Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

70lere gelim de slowly slowly dans edelim mi bebişim:KK59:
3.webp

Sadece 1 yudum ve 4 fıstık kilo aldırır mi ben şu leptini de inceleyim ya okunacak ne çok şey var
Kilo aldırmaz ama yağ yakımını durdurur. Dün gece ağzınıza peynir atın filan diyen olmuş ama atmayı belli bi saatten sonra peynir bile olsa... Bırakın insülin düşsün leptin işini yapsın
Dünki spordan sonra ödem de olabilir çakılım. normaldir yani

Ohhhh ne güzel ne güzel bir iki lokma tadına da bakılmış :21::21::21:
suspushanimcim suspushanimcim

Ben de bu sabah ekmeği çıkardım 2 kaşık menemen yedim... Ohhh misss gibi sabah kahvaltısı. Hamur işi yiyip şişmedim ohhh:rolleyes::rolleyes:
Ben de ekmeksiz meneMen yedim. Alıştım lâ iyice ;)

Ben de ekmeksiz meneMen yedim. Alıştım lâ iyice :KK66:
Alışılıyor ya. Hatırlıyor musun ben diyetin başında akşamları çok mutsuz oluyordum. Akşam yediğim abur cuburlara çay keyfine o kadar alışmıştı ki bünyem alışma süreci cidden zor oldu. Ama şimdi öyle değil. Bilhassa akşam aç kaldığımda daha mutlu oluyorum ;)

Asa ben bunu yeni gördüm
Nevreste Nevreste kibar hatunum bu hafta başkalarıyla kertmişler bizi , ben yine de etiketlerim seni maçımız bitmedi @malahit cıtır hatun seni bana vermişler bu hafta, yenilmemem lazım , yarından itibaren asılıyorum ben haberin ola
Sen koşuyordun da dimi? Koşalım güzelleşelim
Koşuları kapıştıralım
:halay:
Ben de sayende gördüm iyi olmuş canım:)Senin için daha iyi olur:)Ben kaplumbağa hızında ilerlemeye başladım:)

Eki Görüntüle 2131335

Kilo aldırmaz ama yağ yakımını durdurur. Dün gece ağzınıza peynir atın filan diyen olmuş ama atmayı belli bi saatten sonra peynir bile olsa... Bırakın insülin düşsün leptin işini yapsın
Dünki spordan sonra ödem de olabilir çakılım. normaldir yani
aa ne zaman çekmişler fotomu ayol :D :D

Back
X