hııı çok alırım mezun olmayaydıKız miu daha zayıflayacaksa geri al listeye berbayı![]()

işte bu beeeeeeeeeeeeeeee

canım benim canmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııı çok alırım mezun olmayaydıKız miu daha zayıflayacaksa geri al listeye berbayı![]()
işte bu beeeeeeeeeeeeeeee
hıııı olduuuu zaten kendi kendine kilo alıyorsunKaptan beni de al listeye bak 60 olurum![]()
vay vay vayyyyyyyyyyKilo bildirimi
Gecenhafta:71.0
Bu hafta:69.9 #dirensmy
Fark: 1.1kg
Yuzde : 1.54
@MiuLegoWhiteblacklife @Esra_4378
begum75 @Floweroflife @masumm
Herkes erimiş bu hafta
Ben de işte napıym ya 60.1 im![]()
Hep dövüyor beni hephıııı olduuuu zaten kendi kendine kilo alıyorsun
vay vay vayyyyyyyyyy
HOŞGELDİN 6 LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
#dirensmy devammmmmmmmmmmmmmmmmm
haftaya 68.9 görmezsen eğer ciddi çekeceğin var benden.. bu ucundan görünmeydi.. hızla yola ve direnmeye devam..
bravoooooooooooooooooooooooooooilk hedef pazartesi 69.5 gelmek
![]()
kiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarimanoldu hayırdır:)
Vaaaayyyyy ciddimisinkiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Çok sevindim ssnin adına Rabbim hayırlı etsinkiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
helal beeeeeeeeeeeeBen de diyorum niye kimse yorum yazmamış kiloma ,meğer gönder tuşuna basmamışım ıh hıh hıh
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Fark:200 gr![]()
olsun bu da efsane bir eksi daha ne olsun beeeAslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım![]()
Şişko Deynep geçtim seni, ben ne demiştim![]()
Senin boyun Vayttan uzun ki
İkinizde aynı kiloyu verdiniz kii
Az daha beklesen sen daha da eksi çıkardın kii
Banane kii saymam kii sen kazandın kii Onlar konuşsun kii![]()
kilo al da seveyim hıı çok beklersinBeni sevmeyecen mi artık![]()
Aslında yapmayacaktımhedefim 1.5 vermekti bana yeter dedim ama tırnağım kırılınca sporda kaldı, sağolsun canlarım bana güvendi
yanıltmak istemedim , seninle de yarışırken çok hefeslendim acaba bireysel dereceye girebilir miyim diye ama pek mümkün gorunmuyor 2.2 de kaldım
![]()
Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 ya
Ben oturtmadim, çok yedin ya ağırlık çökmüştürAy deme öyle fena oturttun öküzü içime![]()
YAHU BU HAFTA DA YARIŞIYORSANIZ NEDEN SEN ŞİMDİ MEZUN OLUYORSUN YADaha bu hafta da yarisacayukkkk , 60 olayım da haftaya cuma iftara pideli köfte yemek istiyorum![]()
Favorilere attım bunu teşekkürler kuzucumHep seni sevdiğimden
Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece
Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.
Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar![]()
Kizdirma la beni.ödemlerin de gitmiş yerim valla seni![]()
Mezun etmeseydikfarkımız tarzımız diyorsun
ya şuna az daha sevineyim be halal olsun
bir insan bu kadar efsane mezun olablir
MEZUNİYETİN HAYIRLI OLSUN LUNYAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Gulbem sahanePazartesi 107.2
Cuma 105.8
Fark 1.4
Yüzde 1.3
kilo al da seveyim hıı çok beklersin
ÇAKALLARA BAK HELE![]()
öyle tabi elden bişey gelmiyo ama zaman herşeyin ilacı ahucumHoşbulduk canım sabır sabır sabır elden bişey gelmiyo ki be bego
bence bu bana kötü haber sen geleni katlayarak yollarsın be sherry..bende 3 gündür eliptiğe başlafım artı gördüm ya la ama olsun başladım sporu bırakmam haftya perşembe yapmam ödem olmasın demi ya.![]()
pembişimmmmmmmmmmmm elinden geleni yapan sorumluluk sahibi pembişim
O değil de ya benle kim morti olduysa iki kilo veriyor bende bı sorun mu var acaba