Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E96BBA36-C5D5-4D76-A672-D13A7FA77D83.webp

Bana bir bardaklık çayın var mı Bonus Bonus :oops:

Teşekkür ederim bonus darısı başına...
teşekkür ederim begüm.. cnm benim 13-14 nisanda vizelere var.. kepim gelsin hesabımı dondurucam sonrasında geri gelicem inş.. benim spor grubunu nasıl yapsak??
Haftaya cumaya kadar spor yapacaksın :KK62:spor grubundasın:sinirli:haftaya öıkarırız seni ama bu hafta grubun için spor yapmak zorundasın:sinirli:

Demek matematik in hayranısın:işsiz:

Demek miu değil matematik:işsiz:

Aşk olsun kalbimi kırdın şuan ağlarım baaaaak:110:

Canım bak tamam bitti gitti liste dışısın ve takımımızadasın hep buradasın artık. Sen 7. Takımlısın artık :))) sen az ver çok ver istediğin gibi ver emi:) liste dışının çok kilo verme xorunluluğu yok ki. İstikrarlı olsun yeter , korkma yani. Menü ver spor ver e bir de muhabbet:KK200:
Oyyyy kırılma kuzucum sen de yonetıcı olarak hayranınım terör estırıyosun kilo vermeyene yoksa herkes salar gıder kendını.tamam canm gıreym lısteye.ama bebıs oldugu ıcın yuruyus yapamıyorm buradan ogrendm leslıe basladm 3 gundur yapıyorm 4 mil hem de.:halay:

Sormaaa bende 2 tane var.
Kızım (resımdeki ) kilosu normal . Verdiğim mamayı bile bıtırmez yanı düşün .
Bizim oğlan gidip onu dövüp mamasını yıyor :skandal:
Artık ayrı yerlerde yıyorlar üzülüorum bu duruma ama napım oğlumu kaybedemem :KK43:
Ayyy ben de de 2 tane, biri 3.5 kilo dediğin gibi azcik yer asla kilo almaz, diğeri sürekli kilo alıyor :( diğerinin mamasına da sulanıyor. Bi de benim ki dişi 5.5 kilo ama ufak tefek, göbek yere yakın :( çok ağlıyor baş edemiyorum :(

Teşekkür ederim bonus darısı başına...
teşekkür ederim begüm.. cnm benim 13-14 nisanda vizelere var.. kepim gelsin hesabımı dondurucam sonrasında geri gelicem inş.. benim spor grubunu nasıl yapsak??
aa sınavlar önemli,sana başarılar dilerim
bölüm neydi ablası (bak teyzesi demiyorum aradaki 233665747921465 yaş farkının ne önemi var demi ama :işsiz:)

@MiuLego hippocum çok başarılı spor yapan bir karpuzumdu,şimdi bir süre gelemiycek yerine birisini alcaz mı napcaz?

birde @Ytmz var daha doğrusu hiç ortalıkta yok acaba neden ki?:işsiz:

Back
X