- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Günaydın mortim.Günaydıındünkü temizlik yüzünden heryerim tutulmuş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın mortim.Günaydıındünkü temizlik yüzünden heryerim tutulmuş
![]()
Kuzum ben listeyi ayatlamistim ekledim bile bildirenleri.boyle yine karışıklık olacakPazartesi tartısı için herkes hazır mııılisteyi işe gidince paylaşıcam herkes ekleyecek
serviste telefona çok bakamıyorum midem
![]()
Günaydın pembikkkkkhayırlı sabahlar bol eksili haftalar kızlar
Zamanla alışacak dicem (inanma)Benimki bıgün iyi gidiyor, 1 öğünü kaldı be bugğn ağlamadı
Ben şok
Hadi bakalım gece asıl derincen başlıyor
Aaaaa görmedim gerçekten mi :) tamam bilmiyordum ben değiştireyim mesajımı o zaman hemen sileyimKuzum ben listeyi ayatlamistim ekledim bile bildirenleri.boyle yine karışıklık olacak
Ben de hazırımPazartesi tartısı için herkes hazır mııılisteyi işe gidince paylaşıcam herkes ekleyecek
serviste telefona çok bakamıyorum midem
![]()
Kendi notlarima kaydettim bildirim geldikce ekliyorum aksam paylasirim toplu sekilde olur muAaaaa görmedim gerçekten mi :) tamam bilmiyordum ben değiştireyim mesajımı o zaman hemen sileyim
Zamanla alışacak dicem (inanma)
Çünkü 1,5 aydır 40 gr fazla mama yasak .
Ne zaman mutfaga gitsem (maması mutfakta ) dolabın önune geçicekk maaoowww maaoowww demeye başlıyor.
Küçük kızımıda kendıne benzetti . Oda dolabın kapağını açıyor. mama kutusunu bile açıyolar
Ama dolaba kilit taktık
Ortalığa, ulaşabilecejklerı yerlere ekmek , bisküvi tarzı şeyler koymuyorum .
Başarıcazzz inanıyorummm![]()
Olur canom anlaştıkKendi notlarima kaydettim bildirim geldikce ekliyorum aksam paylasirim toplu sekilde olur mu
Gecen cuma listesine damlabahari ekledim gec bildirim yapti diye baska bi fark yoktu heraldeOlur canom anlaştık![]()
Durumlar fena mııııu
![]()
Günaydın aynen benimde belim sırtım ağrıyorGünaydıındünkü temizlik yüzünden heryerim tutulmuş
![]()
daha çook obez değil ama obez olma yyolunda emın adımlarla ilerliyorduya çok tatlılar yaaa
Dolaba kilit taktıracak kadar obez heee![]()