Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@begum75

Sporumu bildirim bari hesabı kapatana kadar. .

30 dk keyfi yüzme: 30 puan

Aslında daha fazladır ama haksızlık olmasın diye bu kadarını aldım :KK66:
Nerde yuzdun kizz ay nasil ozledim ben de yaz gelse de yuzsem

Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
Biz gene takımız Esram...
Bol su iç ödemin kalmasın. Üst üste iyi olmamış tabii ki. Kim ne bilirse bilsin 7. takım senin azmini iradeni biliyor gerisi boş laf

Bi de foto atmış:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

bana da hep öyle oluyor. hele bir de çok açsam :olamaz:
gittim azcık oyalandım, su içtim yattım.
kız bu iş seni kasapla hepten kanka yaptı. o ayrı yerde uyuyor sen ayrı yerde :ıslık:
evet aynen öyle yaptı ya.çalışmıyoken gece kalkar uyandırırdım yatağa gelsin diye.şimdilerde ceset gibi yatıyorum yorgunluktan o da sabah 4 gbi uyanıp geliyo yanıma:D

Dünki menum
Gorumcemin 40 i cıktı daveti var di ona gittim öğlen akşamda köye geçtik netim bitti yazamadım

Sabah 9
Biberli yumurta peynir zeytin dom. Sal. Biber.

Öğlen 2
Yarım kepçe mercimek
3yk tavuk göğsü salata turşu yoğurt

Akşam 19.30
Yarım kepçe kuru fasulye
2yk tavuk tursu

Şu 2
Spor yok

Evett bu neee içimi yakan bir menü sağlıksız olmayan ama belli başlı yönleriyle diyette sakıncalı şeyler...
Benim meta başkaları gibi cis cos yiyerek veriyor değil tabi ama diyette bi turşudan bile korkar oldum mercimek öğlen yiyince akşam vursalar kuru yemezdim ama buda böyle oldu...
Sonuçta bi baklava değil mazur görün
@MiuLego malipina malipina @Melegiimm22
Benim meta da kilo vermez oldu ben dün ne yedim ki kilo aldım bi de üstüne spor yaptım hareketliydim. Bugün 45 dakika sporu zor yaptım. Oysa ben çok hızlı kilo verirdim.

Etiketler çıkmadı. Seninle ilgili nası not almışım bak ajandama:
Haboşun regl haftası deli kilo verir:KK70:

Gece gece leptinin anasını ağlatan çakıl:sinirli::sinirli::sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Nerelerine nerelerine vursam daha çok canın yanar acaba
Pasta ney laaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli:
kremalı karnabahar ney:sinirli::sinirli::sinirli:
Minik yazılınca patdes küçülmüyor gözümüzde:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Gülecektim ama gülmeyecem menüne kızdım:63:

Rutine binmesin deyu değiştirdim. Hem kilolarınız da yakın

Ovvv yeeaah baby:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Come oooon 70 leeeeeeeeeeer:cool:

Şuna kahkaha attım:KK70::KK70::KK70:

Günaydın bal prensesim benim:KK200:Anan gitsin ben al :KK60::KK60::KK60:

Ben yaptım örtmenim. Bu hafta morti istemiyorum dedi. Anladım ki az gevşetecek. Dedim bunun hakkından Esra gelir.
Menülerinde bişe görürsen fur fur inlesin:sopa:
70lere gelim de slowly slowly dans edelim mi bebişim:KK59:

Dünki menum
Gorumcemin 40 i cıktı daveti var di ona gittim öğlen akşamda köye geçtik netim bitti yazamadım

Sabah 9
Biberli yumurta peynir zeytin dom. Sal. Biber.

Öğlen 2
Yarım kepçe mercimek
3yk tavuk göğsü salata turşu yoğurt

Akşam 19.30
Yarım kepçe kuru fasulye
2yk tavuk tursu

Şu 2
Spor yok

Evett bu neee içimi yakan bir menü sağlıksız olmayan ama belli başlı yönleriyle diyette sakıncalı şeyler...
Benim meta başkaları gibi cis cos yiyerek veriyor değil tabi ama diyette bi turşudan bile korkar oldum mercimek öğlen yiyince akşam vursalar kuru yemezdim ama buda böyle oldu...
Sonuçta bi baklava değil mazur görün
@MiuLego malipina malipina @Melegiimm22
tavuk turşusu nasıl oluyo esra o ne kız :D
menün güzel kuzum turşuya dikkat et emi
spor da yap kuzum ihmal etme
suyu da arttır miu en az 2,5 içilecek dediydi:eğlence:

Yaprak ciğer varmış doktor bana ayda 2 öğün verdi. Ama emin yerden yenmesi gerekiyormus
Babama aldirdim emin yer.yaprak ciger degilde sac kavurma gibi domates sogan biberli yapiyorum kayinvalidemin tarifi.esim öyle seviyor.dr verdiyse azicik yiyebilirim belki ögle yemeginde.saol canım

tavuk turşusu nasıl oluyo esra o ne kız :KK70:
menün güzel kuzum turşuya dikkat et emi
spor da yap kuzum ihmal etme
suyu da arttır miu en az 2,5 içilecek dediydi:eğlence:
Benimde dikkatimi cekti mortim,.zaten sürekli soru soruyorum bu kadinda bise bilmiyor demesinler dedim sustum.:sus:.balik tursusu var da tavuk olmazki:KK30:

Etiketler çıkmadı. Seninle ilgili nası not almışım bak ajandama:
Haboşun regl haftası deli kilo verir:KK70:

Gece gece leptinin anasını ağlatan çakıl:sinirli::sinirli::sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Nerelerine nerelerine vursam daha çok canın yanar acaba
Pasta ney laaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli:
kremalı karnabahar ney:sinirli::sinirli::sinirli:
Minik yazılınca patdes küçülmüyor gözümüzde:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Gülecektim ama gülmeyecem menüne kızdım:63:

Rutine binmesin deyu değiştirdim. Hem kilolarınız da yakın

Ovvv yeeaah baby:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Come oooon 70 leeeeeeeeeeer:cool:

Şuna kahkaha attım:KK70::KK70::KK70:

Günaydın bal prensesim benim:KK200:Anan gitsin ben al :KK60::KK60::KK60:

Ben yaptım örtmenim. Bu hafta morti istemiyorum dedi. Anladım ki az gevşetecek. Dedim bunun hakkından Esra gelir.
Menülerinde bişe görürsen fur fur inlesin:sopa:
Sadece 1 yudum ve 4 fıstık kilo aldırır mi ben şu leptini de inceleyim ya okunacak ne çok şey var

Ilik su maya maya siviyag un yumurta aki ile hamuru yoguruyorsun.
Sonra mayalanmaya birakiyorsun.
Sonra bezeler yapip bezeleri aciyorsun elinle cok buyuk yapmaya gerek yok.
Cay kasigi ile tereyag alip hamutun arasina suruyorsun.
Yuvarlayip yumurta sarisi suruyorsun.
Ustune susam serpiyorsun firina veriyorsun.
Him bana yasaklardanmis yufka ekmek gibi sandım

Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
Esra yapma kuzum kendine yapma boşver takma artık görmezden gel bak ben görmüyorum artık 1 gece sabaha kadar uyumadım sinirlerimi bozamam sende bozma

Back
X