazdım yazmasam gene kaçar göcer . Ha miktar konusu şükr mini bi dilim etmeyecek kadar çay in yanına hurma yi tercih etmeyip onunla dengeleme çabası . Evet olmamalıydı. Özür . Bu hafta yemem artık . Daha gelecek cumaya canına okurum ben onun.
.sen diğer kizlara de yav. Yemeyin Die. Onlar da çözdü beni.

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
kızmaya gücüm kalmadı yemin ederim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
@MiuLego aha al baklava
:anne: hem de dilim dilim değil şükr. Menumdeki pişmanlığım gözden kacmasın ya :kızgın::kızgın:. Oy keşke yemeseydim .
Şu irademiz keşke insanlardan korkmayı değil kırmamayi bilecek kadar güçlü olsa.. @MiuLego kusura bakma kirdim seni :işsiz:
Yarından sonra dikkat etcem seni kirmamaya

olmamış olmamış ooollmaaamııışşş:KK62:

neyse ben zalımlık yapmiyim:p
kahvaltı yap lütfen:duduk:
kuş kadar yiyip vücudu kıtlığa sokma lütfen:duduk:.
spor az ama olsun sonuçta yapılmış:KK76:
suyu yatmadan iki bardak daha iç hadi kuzum hadi bebeeem:KK60::KK60:
Kahvaltısız hayatta evden çıkmam, hastane işi malum aç gitmem gerekiyordu ;)
Miss gibi olmuş :süslü:
Simit yok :lülülü:
Turşu yok:lülülü:
Kuru yok :lülülü:
Kıskanç :KK11:

Teşekkür ederim cnm. . İkinci mezuniyetim :))

Çok saol wayt.. olur ölee...

Teşekkürler flower :))

İnş cnm...

♡♡♡

Ellerine sağlık cnm .. listey e girişimde çıkışımda bireysel derece ile oldu :))

Hadi yaa.. o kadarcık bi farkla mı :KK43:

Çok saol cnm ... listeye girişimde derece ile olmuştu...

Ayy hala inanamıyorum...

Bernam ♡♡♡
saol cnm .. son anda birincilik kaçmış yaa...
Hippo 2 bebeynen maşallah sana ne güzel de mezun da olmusun tebrikler.
Cok değil 2 haftaya gelem ben de yanına . Du bakım haftaya 60.9 olsam sonraki 59.9 olürmm . He he mezun olurum.

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:6 nisan HEDEFLERİ:KK53:

malipina (82.7)
Esra_4378 (70.2)
Lunya (62.8)
Sidelya95 (56.5)
tevafuk55 (61.8)
vorones (60.5)
Melegiimm22 (75.8)

Eflalim (63)
bonus (99.8)
deynepnaz (63.1)
Nevreste (63.0)
60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5)
Storm- (74.5)
Sherrysherrylady (77)
elfkkk (75)
pempisler (89.1)
pamukseker19 (88.5)
neslihan165 (91.2)
Ekinezya31 (64.8)
malahit (56.5)
Yumurtalikofte (109)
masumm (70)
suspushanimcim (61)
Habibte (73)

nehirnil111 (52.1)
begum75 (56.8)
İgdedali (54.5)
hepfit (53.5)
Konyakk (58.5)
Cutemom007 (59.2)
matematik61 (58.4)
hippotalamus (64.7)

Hayırlı ugurlu olsun:KK200:
Sahiii 60.5 olur muyum . Immmm .olurum laaa. Hadi inşallah. :kahve: çok güzel görünüyor :KK54: oliyimmmm lütfen :KK68::KK68:

kuzum yumurtalı ekmek kızartılarak yapılan değildir inşallah.onun dışında kahvaltı güzel ,ara öğün tam yerinde olmuş.akşam da çok güzel hep pro hem sebze .sporu yapmışsındır kesin.güzel menü minnakım:KK76:
Sucuk var bir de fıstık ezmesi
Bişey demiyor musun?
Zaten söz sondu başka da karbonhidrat yemem

Bir de iki tane bisküvi yemiş olabilirim arada ek olarak
Çok özür dilerim söz birdaha yok

Ya ya bir an kendimi kötü hissettim benden önce,sonra gelenler mezun oluyor ,kep alıyor, ben sınıfta kalan çocuklar gibiyim bir kepim bile olmayacak, oysa ki 11 kilo verdim ben
:cry::cry:
Daha da vereceğim
:cry::cry:
Bana da bir mezuniyet düzenlersiniz dimi?
:KK23:
Düzenleriz canisi de biskivit var ne olacak simdiEn Büyük KK kirpaclayacaklar seni:deli::deli::deli::deli::deli:

Back
X