Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar dün girmeye hiç fırsatım olmadı çarşambaya kadar idare edin lütfen dün hani doğum günü vardı yaa bozmadım diyeti menümü yazayım
Dünkü menü
Sabah 12:00

1 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Ara 15:00
1 avuç çiğ fındık
Akşam 19:30
Yarım porsiyon ızgara köfte
3 lokma tam buğday ekmeği

1 lt su
15 dk hızlı tempo yürüyüş
45 dk normal yürüyüş

YoK canım 18 yaşında çalışmaya gelmiş buraya o zamanlarda buranın ekonomisi de iyı zengin ülkeydi..son 2 senedir iflas ettiler..nasil millet avrupaya gidiyor çalışmaya eşimde o şekilde gelmiş canın
..beni soransal senin ne işin var diye..çok büyük konuşmuştum zamanında şimdi önümde gördüm. .burda eşim berber cnm
anladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. evet ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa o_O
fit poğaça :KK66::KK66::KK66: siyez unu, yulaf unu, yulaf kepeği, bolca keçi peyniri, havuç, dereotu, keten tohumu, yumurta, zeytinyağı :KK68:

anladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. ever ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa o_O
fit poğaça :KK66::KK66::KK66: siyez unu, yulaf unu, yulaf kepeği, bolca keçi peyniri, havuç, dereotu, keten tohumu, yumurta, zeytinyağı :KK68:
Evet ordada yapar da burda kazanç daha fazla..şuan kimse de kalmadı eskiden arkadaşlarım. Da vardı. .ekonomişi çöktü adamlar daha satışa sunulmasdan en lüks arabayi alırdı. .şimdi kimsenin cebinde para kalmadı. .bende temelli dönüyorum memlekete çocuk okula baslayacak..turkiyede eğitim almasını istiyorum..

anladım canım. peki dönmeyi düşünmüyor musunuz? yani arabistandaki rejim çok başka. insan rahat edemez gibi geliyor. bir de zaten berberliği burada da yapabilir. evet ilk etapta biraz müşteri bulmak gerek ama olmaz da değil yani. neyse hayırlısı olsun. ama gurbetlik zor yaa o_O
iki dakka şeyettirmiyon haa :D :D

Düzensizlik var mı bende dogumdan sonra ilk defa 2 ay gecikmeli geldi doktora gidecektim ama elma.kürü ile geldi ama.tam değil doktora randevu aldım bakalım. Ne olacak:110::110:
yok kuzu bi senedir iyi gdiyo.24 25 27 değişiyo bazen, ama bende oldum olası öyle.ama geneli 24 günde bir

Yarışma için mi??
yok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canım :deli: ama malipina malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu :KK53:

yemek için tabiki:işsiz:
tebikine :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:

Evet ordada yapar da burda kazanç daha fazla..şuan kimse de kalmadı eskiden arkadaşlarım. Da vardı. .ekonomişi çöktü adamlar daha satışa sunulmasdan en lüks arabayi alırdı. .şimdi kimsenin cebinde para kalmadı. .bende temelli dönüyorum memlekete çocuk okula baslayacak..turkiyede eğitim almasını istiyorum..
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacak :KK64: o çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun :dua:

yok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canım :deli: ama malipina malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu :KK53:

sen buraya döneceksin, o orda mı kalacak :KK64: o çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun :dua:
görürüm ben:KK45:
seviyom poğaça napiim:kk77:
bi seneden fazla oldu yemeyeli:110:

yok kuzu bi senedir iyi gdiyo.24 25 27 değişiyo bazen, ama bende oldum olası öyle.ama geneli 24 günde bir
Çok iyi masallah..adet düzensizliği çok yordu bu ay çok gergin hişedi yorum. .sanırım yaşadığım skintili edan

Turkiyede hele ki şimdi savaş dibimizde olan memlekette iş olanaklar çok azaldı yani kendini oturtmuş herkes yeni açılan her dükkan kapatıyor..evet çok zor olacak ama çocukların geleceği için bir süre böyle çalışacak. .çok sağol tatlim:KK60:

Back
X