Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İp atlıyorum aslında ben.. iç bacak için pilates şart gibi...
Pilates topu var ya ufak olan onu bacak arasında sıkarak yapılan hareketler direkt iç bacak. Ben de uzanıp ayakla daire çizdiğimiz hareketi yapıyorum her spor sonu...
Bi de şu hareketi 2 set halinde 20 şerden ekliyorum
bacak-kaldirma-hareketi.webp

Ben de iki level yapıp 3. De bırakmıştım. Ama o zaman sadece bunu yapıyordum yani diyete ya da sağlıklı beslenmeye dikkat etmiyordum. Tartıda biraz eksi gelmiştim.
Kesinlikle faydalı sıkılaştıgıni hissediyorsun. Acaba yarınki tartıya bakıp sonra mı karar versem devam edip etmemeye. Bi de hero benim bu hafta.:işsiz:
Ben senin yerinde olsam bugünden bırakırdım. Yürüyüşü yarım saat arttırırdım yine sen bilin
Hero olmak da zor anam:eğlence:

yok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canım :deli: ama @malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu :KK53:

tebikine :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacak :KK64: o çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun :dua:
Çok fazla fit biseyler yapıon fulya ya:KK12:
Bi süre bu fit poğaça kek ıvır zıvırı bıraksan ya:110:

:işsiz::işsiz::işsiz:

İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey :KK53:
Ayyy

Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...
Ayyy ıgde gorumcem doğum yaptığında zorla yedirdiler o şeyi bana, gorumcemin kv yaptı, kadın çok alıngan bi tip, ben 50 kiloyum 'ye diye tutturdu, anlatamadım kolesterolüm var, reaktif hipoglisemim var, yedim 1 saat sonra ölüyorum sandım, eşim suratimdan anlamış fenalastigimi :KK43:
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Oy ne çok konuştum bugün yaaaaaaaaaaaaa
Gideyim de hafta içi mamalarımı hazırlayayım. Sonra da hazırlanıp dışarı çıkayım accık
Akşama gelirim artık:KK15:
Tombalak tombalak oturmayın kalkın bi 20 kez zıplayın da meta " la nolii ne yapii bu karı" desin hızlansın:deli::deli::deli:

Back
X