Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü de ekleyip hazırlanayım artık...

Uyanınca(06:00)
2 hurma
su su suuuuuu

Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla mantarlı omlet
yeşillik
10 zeytn
7-8 yer fıstığı
domtis
bol peynir

Öğlen(12:30)
1 kepçe tavuk çorbası
salata(yeşil mercimekli)
yoğurt

Akşam(17:30)
köfte
salata
ayran

Tahmini ara (20:00)
2 avuç patlamış mısır:oops:

Su: çoh 3 lt
Spor: 70 dk yürüyüş: 175 point
malipina malipina @nehirnil111
menüye bak menüye mis gibin yeminle
sporu da beğendim
suyu da içmiin bol bol oh mis:super:
ama o patlamış mısır ney:sopa:
hiç yakıştıramadım:duduk:
yağlı yağlı karbon tuzludur da o şimdi hep ödem olcan miu rahat rahat şişko desin diye mi yedin:tokat:

Ama çok lezzetli bisey lunyam:kk77:
Kuzum , ekonomik şartlara göre çok pahalı yahu, ben onla sepeti doldururum :KK53:
Bugün; 2 maydanoz, 1 dereotu, 1 aysberg, 2 taze soğan, 1 akdeniz, 3 büyük turp, 1 kg havuç, 1 kg çarliston, 1 kg kırmızı biber, 1 kg de taze fasulye aldım 50 lira tutmadı :confused:

Menüm
Sabah 10 .30 : 5,6 minnak mantar(mikrodalgada yagsiz) kk peynir iki dilim cavdar ekmegi 4tane zeytin.yesillik
Ara:sekersiz türk kahvesi
Aksam: 18.00 4yk ciger(domates,biber sogan sarimsak ve cok az yagda pisti)bol salata 1dilim cavdar ekmek 2bardak ayran
Su:2.5 olur
Spor:30dk bölgesel : 30x3 : 90
@MiuLego N Nana @begum75 malipina malipina
kahvaltı güzel mortim
ama kahvaltıda zaten ekmek yemişsin,akşam ekmek yerine ciğeri fazla yesen çok daha güzel olurdu
su da içilmiş
spor da tamam
bizımlasın:cool:

Kuzum , ekonomik şartlara göre çok pahalı yahu, ben onla sepeti doldururum :KK53:
Bugün; 2 maydanoz, 1 dereotu, 1 aysberg, 2 taze soğan, 1 akdeniz, 3 büyük turp, 1 kg havuç, 1 kg çarliston, 1 kg kırmızı biber, 1 kg de taze fasulye aldım 50 lira tutmadı :confused:
Akdeniz ne 'la?

inşallah ablam...

ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...

bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
Sen de beni etikeetle balım. . Lavaş var sıkıntı o da işte .şükür ki Senden iyi menu Die duydum.:KK49: Biraz daha dikkat etcem menulerime sen de bakıon artık :KK17: haftasonu pek iyi geçmedi acikcasi:eek::sus:

Alicia nin söylediği söz çok güzel "ben e iyi arkadasimi kaybetmis gibiyim " ben de öyleyim sanki moralim bozukken ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim maçtan döndü ve bu beni rahatlatti tam zamanında eve geldi güç topladim 30 dakika daha bölgesel calistim. Miskinligimi attım dagittigim ortalığı topladim. Şimdi daha iyiyim

pazar günü menümmm :lülülü::lülülü::lülülü:

sabah 09.40
1 kuru incir
1 yk zeytinyağı

kahvaltı 10.30
2 yumurtadan yeşil biberli hellimli omlet (pulbiberli)
domates biber
2 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kakao-yulaf ezmesi minimum oranda var içinde)

ara :deli:
2 kupa yeşilçay limonla

akşam 17.45
bol kıymalı patlıcan söğürme (köz patlıcan, kıyma, soğan, biber, 2 çeri domates)
1 bardak kefir

yatana kadar 3 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla
malipina malipina @igdedali cakil80 cakil80 @MiuLego
çok sağlıklı olmuş menün
mozaikin tarifini de alıcam senden :dondurma:
ama spor göremedim:duduk:
bugün tatilsin sanırım ama spor yok:KK12:
sporsuz olmaz yapılmalı:KK20:

inşallah ablam...

ayyy ne guzel kiz...yarışırız belkinde...

bence iyi bir menü...bakalım benim menüler nasıl olacak...detoks suyu yapıcam kendime.suyumu kaynamaya bıraktım...
Aynuram nasıl bi detoks bu emzirme döneminde hep kaçtım bu işlerden ama sen yapiosan dogrudur. Ödem Aticı mi ben de yapiyim

Menumu verim

12.00
Domates biberli sos
1 yumurta
1 ince dilim kaşar
2 dilim tam buğday ekmek

15.00
1 tane muz
3 tane ceviz

18.00
1 yumurtalı Menemen
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 bardak ayran

45 dakika yürüyüş

Bugün kendimi iyi hissetmiyorum içimde çığlıklar yükseliyor sebebini bilmiyorum sanki tüm dünya başıma yıkılmış gibi. Vücudum resmen karbon istiyor ve direniyor ben bu duyguyu hep yaşayacak miyim hep mücadele mi edeceğim. Bu duygudan çok sıkıldım

malipina malipina @MiuLego @60kiloyum
çakıl menülerin çok güzel gidiyo hep böyle devam et.
karbon zaten alıyosun kuzum
bak domates biber muz ekmek zeytin ceviz bunlar bugün yediklerin ve bunların hepsi karbon kuzum.
yürüyüşünü de yapmışsın çok güzel ama suyu göremedim 2,5 içmeye çalış kuzum.susuz kilo vermek çok zor

Menumu yazayım
Sabah 11.30
Sucuklu menemen
1 kk beyaz peynir
1 yk lor peynir
1dilim kaşar
3 zeytn
Maydonoz
Salatalik
2 ceviz
2 cb acik cay sekersiz

Aksam 18.00