Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu bildirım.
Sabah. 08.30 ılık limonlu su
11.00
2 kk süzme peynir 4 dilim kaşar
Yeşillik domates salatalık yarım koz biber
2 yum ile menemen
7 zeytin
Ara yok
16.30
Miktarı sayamadim tavada tavuk kelebek
Salata bardak ayran
Yarım lavaş
Çay 18.00 k.üzüm cigfindik kayısı 1 hurma 1 avuç beyaz leblebı
Spor yürüyüş var . Yarın dan sonra bisiklet binebibilirm
Su 3lt olur.
@MiuLego hepfit hepfit _AYNURA_ _AYNURA_

Kızlar birsey sorucam,biz halıları yıkamaya vermistik ambalajli gelmisti, o ambalajindan cikarmamistik 1 tanesini.5 6 ay kaldi oyle.sonra açıp serelim dedik halının altı kuflenmis.o küfkokusu cok ağır degil ama soludukça zehirler mi acaba?
Islak kalmış içinde havalandirmalisin sıkıntı olabilir

günahımı alıyon :lülülü::lülülü: :lülülü::lülülü::lülülü:ama bak sonra pişman olma :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: mortim cakil80 cakil80 olsa yer de ben yemem :KK8:
hepfitim çeşit olsun diye yapıyorum. bir de bu tür şeyler beni motive ediyor. kahvaltıyı işyerinde yapıyorum ya, sürekli aynı şeyleri yemek sıkıyor. sonra kopuyorum. ama şöyle düşün sabah tam buğday da olsa 1 ya da 2 dilim ekmek yerine bu poğaçalardan yemem daha sağlıklı. tambuğdayın glisemik indeksi çay şekerinden bile yüksekmiş. bunun içinde siyez unu, yulaf unu ve yulaf kepeği var. ayrıca bol peynirli. fit de desem adı poğaça kurabiye olunca biliyorum size şüpheli geliyor. ama inan daha tok tutuyor beni. tabi yerken ölçüyü kaçırmamak kaydıyla :KK51: bir de tabi ara öğün yapmamak kaydıyla :KK15:
Ben çok uslu duruyorum ama mutsuz bir pazar yaşıyorum yatamiyorum kalkamiyorum içim sıkılıyor. Bugün cok zorlaniyorum

2 lokma poğaçanın faydası yok boşa kalori almışsın az da olsa... Onun dışında menü su güzel sporu da coşturduysan senden iyisi Şam da kayısı:deli:
Espriye geeeeeeeeeeel:KK53:

Evet istiyormuş Nevroş. Dedi ki ben söyleyemiyorum siz deyin arzuhalimi:sus:

Kuzum aslında herkesin yapması gereken bir spor. Ama her hareketi herkes yapamaz. O 120 kiloluk aplaya hocası özel program çıkarmış olmalı. Neden yapmamalı diyor doktorlar? Çünkü pilates yüksek kiloda kaslara eklemlere ve omurgaya ciddi yük bindirir. Bu da sakatlanmaya sebep olabilir. Eğer bi uzman kontrolünde yapacaksan hemen başla derim öyle bir imkanın yoksa accık beklemende fayda var... Ki aslında imkan olsa verecek kilosu çok olan insanlar keşke yapsalar. Sarkmaları engeller, daha hızlı toparlanır vücut...
Bi de aslında sürekli hale getirmek lazım. Yani 3 ay yaptım yeterli gibi değil de gücün yettiğince haftada 2-3 gün 30 dk lık seanslar çok daha faydalı olur. Zaten alıştıktan sonra bırakınca gerçekten vücut istiyor(ben istediğini bel ve boyun ağrılarımdan anlıyorum) Benim de boyun ağrılarım var maalesef (stresli dönemlerde uykumda ve bu ara uyanıkken de diş sıkma huyum var bu da boyun kaslarımı çok yoruyor) Pilates o boyun ağrılarımı alıyor. Bunun için her spor sonrası 10-15 dk tüm vücut için açma germe esnetme egersizleri yapıyorum. Onları yapabilirsin ısındıktan sonra. Akşam fotolarını eklerim inşallah bulabilirsem
Banlanmasın onu kökten atalım:KK45:

Back
X