Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemekhanede açık büfe tatlı var:kahve::skandal::skandal::skandal::skandal::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Kuzum kafana yazık, bi daha mı gelicez bu dünyaya, zaten zayıfsın kurudun kaldin, bi lokmacik al hepsinden tadına bak bisey olmaz, sana zaten zayıflık yakışmıyor, yemeğin salcalisi kadının kalçalisi, kadin dediğin azcik ele gelecek kuru kemik olmaz:KK53:

Başına gelen şeylerde azıcık uzulsemde haykıra haykıra aglayamadim hep daha iyisini verir Allah dedim imtihan dedim her koşulda mutlu oldum erzuruma gittim anamm şart lar o kadar zor ki ama ben mutluydum evde otursam atanamasam kesin daha çok üzülürdüm ve mutlu oldum

Daha ne ler neler de mesela şu an çalışmıyorum aman gün olur elbet halkım geri verilir dedim bari 2. Çocuğu aradan cikarayim dedim çocuk yaptim hayat elbet zor ama kimsenin hayatı mükemmel değil dedim ne yapalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

:KK48:
Kuzum kafana yazık, bi daha mı gelicez bu dünyaya, zaten zayıfsın kurudun kaldin, bi lokmacik al hepsinden tadına bak bisey olmaz, sana zaten zayıflık yakışmıyor, yemeğin salcalisi kadının kalçalisi, kadin dediğin azcik ele gelecek kuru kemik olmaz:KK53:
Not bu mesajı yazan kuru kemik

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hepfitttm son gün cok heyecanli yarin gozum ikinizin bildirinleeinde olacak :KK23:

oda sebze imiş doyurucudegilmiş canım
başka seçenek yok mu ?
Yok ya cogunluk getirmis disardan soyleyen olmafi.yemekhanede zaten yiyemiyorum hem cok karbon oluyo hem de ben yemek secerim. Kantin zaten sadece tost simit acma.ya bi de aksama da kabak yemek zorunda olabilirim.kv yanina tavuk yapacak ben tavuk sevmiyom.
Benim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi :KK43:
Pinar dikkat et kendine cok yoruluyosun

Öncelikle basın sağolsun. .Nur içinde uyusun annen. .acını anlıyorum Rabbim dayanma gücü versin..Allah sabır versin sizlere..herkesin ayrı bir hikayesi var..allah kimseyi bu acıyla sınamasın..kaldirilamayacak kadar zor..bu süreci hayırlısıyla atlatırsıniz canım. .:110::110:
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin :KK42:
Amin Allah razı olsun

Ahu canım hoşgeldin.Başın sağolsun:KK43:Rabbim sabır versin.
Amin canım tek ihtiyacım sabır ve zaman..
21 olucam temmuzda :deli:
Bence gençken peşpeşe doğurup defteri kapatacan burnun b.k a batmışken çıkarmıycan 3-4 tane yapıcan :deli:
Canım başın sağolun :cry:tekrar hatırlatmak istemezdim ama hayat hepimipimiz bir gün kopartacak mekanı cennet olsun :dua: aramızda olmana sevindim bende düştüm :işsiz:şimdilerde 2 ileri bir geri yeniden uyumu yakalamaya çalışıyorum :KK6:
Allah razı olsun Efserim çok özlemişim buraları yaa bende yakalıycam eski düzeni inşallah
Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
Oy habdem hakkında ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin.gel buraya ihamal etme.insan küresine kapanınca acı sadece onda herkes mutlu herkes lay kay lon sanıyo ama hayat herkesi farklı sınıyo işte
:rolleyes:
ne zaman buluşuyoz hacıııııııııııııııı Ahu060812 Ahu060812

menüsünün güzelliğineeeeeeeeeeeeeeeee
sporunun şahaneliğineeeeeeeeeeeeeeee

duygulandım bir köşede ağlayacağım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:O BEYAZ KOT BURAYA GELECEK BU YAZ:KK62:
Hacıı akşam bizm eve topla kızları en iyisi
oy ahucum başın sagolsun tatlım hoşgeldin.allah mekanını cennet eylesin
kilolarını dert etme, daha önce de verdin yine verirsin.
kız sen beni benden geride iken aşıp geçmiş kadınsın. sende ki azım kimde var gülümmm :KK200:
Hoşbulduk sherry Allah razı olsun çok özlemişim sizi..en son 67.5 kadar inmiştim şimdi 75 e yakınım bakalım en azından dönmem lazım zarardan
Ahu060812 Ahu060812
:KK42::KK42::KK42:
ahumm başın sağolsun canım
Allah mekanını cennet etsin anneciğinin
Allah razı olsun canım benim

Back
X