- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yoo.. 56 imkansız dedin yaa... ondan öle sandımkim olamadı konsantre.. full konsantre diyetteyim ben .. bilmediğim bişey mi olmuş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo.. 56 imkansız dedin yaa... ondan öle sandımkim olamadı konsantre.. full konsantre diyetteyim ben .. bilmediğim bişey mi olmuş
![]()
Boşver ne anlatıcan ona onuda laf içinde kullanır.
Bunu söylemekten çekinme senin değil başkasının suçu günahı bu.
Kızın konusunda en doğrusunu yapıyosun.
14 yaş abisi var benimde kızımın o yaşlarda neler konuştuklarını sürekli neyi düşündüklerini biliyorum. Boğuşarak oynuyolar bazen bi bahaneyle ayırıyorum.
Huzursuz oluyorum çok yakınlıktan.
Dile getirip söylesek akıllarına sokmak gibi olucak bişey demiyorum bende.
kızlar bu dediğim şahıs 2 sene önce evlendi.kız bünyenin tutacagı yer burası değil ki.
hepi topu 3 kilo verdm ya. 77 kiloyum. off of.
haftaya sporlu devam edicem.
aciz değilsin öyle hissetirmişler seni. bunu aşmalısın hande. sende bu güç var bence. kesinlikle bu konu üzerine git tatlım. hazır olunca.. tamam mı ? lütfen...
EvetSevgili @MiuLegoWhiteblacklife ve
begum75 simdi dünde yazmıştım ama dönüt olmadi demekki gormediniz birdaha sorayim dedim ben akşam eşim dışarı çıkınca spora devam ediyorum bazen o sebeble yazmıyorum çünkü begüm ayrı ayrı yazmasanız demişti toplamak zor olabiliyor hepsini menüyle yazalım diye simdi ne yapalım menüyü vereyim spor var diyeyim sporu tamamen bitince ayrıca mi etiketliyeyim
Kuzum spor yapıp geç menü verenlere lafım yok yeter ki spor yapın benim dediklerim sporu bitirip yeme işini bitirip menü yazmayanlara akşam spor yapan bı sensin bı de masum yani iki kişinin menüsünü gece 1 girerim yine okurum ama 10 15 tane olunca zor oluyor kuzumSevgili @MiuLegoWhiteblacklife ve
begum75 simdi dünde yazmıştım ama dönüt olmadi demekki gormediniz birdaha sorayim dedim ben akşam eşim dışarı çıkınca spora devam ediyorum bazen o sebeble yazmıyorum çünkü begüm ayrı ayrı yazmasanız demişti toplamak zor olabiliyor hepsini menüyle yazalım diye simdi ne yapalım menüyü vereyim spor var diyeyim sporu tamamen bitince ayrıca mi etiketliyeyim
Yarınki hedef o o yüzden dedim. Yoksa 52 olcam ben zatenYoo.. 56 imkansız dedin yaa... ondan öle sandım
Yarınki hedef o o yüzden dedim. Yoksa 52 olcam ben zaten
Tabii ki faydası olur. Bdt olaylara bakış açını yorumlamanı değiştirebilr. Evdekiler biliyor mu ilaç kullandığını?evet iğdem
ankaradayım ben
2 ayrı özel doktora gittim ikiside psikiyatr
biri madalyon orası kobay niyetine kullanıyor
diğeride yine özelde bi doktor daha gerçekçi geldi bana
benimle çatır çatır kavga edip bastırabiliyor beni
her ikiside yatırmayı tavsiye ediyor
nedenide burada daha iyi olacak diyorlar
sorun ev seni eve gönderirsek elimizde sıfırla başa dönebiliriz dediler
asla ama asla karşı değilim yatmaya tek başıma olsam paşalar gibi olurum tedaviyi
ama bana ilk tedavi gördüğüm zamanlarda ilaçlar yüzünden seninle boşansak kız sana vermezler ilaç almadın heralde saldırıyosun diyen bir kocayla karşı karşıyayım
o yüzden bunu yapamam ama yatmadan terapide iyi gelebilir diye düşünüyorum
sen ne dersin?
Olur tabi neden olmasın. İlla yumurta şart değil her gün. Böyle zamanlarda yulaf ezmesi kullansana. Yine aynı malzemelerle yulaf lapası yap. Daha uzun süre tok tutar hem@hepfit
igdedali ve burdaki herkes
Hurma ceviz süt ile kahvaltı olur dimi ille yumurta yemek zorundamıyız?
Şu an şiştim ben ondan sordum gözüm aç o ayrı.
Kahve içip spor yapcaktım ama kalçama çok ağrı vuruyo böyle yapamam daha sonra inş.
Kahveyi içmiş bulundum bi kere hurma yedim tatlı isteğini başka türlü bastıramıyorum cevizde yedim baktım ki oha doyuyorum süt içtim 1 kupa ve tokum.
Az yemek değil niyetim şişkinim sadece regl sebebiyle.
Bu gece kendini guzelcene marine et portakal suyu ile yarın seni fırına verecegimGünaydın
Kızlar dün gece 2.30da falan uyudum.. sabah 5.30 gibi oğlum uyandı saolsun.. sonra 8.30da geri uyuttum uyudum geri 10.30da uyandım ama elim ayağım şiş gözümü açamıyorum .. birazdan evden çıkmam lazım staja gidicem..
Bazen öğleden yazıyorum ben spor yapacağım diyorum.Kuzum spor yapıp geç menü verenlere lafım yok yeter ki spor yapın benim dediklerim sporu bitirip yeme işini bitirip menü yazmayanlara akşam spor yapan bı sensin bı de masum yani iki kişinin menüsünü gece 1 girerim yine okurum ama 10 15 tane olunca zor oluyor kuzum
hayır iğdem söylemedim söylemiyecemdeTabii ki faydası olur. Bdt olaylara bakış açını yorumlamanı değiştirebilr. Evdekiler biliyor mu ilaç kullandığını?
Olur tabi neden olmasın. İlla yumurta şart değil her gün. Böyle zamanlarda yulaf ezmesi kullansana. Yine aynı malzemelerle yulaf lapası yap. Daha uzun süre tok tutar hem
Bu gece kendini guzelcene marine et portakal suyu ile yarın seni fırına verecegim![]()
Esra çok spor yapıyor hepsini ayrı ayrı toplamak zorunda olur onaBazen öğleden yazıyorum ben spor yapacağım diyorum.
yavruyu allah korumuş gerçekten. ama insan düşünmeden edemiyor. bu sapık pedofil hala o adiliklerine devam ediyor mu?kızlar bu dediğim şahıs 2 sene önce evlendi.
Dul ve çocuklu bir kadınla
çocuk kız çocuğu 9-10 yaşlarında
anne çocuğu almak istedi çok uğraştı
günlerce dualar ettim Allahım vermesinler diye
babası vermedi şükürler olsun ben üvey baba eline çocuk vermem dedi Rabbime şükürler olsun
eğerki alsalardı ben babasını bulup arayacaktım ve ona anlatacaktım durumu
sakın verme diyecektim sonuçları ne olursa olsun öleceğimi bilsem bile anlatacaktım