Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde

:KK53::KK53::KK53:

Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimde :KK53:

Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadan:KK70:

Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu":confused:
Eki Görüntüle 2131367

Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilli:anne:
Bende cuma günü duş aldım, saçımı kuruttum ama malum rüzgar vardı , okula oğlanı koştur koştur götürdüm o zaman kaptım heralde. Dün anneme giderken hapşırmaya başladım. At hiç sevmem sümüklü sümüklü :KK53::KK53:

Ondan sonra da eflal rahat dur banlanma diyorsunuz. Eflal böyleleri yüzünden banlanıyor. Gerçek hayatımda da var işte böyleleri, sonra asabi gergin oluyursun neden acaba:deli:
Keşke gerçek hayatta da göz ardı et butonu olsa da istemediğimizi görmesek ve duymasak. Bi de mesela kötü içerikten hakaretten, saygısızlıktan banlatsak:KK70:

Ben yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde

:KK53::KK53::KK53:

Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimde :KK53:

Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadan:KK70:

Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu":confused:
Eki Görüntüle 2131367

Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilli:anne:
Hım birde dukan gazozu yaptım bol limonlu içine hibiskus da attım bol ç vitamini niyetine içiyorum, yoksa ödem atmak için değil yani:confused:

Bende cuma günü duş aldım, saçımı kuruttum ama malum rüzgar vardı , okula oğlanı koştur koştur götürdüm o zaman kaptım heralde. Dün anneme giderken hapşırmaya başladım. At hiç sevmem sümüklü sümüklü :KK53::KK53:
Ay ben bayılıyorum kız her yerimden peçete çıkıyor :deli:

Keşke gerçek hayatta da göz ardı et butonu olsa da istemediğimizi görmesek ve duymasak. Bi de mesela kötü içerikten hakaretten, saygısızlıktan banlatsak:KK70:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy keşkeeeeeee harika olurdu :rolleyes::rolleyes:

Yalnız çok kişiyi banlardım ben:KK70:

Son düzenleme:
ben mutfağa gittim canım. poğaça yapmaya.
eşin arabistanda resni görevli mi? neden oradasınız canım?
YoK canım 18 yaşında çalışmaya gelmiş buraya o zamanlarda buranın ekonomisi de iyı zengin ülkeydi..son 2 senedir iflas ettiler..nasil millet avrupaya gidiyor çalışmaya eşimde o şekilde gelmiş canın
..beni soransal senin ne işin var diye..çok büyük konuşmuştum zamanında şimdi önümde gördüm. .burda eşim berber cnm

Yaşam enerjimi kaybettim..arabistanda nereye cikam kavurucu sıcaklarda :olamaz::tokat::tokat: akşam yapiyorum ben koca evdeyken yapamam :KK20:

Hemm ben kimseyi rakip görmüyorum hepsi benim arkadaşlarım..morti olayını çok kafama.takıyorum o yüzden tek takılmak istedim..neyse bu hafta öyle olsun..hepimiz gardasiz:KK70::KK70::KK70:
O zaman kayfe yap otur beyinle sohbet muhabbet ne geziyon daha buralarda:deli:
Ayrıca bu hafta çok inecek tartın bak Handeyi yen intikamımı al ganımı yerde goma. Geçen hafta fitle bir olup yendiler Melekle beni:eğlence:

Back
X