- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ebru şallı ile bakalım ..Benim.bacakar kalın aile yapısı öyle de ama olsun sevmiyorum böyle dana gibi olmasini pilates evde mi yapacaksin yoksa spor salonunda mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebru şallı ile bakalım ..Benim.bacakar kalın aile yapısı öyle de ama olsun sevmiyorum böyle dana gibi olmasini pilates evde mi yapacaksin yoksa spor salonunda mi
Bizimde aile yapısı...Benim.bacakar kalın aile yapısı öyle de ama olsun sevmiyorum böyle dana gibi olmasini pilates evde mi yapacaksin yoksa spor salonunda mi
Pilates topu var ya ufak olan onu bacak arasında sıkarak yapılan hareketler direkt iç bacak. Ben de uzanıp ayakla daire çizdiğimiz hareketi yapıyorum her spor sonu...İp atlıyorum aslında ben.. iç bacak için pilates şart gibi...
Ben senin yerinde olsam bugünden bırakırdım. Yürüyüşü yarım saat arttırırdım yine sen bilinBen de iki level yapıp 3. De bırakmıştım. Ama o zaman sadece bunu yapıyordum yani diyete ya da sağlıklı beslenmeye dikkat etmiyordum. Tartıda biraz eksi gelmiştim.
Kesinlikle faydalı sıkılaştıgıni hissediyorsun. Acaba yarınki tartıya bakıp sonra mı karar versem devam edip etmemeye. Bi de hero benim bu hafta.![]()
Geçmiş olsun kuzumSelam hatunlar, nasılsınız. Gecmis birikmiş. Hasta oldum ben burnum şıp şıp.
Kendimi temizliğe vurduk bu halimle.
Bakayım ne var ne yok tabi okuyabilirsem
Aslında yapsam hepsini biliyorum ama işte.. tembellik ediyorumBen senin yerinde olsam bugünden bırakırdım. Yürüyüşü yarım saat arttırırdım yine sen bilin
Hero olmak da zor anam![]()
Birkaç gün dolan dinlen de senle pilates grubu kuralım korumadaki hatunlarla bence. Bernayı fiti filan alalım düzenli yapalım birbirimizi etiketleyelimAslında yapsam hepsini biliyorum ama işte.. tembellik ediyorum![]()
Tamam o zaman ben onun yerine leslie yapayım. Belki dışarı çıkamayabilirim yürüyüş içinBen senin yerinde olsam bugünden bırakırdım. Yürüyüşü yarım saat arttırırdım yine sen bilin
Hero olmak da zor anam![]()
Belki ben de jilly değil pilates yaparım. Bebek düşünmeye başlayacağız o dönemde belki jilly sıkıntı olur.Birkaç gün dolan dinlen de senle pilates grubu kuralım korumadaki hatunlarla bence. Bernayı fiti filan alalım düzenli yapalım birbirimizi etiketleyelim
Ben yaptım bunu.ama kayfe yapana kadar adam gitti sigorta atmis dedi.düzeltti.devam etti izlemeye.Ben olsam çaktırmadan şarteli indirirdim aaaaaaaaa alektrikler mi gitmiiiiiiiiiiş derdim tüh ya o zaman ben bi kahve yapayım da iki muhabbet edelim![]()
Bölgeselde çalıs canım sıkılastırıyor.Bacaklar kalın benim.yaaa hangi sporu yapayım. Leslie mi![]()
Uyanık gocaymış seninki ona çare yohBen yaptım bunu.ama kayfe yapana kadar adam gitti sigorta atmis dedi.düzeltti.devam etti izlemeye.![]()
Çok fazla fit biseyler yapıon fulya yayok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canımama @malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu
tebikine
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacako çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun
![]()
Hevesim kursagımda kaldıUyanık gocaymış seninki ona çare yoh![]()
Ayyy ıgde gorumcem doğum yaptığında zorla yedirdiler o şeyi bana, gorumcemin kv yaptı, kadın çok alıngan bi tip, ben 50 kiloyum 'ye diye tutturdu, anlatamadım kolesterolüm var, reaktif hipoglisemim var, yedim 1 saat sonra ölüyorum sandım, eşim suratimdan anlamış fenalastigimi
İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey
Ayyy
Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...