Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet benim kilolar öyle gitti gidiiyör. Karatay à dikkat ediyorum . Çakma karatay amma ekmek yemem. 3 dilim çok yav.sana . İki öğün yiceksen her öğün de 1 yesen ?
SpOra asilmistim lohusa iken .bel fıtığı olup ayagimà basamadim. Aman dikkat et . DEdigin GİBİ 15 DK Olsa YETER. Ben yavas yavas gidiom.
Leptin é ben dé dikkat ediiom. Ara öğün yapmiom. Süt için zaten bol su ve yeşillik yemek lazım . Bulgur pilavı da ii derler .
Ben zorlandm ama sütum bazen azalıyordu àma şükür benim yavrum gece sık kalkip emen bebek değil o acikana kadar sut olusuo du. Hadi kolay gelsin. Kahvaltıda ne yedin bakem.
Dur ben de foto atcam
He bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.
Senin içine siniyorsa aynen devam et. Emin ol mezun olup listeden çıkmanı dört gözle bekliyorum

_AYNURA_ _AYNURA_ sabah boyledi yanı 11 de. Nasıl iyi mi. Tabİ karatay à göre ceviz findik falan olmalı da ben onlar ı malesf aksam çayla yiyorum.
Bu menüye ek olarak 3 çatal kaymak yedim . Süt alioz da biz . Sağlıklı yane . :KK66:
2 de yagda yumurta yedim

Doyana kadar ye. Akşam à kadar tok kal. Seviom ben bu beslnme şeklini :KK66:

Son düzenleme:
Floweroflife Floweroflife geçmiş olsun canım ya nasıl oldu o öyle o_O

@Bonus Bonuscan geçmiş olsun kuzum :KK51:

Whiteblacklife Whiteblacklife Whiteee çok heyecanlı bir gün herkes şok şok şoooookkk olacak :halay::KK71::rolleyes:
Çok büyük birşey değil neyse ki, şimdi şöyle oldu, ocağın yanında bir tava buldum, eşime bunu kullandın mı diye sorarken gayri ihtiyari koklamak için burnuma götürürken yanlışlıkla değdirdim. Meğer tavayı elim ocağın üstünde baya bir tutup kullanmaktan vazgeçip yanına koymuş. İşte böyle

He bi de sana çok diyeceğim şey var ağzıma doluyor ama sus Hayriye diyorum sus yoksa çok kalp kıracaksın.
Senin içine siniyorsa aynen devam et. Emin ol mezun olup listeden çıkmanı dört gözle bekliyorum
Kalbimi kıracak ne diyeceksin kız. Ben anlamıyorum beni listeden atma merakınızi . İnşallah bir An önce cikiyim mezun olarak . Sıkma sen çok da sey etme hayris .. listedeki arkadaşlarmz da bilio ki hepimz makine degilz aynı şeyleri yiyip aynı kiloyu verelim. Ben anlimin akıyla eksimle destek oldum 7 takımima . Bi başkası da diyet menüsü ile faydasını dokundurur. Kırmaya kirilmaya tehdité gerek yok balım ya

Kalbimi kıracak ne diyeceksin kız. Ben anlamıyorum beni listeden atma merakınızi . İnşallah bir An önce cikiyim mezun olarak . Sıkma sen çok da sey etme hayris .. listedeki arkadaşlarmz da bilio ki hepimz makine degilz aynı şeyleri yiyip aynı kiloyu verelim. Ben anlimin akıyla eksimle destek oldum 7 takımima . Bi başkası da diyet menüsü ile faydasını dokundurur. Kırmaya kirilmaya tehdité gerek yok balım ya
Ama lütfen artık vero lütfen. Biz ümitlenirken senin hakkında sen baklava deme bize. Lütfen. Bak bu haftaki eksimi gördün mü. Yediklerimi de biliyorsundur herhalde.
Sen menüye baklava yazıyorsun ya. Ha o nasıl okunuyor biliyor musun? En azından ben tarafından..
' siz sağlıklı beslenin spor yapın benim baklavayla verdiğim kiloyu bile veremezsiniz. '
Ve inan bu kilo veremeyene ve hatta baklava yemeyip seninle aynı kiloyu verene bile çok kötü koyuyor.

Romantikli su hee bugün bi deneyeyim:deli:

Seni fururum:sinirli::sinirli::sinirli: Nolmuş regl geliyorsa. Sana uygun bi mortiyle kendi kulvarında yarışırsın alla alla ya:kızgın:
Listedekilerin morti istemiyorum taleplerini sebep dinlemeden reddediyorum. Dünki menün reçel hariç güzelmiş. Öyle devam et sen. Gerisi kolay:rapci:

Emziriyorsun diye mi? Tek sebep bu mu pembik hatun?

:KK12::KK12::KK12:

Beni dışlıyorlar matmazel:KK12:

Allam nası bir çeşit kıskançlık ki bu :110:

Sen var ya sen bitanesin:KK74::KK74: Yokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış:KK200::KK200::KK200:

Ay dur gene öpecem:KK70:
:KK74::KK74::KK74:

Öp tabi canım dudak senin öpersin sonuçta istediğini:cry:

2 kilo regl haftasında senin için çoooooooooooook kolay biliyorsun aslında bunu...
Menüne etiket yaptın mıydı hatırlamıyorum kuzu kafa gidik az...
Ama gördüm. O kuruyemişler ne öyle... Bi de ara öğün yok. Regl olsa dahi yok. Bu hafta ara öğün yok sana. Öğünler arası 5 saat olmadan ağzına 1 kaju tanesi koymak da yok
Ayağın iyileşince de yürüyüş muhakkak yapılacak...

@Pamukseker19 geçmiş olsun kuzum topuk dikeni anamda da var. Kırdırmıştı ama gene tekrarlayabiliyor. Zor cidden...:anne:
@Lunya sana da geçmiş olsun lunyam. Biyopside de korkulacak bişey yok. :anne:
@Esra_4378 ay o elini gördüm de baktım yazmamışım. Çook çook geçmiş olsun sana da... :anne:
_AYNURA_ _AYNURA_ gelmiş hoş gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş:KK73::KK73::KK73:
@eflalim gayet de güzel zayıfladın. Yazın burda 70 lerle nası cebelleştiğini ne çabuk unuttun acaba? Kafanı dağıtmanın en güzel yolu diyete sarılmak:KK76:

Geçmişi tam bitiremedim. Atladığım ettiğim varsa affola pliiiiiiiiiiiiiiiiz:eğlence:
evet canım yoksa bende hırs var spor çok yapmak istiyorum bazen vaktim olmuyor bazende korkuyorum sut azalır diye kendi halimde az çok vermeyi düşünüyorum illa morti olacak derseniz tamam derim

Ama lütfen artık vero lütfen. Biz ümitlenirken senin hakkında sen baklava deme bize. Lütfen. Bak bu haftaki eksimi gördün mü. Yediklerimi de biliyorsundur herhalde.
Sen menüye baklava yazıyorsun ya. Ha o nasıl okunuyor biliyor musun? En azından ben tarafından..
' siz sağlıklı beslenin spor yapın benim baklavayla verdiğim kiloyu bile veremezsiniz. '
Ve inan bu kilo veremeyene ve hatta baklava yemeyip seninle aynı kiloyu verene bile çok kötü koyuyor.
Baklava nin miktarı önemli. 1 dilim bile degil .evet yenmemeli savunmuyorum.
Senin dediğin gibi algilanmasi için benim OH yedim havalarınà girmem lazım . Yanlis algiliosun . Tatlı yedim cis yedim Die gecistrmeyi de ben sevmiorum.
Size karşı verdigim şu mücadele beni kamciliyor . Teşekkürler sidelyam .

Haftaya cumaya kadar spor yapacaksın :KK62:spor grubundasın:sinirli:haftaya öıkarırız seni ama bu hafta grubun için spor yapmak zorundasın:sinirli:
Cnm pazartesiden itibaren spora başlıcam tekrar tabi ama hesabı dondurmam lazım miu.. istersen sana özelden atarım eklersiniz.. yoksa aklım burda kalıyo .. 3 kitabım var bitmeyen :(

K
aa sınavlar önemli,sana başarılar dilerim
bölüm neydi ablası (bak teyzesi demiyorum aradaki 233665747921465 yaş farkının ne önemi var demi ama :işsiz:)

@MiuLego hippocum çok başarılı spor yapan bir karpuzumdu,şimdi bir süre gelemiycek yerine birisini alcaz mı napcaz?

birde @Ytmz var daha doğrusu hiç ortalıkta yok acaba neden ki?:işsiz:
Kız ben 28 yaşındayım ne teyzesi ablası.. sen beni acaba deynepnaz deynepnaz ile mi karıştırdın :deli:

Güüüünayyyudınnnn herkese herkeslereeeee @MiuLego seni eriketlemstm yazılarımı gördünmüüüüüğğ:110::110::110::110::110::110::110::110::110:
Whiteblacklife Whiteblacklife elife emeğine yüreğine saglık ve hepfit hepfit hayrlı olsun kuzucanım
Herkesler iyimi keyifler misssmi inş hava missdd ben bı ıkı saat snra oglumu alup yürümeyi planlıyrm
Bu arada size biley dabsaym aramzda cocuklu cok hatun da var iken..
Oglum 3.5 yasnda ve biz ona vi oda yapmatı düşünüyrm oda takımı alcz ama genc odası seklnde bide ucuk fiyatlara acık degliz tavsye edecegnz yerler varmı perde halı özellkle mobilya???burdan yada özelden yazsanız coook sevinirim bide hedefinize ulasın diye dua ederim bi de severim bi de öperimmmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ama yazmasanızda öperimkiiiiiiiiiiiiii
:21::21::21::21::KK54::KK54:ı:KK54::KK54:

Back
X