- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam miuşum
Teşekkür ederim bonus darısı başına...hippotalamus maşallah kuzu
mezunda oldun.
Bir daha hiç fazla kilo görme inşallah.
teşekkür ederim begüm.. cnm benim 13-14 nisanda vizelere var.. kepim gelsin hesabımı dondurucam sonrasında geri gelicem inş.. benim spor grubunu nasıl yapsak??
tamam miuşumbide öpsene beni
ya hem yazıyom hem gülüyom gören güle güle çalışıyorum sanıyo yada çalışmadığımı anlıyolar![]()
Haftaya cumaya kadar spor yapacaksınTeşekkür ederim bonus darısı başına...
teşekkür ederim begüm.. cnm benim 13-14 nisanda vizelere var.. kepim gelsin hesabımı dondurucam sonrasında geri gelicem inş.. benim spor grubunu nasıl yapsak??
Düğün kısmınaGünaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
Sonuçlar var mı? Ben görmedim varda beni bi etiketle de göreyim heleGeçmişteyim. Mortingenleri ayarlayıp geliyorum hemencecik... 788 mesaj var. Akşama gündemi yakalarım inşallah![]()
Sağol kuzum benimSizin de emeğinize sağlık güzeller![]()
Oyyyy kırılma kuzucum sen de yonetıcı olarak hayranınım terör estırıyosun kilo vermeyene yoksa herkes salar gıder kendını.tamam canm gıreym lısteye.ama bebıs oldugu ıcın yuruyus yapamıyorm buradan ogrendm leslıe basladm 3 gundur yapıyorm 4 mil hem de.Demek matematik in hayranısın
Demek miu değil matematik
Aşk olsun kalbimi kırdın şuan ağlarım baaaaak
Canım bak tamam bitti gitti liste dışısın ve takımımızadasın hep buradasın artık. Sen 7. Takımlısın artık :))) sen az ver çok ver istediğin gibi ver emi:) liste dışının çok kilo verme xorunluluğu yok ki. İstikrarlı olsun yeter , korkma yani. Menü ver spor ver e bir de muhabbet![]()
Şimdi hazırlıyorum minnoşumSonuçlar var mı? Ben görmedim varda beni bi etiketle de göreyim hele![]()
Ayyy ben de de 2 tane, biri 3.5 kilo dediğin gibi azcik yer asla kilo almaz, diğeri sürekli kilo alıyorSormaaa bende 2 tane var.
Kızım (resımdeki ) kilosu normal . Verdiğim mamayı bile bıtırmez yanı düşün .
Bizim oğlan gidip onu dövüp mamasını yıyor
Artık ayrı yerlerde yıyorlar üzülüorum bu duruma ama napım oğlumu kaybedemem![]()
aa sınavlar önemli,sana başarılar dilerimTeşekkür ederim bonus darısı başına...
Aman aman tamam yakma looooo geldm senınım zayıflat benı mıu matematık gıbı benmde kemıklerım cıksnFatimasevket benim olacak
Söyleyin ona berna ile oynaşmasın yakıcam lan buraları![]()
Aynen öyle. .
Gozleri alismamis bi de.Dun aksam bi akraba gelmisti misafirlige ay berna seni hic boyle gormemistim dedi.Valla ben de gormemistim dedim![]()
![]()
![]()