Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma günü duş aldım, saçımı kuruttum ama malum rüzgar vardı , okula oğlanı koştur koştur götürdüm o zaman kaptım heralde. Dün anneme giderken hapşırmaya başladım. At hiç sevmem sümüklü sümüklüBen yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde
Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimde
Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadan
Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu"
Eki Görüntüle 2131367
Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilli![]()
Keşke gerçek hayatta da göz ardı et butonu olsa da istemediğimizi görmesek ve duymasak. Bi de mesela kötü içerikten hakaretten, saygısızlıktan banlatsakOndan sonra da eflal rahat dur banlanma diyorsunuz. Eflal böyleleri yüzünden banlanıyor. Gerçek hayatımda da var işte böyleleri, sonra asabi gergin oluyursun neden acaba![]()
Hım birde dukan gazozu yaptım bol limonlu içine hibiskus da attım bol ç vitamini niyetine içiyorum, yoksa ödem atmak için değil yaniBen yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde
Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimde
Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadan
Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu"
Eki Görüntüle 2131367
Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilli![]()
Küsme kuzum yaKüstüm sana biliyosun dimiakşamın o saatinde hem de
![]()
Ay ben bayılıyorum kız her yerimden peçete çıkıyorBende cuma günü duş aldım, saçımı kuruttum ama malum rüzgar vardı , okula oğlanı koştur koştur götürdüm o zaman kaptım heralde. Dün anneme giderken hapşırmaya başladım. At hiç sevmem sümüklü sümüklü![]()
O zMan ben hep banli olurdumKeşke gerçek hayatta da göz ardı et butonu olsa da istemediğimizi görmesek ve duymasak. Bi de mesela kötü içerikten hakaretten, saygısızlıktan banlatsak![]()
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy keşkeeeeeee harika olurduKeşke gerçek hayatta da göz ardı et butonu olsa da istemediğimizi görmesek ve duymasak. Bi de mesela kötü içerikten hakaretten, saygısızlıktan banlatsak![]()
Aaa hiç sevmem bir kere siler çöpe atarımAy ben bayılıyorum kız her yerimden peçete çıkıyor![]()
Yaşam enerjimi kaybettim..arabistanda nereye cikam kavurucu sıcaklardaSıkılanlar misalHAbibte spor yapsın
La bu halimle 1 saat yürüdüm geldim utan kendinden
Rakibin de dişli ha![]()
Kendimden sabah baya farklı bir kilo gelir sandimsenden mi umutluydun benden mi hangisi çakıl![]()
ben mutfağa gittim canım. poğaça yapmaya.gene yalnız mı bıraktınız beni be![]()
eşin arabistanda resmi görevli mi? neden oradasınız canım?Yaşam enerjimi kaybettim..arabistanda nereye cikam kavurucu sıcaklardaakşam yapiyorum ben koca evdeyken yapamam
![]()
O zMan ben hep banli olurdum![]()
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy keşkeeeeeee harika olurdu
Yalnız çok kişiyi banlardım ben![]()
Düşünmesi bile keyif verdiNevreste ne üzülürdü ama sen banlanınca
Di mi kız çıkardın yukarı çıldırtırdın alttan alttan sonra da yönetici banlardı 3-4 gün kafa rahat mis miiiis![]()
YoK canım 18 yaşında çalışmaya gelmiş buraya o zamanlarda buranın ekonomisi de iyı zengin ülkeydi..son 2 senedir iflas ettiler..nasil millet avrupaya gidiyor çalışmaya eşimde o şekilde gelmiş canınben mutfağa gittim canım. poğaça yapmaya.
eşin arabistanda resni görevli mi? neden oradasınız canım?
Yaşam enerjimi kaybettim..arabistanda nereye cikam kavurucu sıcaklardaakşam yapiyorum ben koca evdeyken yapamam
![]()
O zaman kayfe yap otur beyinle sohbet muhabbet ne geziyon daha buralardaHemm ben kimseyi rakip görmüyorum hepsi benim arkadaşlarım..morti olayını çok kafama.takıyorum o yüzden tek takılmak istedim..neyse bu hafta öyle olsun..hepimiz gardasiz![]()