Şişko Deynep geçtim seni, ben ne demiştimBen de diyorum niye kimse yorum yazmamış kiloma ,meğer gönder tuşuna basmamışım ıh hıh hıh
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Fark:200 gr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişko Deynep geçtim seni, ben ne demiştimBen de diyorum niye kimse yorum yazmamış kiloma ,meğer gönder tuşuna basmamışım ıh hıh hıh
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Oluyor bazen şerim vücudumuzun bi düzeni var kendince. Kaçırdın mı bu hafta bişeyler?
Senin boyun Vayttan uzun kiAslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım![]()
Az önce yazdıklarıma acırımŞişko Deynep geçtim seni, ben ne demiştim![]()
Beni sevmeyecen mi artıkhala geçmişteyim..
bugün
#hedefbeştebeş in ilk adımı biliyorsunuz
güzel bildirimler gelsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
sütlü tatlımmmAslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım![]()
Versene bize tarifini denerim bendeAslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım![]()
İnsanlar böyle deynep swvmeyecen gönül vermeyecen kimseye kalbini açmayacanAz önce yazdıklarıma acırım![]()
Vay deynep bravooooooooooooo bravoooooooooooooBen de diyorum niye kimse yorum yazmamış kiloma ,meğer gönder tuşuna basmamışım ıh hıh hıh
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Aslında yapmayacaktımYenildin yenildin hani yenecek tin beni detoks yapmış bana söylememiş lunya hanım bende yapardım uyuz söyleseydin olsun yendim ya seni
harika eksi.. takıma geliyor musun hiç? ben görmüyorum.. daha aktif olmalısın.. menü veriyor musun her gün?
Evet evet evet inşallah herkes yüzde 1 üstünde gelir ya şahane yüzdemiz olur
evet ama şimdilikAa benden zayif degil misin![]()
biz de varız begüşşşşşşşşşşşşşşşşkullanıcıda bi tek ben görünüyorum,kendi mekanımda yanlızlık hissettim iyimi![]()
Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 yaAslında yapmayacaktımhedefim 1.5 vermekti bana yeter dedim ama tırnağım kırılınca sporda kaldı, sağolsun canlarım bana güvendi
yanıltmak istemedim , seninle de yarışırken çok hefeslendim acaba bireysel dereceye girebilir miyim diye ama pek mümkün gorunmuyor 2.2 de kaldım
![]()
begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kilo bildirdin mi yeneceğuk değimi şişko kaptanı![]()
sen de gelsen keşkeBugün memlekete gideceğiz.Eşim de yarın Ankara'ya gidiyor.Eğitimi varmış.Eğite eğite bi hal ettiler şu adamı ama hala
bir haftalık eğitim.Sonrasında yine Ankara da sınavı var.Bir hafta sonraya. Yani ki hafta Ankara da kalaacak.![]()
gıybeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Az önce yazdıklarıma acırım![]()
Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o dereceVersene bize tarifini denerim bende
ay hep ben cortladım sabah banınun deyimiylebegümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmolur mu ama böyle yaaaaaaaa
huahuahuahuahuahuah hahahahahah ahahahahhaa hunharca güldüm ahhahahahaha![]()
yaa bide yakından ye beni değil misen de gelsen keşke
gıybeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
Yanlış tarif veriyorsunHep seni sevdiğimden
Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece
Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.
Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar![]()
Kizdirma la beni.ödemlerin de gitmiş yerim valla senievet ama şimdilikhaftaya zayıf olcam
bekle sen
![]()
hahahaha
pazartesi bozdum dedim ya la ne üstüme geliyon
geçen hafta 54.8
bu hafta 54.5 (anca artıları temizledim)
fark:300
yüzde: 0.55
hadi geç dalganı bekliyom![]()
haftaya 58.7 gelecek en azPzt : 60.4
Cuma : 59.7
Dün daha iyiydi akşam saçmaladım ondan oldu böyle
Yaa ben akşamları cozutuyorum nasıl care bulcam buna.![]()
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.9
fark +700