Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kahvemi icmedin daha.cok güzel yaparim.içtim ben kahve![]()
sen beni istemiyon gelmedin yan odayaBenim kahvemi icmedin daha.cok güzel yaparim.![]()
Pazartesiyi bekliyorum canım ama içimde patlamaya hazır bir bomba var her an patlayabilirÇorbadan sonra tartı nasıl kuzu?
Hava güzel balkonda mis gibi ankara manzaralı kahve iceriz mortimle dediydim.sen beni istemiyon gelmedin yan odaya![]()
Tencere sapı ocakta yanmış farketmedim yapisinca basparmagimla işaret parmagim arası yandı ama iyi simdi sukur sagol canimNasıl oldu elin? Eline nolmuştu onuda görememiştim ben
Cok acımıstır benimde basıma geldiydi gecmis olsun.Tencere sapı ocakta yanmış farketmedim yapisinca basparmagimla işaret parmagim arası yandı ama iyi simdi sukur sagol canim
Şu son cümle olmasa çok iyi yorum yaptın menüne diyecektim. Diyeceğim o ki başkalarının yediği cıs cos, cıslara(küçük de olsa) daha kolay yönlendirmemeli bizi esroşum. Ki menün sağlıklı. Sadece ödem yapan şeyler biliyorsun.Dünki menum
Gorumcemin 40 i cıktı daveti var di ona gittim öğlen akşamda köye geçtik netim bitti yazamadım
Sabah 9
Biberli yumurta peynir zeytin dom. Sal. Biber.
Öğlen 2
Yarım kepçe mercimek
3yk tavuk göğsü salata turşu yoğurt
Akşam 19.30
Yarım kepçe kuru fasulye
2yk tavuk tursu
Şu 2
Spor yok
Evett bu neee içimi yakan bir menü sağlıksız olmayan ama belli başlı yönleriyle diyette sakıncalı şeyler...
Benim meta başkaları gibi cis cos yiyerek veriyor değil tabi ama diyette bi turşudan bile korkar oldum mercimek öğlen yiyince akşam vursalar kuru yemezdim ama buda böyle oldu...
Sonuçta bi baklava değil mazur görün
@MiuLegomalipina
Melegiimm22
Geleyimmi yardima mortim.ben de giriiym temizliğe bi saate gelirim inşallah![]()
Etiketler çıkmadı. Seninle ilgili nası not almışım bak ajandama:
Gece gece leptinin anasını ağlatan çakılBen dayanamadim eşimin fistiklarindan 4 tane yedim 1 yudum da birasindan aldım![]()
Gülecektim ama gülmeyecem menüne kızdımHaahhaaaaa
Yaaa herkes yapamaz Bu da bir başarıdır, siz siz olun her bulduğunuz tavayı koklamaya çalışıp üstüne bir de burnunuzu değdirmeyin
Kamu spotudur
![]()
Rutine binmesin deyu değiştirdim. Hem kilolarınız da yakınAsa ben bunu yeni gördüm
@Nevreste kibar hatunum bu hafta başkalarıyla kertmişler bizi , ben yine de etiketlerim seni maçımız bitmedi @malahit cıtır hatun seni bana vermişler bu hafta, yenilmemem lazım , yarından itibaren asılıyorum ben haberin ola
Sen koşuyordun da dimi? Koşalım güzelleşelim
Koşuları kapıştıralım
![]()
Ovvv yeeaah babydün baya iltifat aldım yaa.bi senedir görmediğim bi abi vardı kız pınar nolmuş sana ufacık kalmışın hastalık falan yok de mi dedi.yok abi dedim isteyerek kilo verdim dedim.valla bravo dedi çok zayıflamışsın diye.arkadaşımın eşi de yeter artık çok zayıflama eridin bittin dedi.yok dedim abi daha vercem yetmez dedim![]()
Şuna kahkaha attımNe zaman ağzımı eğerek katyaya seslenebilicem ya
_Katya ballı adaçayımı getir....
_Hemen bonus hanım.
Günaydın bal prensesim benimGünaydıııııın![]()
Ben yaptım örtmenim. Bu hafta morti istemiyorum dedi. Anladım ki az gevşetecek. Dedim bunun hakkından Esra gelir.Olamazzzz ya bizi lim kertti
Ben görmedim yaaaaaaaaaaBonus senin koydugun resimden sonra nacizane dortluklerden sonra
Ziyaretçiler coştular şimdi kaçtılar![]()
Karatayda yeniyor ben yedim ama akşamı erken kapatarakKizlar diyetteyken kuzu cigeri yiye biliyoz mu?
Sevmem zatende esim istiyor.öyle yaparim bende ozaman saol canımBen görmedim yaaaaaaaaaa
Karatayda yeniyor ben yedim ama akşamı erken kapatarak![]()