- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Biliyorum da belki o tavada falan yaparsa dediydim iyi o zamanKuzum bende actfry va onda kizartiyoz yagsiz.sıkıntı olmuyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum da belki o tavada falan yaparsa dediydim iyi o zamanKuzum bende actfry va onda kizartiyoz yagsiz.sıkıntı olmuyo.
Miu pofidik zatenKoz valla super olmus ama profil ler fitin ne kadarda seksi güzel miunun pofidik olmus
3 hafta
Ben bise yapmadım profilleriniz konustu
Niye kiz haftayada deewam mi sizim mortilik![]()
Koz valla super olmus ama profil ler fitin ne kadarda seksi güzel miunun pofidik olmus
Sayfalar arası fink atmak dmek1 saatte 108 mesaj nedir![]()
Mümkün mü la miunun pzt tartisini görünce bozdum zaten
benimde doğum. Sonrası duzensiz oldu canım demekki herkesin oyle mevsimsel bişey galibaYok kuzum ben saglamim ama niye gecikti anlamadım ağrısı sancısı şişliği var kendi yok
sagol canım Allah razı olsun sendenIsmin hande sanirım kizlardan okuduklarima gore aziz mubarek gunler dua edicem sana hande cok etkiledin beni.rabbimize sükür hayatimiza bin sukur daha ne hayatlar var seni coookca öpuyorum canım benimm
sagol canım Allah razı olsun senden
Ay kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
Sabah 06:30
3 tane yeni dünya
Kahvaltı 07:00
1 dlm TB ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates/salatalık/biber
Avuç içi kadar omlet
Öğlen
4 köfte
1 kase kadar yoğurt
1 kase sebze çorbası
Domates salatalık biber
Akşam 17:00
Köz biber patlıcan
Yoğurtlu
3 lt su
1 ltsi limonlu
3 mil lesile
20 dk stepper
@begüm75 @WhiteblacklifeNego @MiuLego
![]()
Son durum ne bilmiyorum ama hamilesin işte :)Burda gozukmuyo ama cok silik bir cizgi gordum ben
Ama ilk yaptm negatifti
1 2 saat sonra bida bakm dedim çizgi vardi
Bekledigi içindir demiiii
Regl oldu bugun canm.kurtuldu rahatladı melek hehe hehhSon durum ne bilmiyorum ama hamilesin işte :)
Tam olmadıysa hala hamile olabilirRegl oldu bugun canm.kurtuldu rahatladı melek hehe hehh
Bencede