Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meleeekkkk gece gece yapilor mi test kiz sabah ilk idrarla yap ama ben gordum cizgiyi

Kan testi ver :confused: bu şüpheyle durulmaz:confused:

Tıbben düşük ihtimal mi:KK70:
Kizim yumurtlama hep aynı günlerde olmaz, mevsim gecişi herkes geç yumurtladı, adetler sarkti:confused: aklında bulunsun eğer korunmuyorsan tıbben düşük ihtimal diye bir dönem yok :bicak:

Kiz Melegiimm22 Melegiimm22 dogru soyle baktin korumada da rahat rahat yiyemiyon cocuk yapayim mi dedin :KK70: :KK70:

@malipina geçmişte neler olmuş heyy teyze oluyormuşuz Melegiimm22 Melegiimm22 canım olursada uzulme nasip eden rabbim bi kolaylık veriyor

canım hakkında hayırlısı olsun ama çizgiyi bende gordum

:D ay ne guldum yaaa :D

Yanlis alarm gordum simdi kirmiziyi :D :D

Test yapim diye girmiştim wc bi sildm peceteye naniiik :D
Buyuk ihtimal bekledigi icin oyle oldu test :D
bana ders oldu bidaha macera yasamam :deli::confused:

Ay çok heyecanlandım
:rolleyes:
Kız olursa , erkek olursa ne koyarız adını, süpriz anlamına gelen birşey koymak lazım
Kız olursa kısmet, erkek okursa nasip nasıl olur
:rolleyes:
Minik patik öreriz ayacıklarına
:KK69:
:KK67:giz bırak milletin patigini kendin yapnbi çocuk seni mi bekliycez doğurgan diye yapiverin bi tane ya

:KK70: ay ne guldum yaaa :KK70:

Yanlis alarm gordum simdi kirmiziyi :KK70: :KK70:

Test yapim diye girmiştim wc bi sildm peceteye naniiik :KK70:
Buyuk ihtimal bekledigi icin oyle oldu test :KK70:
bana ders oldu bidaha macera yasamam :deli::confused:
Hadi geçmiş olsun bebişin çok küçüktü :KK45:

Iyi geceler :ruh:
Çarşamba menusu
8.00 1 incir 7 zeytin
8.15 1dlm peynir 1 domates (acele disari cikildi)

15.00 5yk taze fasulye yumurta kirma 1 kase yogurt (misafirlikteydim sadece bu uygundu)

18.00 5yk menemen yumurtalı (eltmdeydim sadece bu uygundu yemek ymk icin) 3 yk yogury

Su 2lt
Spor 60 dk leslie

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 @begum75 @Floweroflife Nare83 Nare83
Salı menunde çok azdı çarşamba da az olmuş hep koşuşturma ve ayak üstü atıştırma gibi geçmiş akşama yoğurt ekleseydin en azından
Su spor okey
Puanın:8

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte

Hande ya :KK42:

Melegiimm22 Melegiimm22 geçmiş olsun iyi bişey atlattın hala farkında değilsin gençlik işte :)
Farkindaym bonusm ya :deli:
Cok cok cok erkendi 2. Icin
Aralarnda cok yas olsn istemiyodm ama bukadar erkende dusunmuyodm.kizm 2 yasina gelince hamile olurm nasipse die dusunuyodm:deli:
Bana ders oldu bidaha tedbirli davranirm

Esra şaka maka az kaldı hedefine ♡♡♡
Yani kizdan sonra geç kalmadım hemen davrandım ama oğlandan sonraevlendigim andan beri kiloluydum niye böyle yaptim diyorum yada olsun ne yapalım büyük değişiklik olmus oldu bize

Benim de adete 5 gun varken cikmisti silik
Şu bebek bekleyen sayfalarda çok ayrıntılı konusuyorlar bende oradan okumuştum silik varsa vardır yazacaktimki kara görünmüş iyi bari bebeğin küçük daha

Günaydın kızlar

Ve sonuç

:KK42:enn kisa zamanda atlatirsin inşaAllah cok zor yasadklarin:KK43:

Back
X