Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ya cogunluk getirmis disardan soyleyen olmafi.yemekhanede zaten yiyemiyorum hem cok karbon oluyo hem de ben yemek secerim. Kantin zaten sadece tost simit acma.ya bi de aksama da kabak yemek zorunda olabilirim.kv yanina tavuk yapacak ben tavuk sevmiyom.

Pinar dikkat et kendine cok yoruluyosun
Kabağı kizartirsa zor onuda yiyemezsin

Bu arada bi haftadan fazla oluyo esim eve su ekmege surulen kahverengi seylerden almisti.o gun sabah wc icin bitter yedim diye ondan yememistim.sonra da o gun bugun masanin üzerinde haa hic yemedim arada elim gitti.aman berna disinin kovugunu doldurmayacak belki de duramayacak kavanozun dibini siyiracaksin dedim yemedim:KK49:

1525945335949.webp

@MiuLego En Büyük TÜRKİYE hepfit hepfit

Canım kocacim ekmek al dedim ben pek yemiyorum ya malum alsam kuflejiyor bitene kadar bende yememeyi tercih ediyorum gitmiş tam buğday ekmeği almış bende bundan yerim sende ekmeksiz kalma dedi

Kuzum kafana yazık, bi daha mı gelicez bu dünyaya, zaten zayıfsın kurudun kaldin, bi lokmacik al hepsinden tadına bak bisey olmaz, sana zaten zayıflık yakışmıyor, yemeğin salcalisi kadının kalçalisi, kadin dediğin azcik ele gelecek kuru kemik olmaz:KK53:

Mortim böyle diyince yeme isteğim tamamen kaçıyor :KK74::KK74::KK74::KK74:iyi ki varsın:KK74::rolleyes:

Back
X