Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdıklarınizdan cok etkilendim storm.daha once ayni zaman dilimnde burda olduk ama tam anlamiyla tanisamamistik.
Benimde 3 yasinda kizim var benimde cok korkularim var kızımın kiyafetlerine bile dikkat ediyorum.onlar daha cook ama cok masumm bizim gorevimiz onlari korumak oyle bir zaman dilimindeyiz ki malesef herseyden huylaniyoruz sakın kendini kötü hissetme malesef zaman enteresan bir zaman

Tabi demetevlerde yasanan olay icin bise diyemicem malesef cok uzgünüm kafanı dagitacak hayatina renk katacak degisik hobiler bulsan fazla dusunmekten uzak dursan
ortalık sapık dolu
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin korusun inşallah
Ama şu anki aklım olsaydı emin ol çocuk sahibi olmazdım ben
sırf bunları yaşamamak için

Valla ben bile kendime başka bir güzel görünüyorum iste insan aynaya bile bakmaya utanabikiyor yani sen kendini sevmelisin beğenmelisin dedim ince kendime tabi eşimden öyle kırıcı bir laf duymadım kiloluykende ama insan yanına yakışmak istiyor zayıf olmak güzelmiş ya fmdaha ulyolun yarışındayım ama
Seksen üstü ile laf sokuyordu aslinda ama şimdi sesi çıkmıyor.
Benim de derdim aynada kendimi beğenmek.
Ama ben akillanmam yine begenmem kendimi zayiflasam da :)
60 olmustum 2011 de 2 ayligina mutlu olmadim 55 istedim.
Simdi onu bile bulamiyorum :)

Yok kız kimsem yok burda yalnızım.. gurbetteyim.. yaş 28.. Benimde erken evlenmemeden dolayı üni okuyamamak içimde kalmıştı daha geç olmadan okuyorum şükür.. sonrasında gitmek istediğim kurslarda var...
Sen stajda iken bebeye kim bakıyor peki?

evet beni rahatlatan bu aslında birez
15 yaşlarında falandı

ancak ben genç kızlık dönemlerimde kilom fazlaydı göğüslerimden dem vururdu kaç bedendi falan diye
bigün sı...tım ağzına sanane dedim gerizekalı bana bak dedim aklını başına al yoksa iyi şeyler olmayacak
Oh agzina saglik.
Hicte ezdirmemisin de kendini aslinda..

ben sabah 7 de yaptım kahvaltıyı
baya oldu aslında , patlıcan musakka ve domates çorbası var birde cacık
Ben de 7.45te yaptim ama eskiden doyardim simdi doymuyorum saat 11 gibi ara yapmazsam.ogleni zor ediyorum.oglene de kabak getirdim valla evde o vardi onu da sevmeden yiyorum artik.

Back
X