Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım :KK70::KK70::KK70:
Senin boyun Vayttan uzun ki:KK45:
İkinizde aynı kiloyu verdiniz kii:KK45:
Az daha beklesen sen daha da eksi çıkardın kii:KK45:
Banane kii saymam kii sen kazandın kii Onlar konuşsun kii:KK45:

hala geçmişteyim..

bugün

#hedefbeştebeş in ilk adımı biliyorsunuz

güzel bildirimler gelsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:halay:
Beni sevmeyecen mi artık:(

Aslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım :KK70::KK70::KK70:
sütlü tatlımmm:KK200:

Versene bize tarifini denerim bende

Yenildin yenildin hani yenecek tin beni detoks yapmış bana söylememiş lunya hanım bende yapardım uyuz söyleseydin olsun yendim ya seni
Aslında yapmayacaktım :KK64: hedefim 1.5 vermekti bana yeter dedim ama tırnağım kırılınca sporda kaldı, sağolsun canlarım bana güvendi :KK37: yanıltmak istemedim , seninle de yarışırken çok hefeslendim acaba bireysel dereceye girebilir miyim diye ama pek mümkün gorunmuyor 2.2 de kaldım :KK45:

Aslında yapmayacaktım :KK64: hedefim 1.5 vermekti bana yeter dedim ama tırnağım kırılınca sporda kaldı, sağolsun canlarım bana güvendi :KK37: yanıltmak istemedim , seninle de yarışırken çok hefeslendim acaba bireysel dereceye girebilir miyim diye ama pek mümkün gorunmuyor 2.2 de kaldım :KK45:
Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 ya

Az önce yazdıklarıma acırım :63:

Hep seni sevdiğimden :KK74::KK74:

Versene bize tarifini denerim bende
Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece :super:

Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.

Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar :KK54:

Hep seni sevdiğimden :KK74::KK74:

Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece :super:

Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.

Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar :KK54:
Yanlış tarif veriyorsun :skandal:lahana çorbası öyle olmaz:skandal:mısır yarması veya haşlanmış barbunya koyulacak ,mısır unu koyulacak ,maydonozun ne işi var lahana çorbasında :skandal:bol pul biber döküp off var yaa:KK53:

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
pazartesi bozdum dedim ya la ne üstüme geliyon:skandal:

geçen hafta 54.8
bu hafta 54.5 (anca artıları temizledim:KK17:)
fark:300
yüzde: 0.55

hadi geç dalganı bekliyom:110::ruh:
hahahaha :D:D:D:D sadece 300 gramcıkkk

olsun üzülme her eksi eksidir sonuçta hahahaha
Pzt : 60.4
Cuma : 59.7
Dün daha iyiydi akşam saçmaladım ondan oldu böyle:kızgın:
Yaa ben akşamları cozutuyorum nasıl care bulcam buna.:mad:
haftaya 58.7 gelecek en az :sinirli:
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.9
fark +700

haftaya eksi gelecek kilo almak yok yahu:sinirli:Alla alla:sinirli: #hedefbeştebeş dedik :KK12:

Back
X