- 21 Aralık 2016
- 9.011
- 41.373
- 548

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte kuzu ben yemek göremiyorum
Sabaha kadar sabredicen artikmYemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım![]()
Etiketledim yine mi gelmedi?
Bedenini yormaya calis.Menumu verim
12.00
Domates biberli sos
1 yumurta
1 ince dilim kaşar
2 dilim tam buğday ekmek
15.00
1 tane muz
3 tane ceviz
18.00
1 yumurtalı Menemen
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 bardak ayran
45 dakika yürüyüş
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum içimde çığlıklar yükseliyor sebebini bilmiyorum sanki tüm dünya başıma yıkılmış gibi. Vücudum resmen karbon istiyor ve direniyor ben bu duyguyu hep yaşayacak miyim hep mücadele mi edeceğim. Bu duygudan çok sıkıldım
malipina @MiuLego
60kiloyum
Bu aliskanliklari zorda olsa yenecegiz canim bende krizler yasiyorum hepimizde vardir .sabır.dogruyuda ögrenecegizMenumu verim
12.00
Domates biberli sos
1 yumurta
1 ince dilim kaşar
2 dilim tam buğday ekmek
15.00
1 tane muz
3 tane ceviz
18.00
1 yumurtalı Menemen
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 bardak ayran
45 dakika yürüyüş
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum içimde çığlıklar yükseliyor sebebini bilmiyorum sanki tüm dünya başıma yıkılmış gibi. Vücudum resmen karbon istiyor ve direniyor ben bu duyguyu hep yaşayacak miyim hep mücadele mi edeceğim. Bu duygudan çok sıkıldım
malipina @MiuLego
60kiloyum
Yemek var ya .
Tamam tamam menü gördüm yemek göremedim![]()
2 kaşık birşey koymuşlar. Oğlumunkini de kv ile paylaştık 3 kaşık yedim işte. Ayran olsaydı o doldururdu midemi. Su içeyim bariSabaha kadar sabredicen artikm
Biraz daha et yeseydin ya.
Afiyet olsun kuzumYemek var ya .
Kabak var kahvalti var.
tamamdır canımsonuç listelerinde vardır kuzum. en pratik o.
öperimMunzevi Zencefil 3 kasımda mezun olmuşsun datlım
iğde sağolsun yazmış canım sağolasınCanim kaptan yogunluktan dolayi alintilara pek bakamiyor.
@hepfit e sor bi istersen kaptan yardimiz artik
Sen de yazsana menunu.Afiyet olsun kuzum![]()
Sagolasin.Afiyet olsun kuzum![]()
Badem fistik yada findik.Hala eve gidemedim midem biraz daha iyi gidince süt icecem yanina ne yiyebilirim bu saatte![]()