Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptan beni de al listeye bak 60 olurum:63:
hıııı olduuuu zaten kendi kendine kilo alıyorsun :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
:KK200:Kilo bildirimi :KK200:
Gecenhafta:71.0
Bu hafta:69.9 #dirensmy :halay:
Fark: 1.1kg
Yuzde : 1.54

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @Esra_4378 begum75 begum75 @Floweroflife @masumm
vay vay vayyyyyyyyyy

HOŞGELDİN 6 LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

#dirensmy devammmmmmmmmmmmmmmmmm

haftaya 68.9 görmezsen eğer ciddi çekeceğin var benden.. bu ucundan görünmeydi.. hızla yola ve direnmeye devam..

bravooooooooooooooooooooooooooo:KK76:ilk hedef pazartesi 69.5 gelmek :sinirli:

hıııı olduuuu zaten kendi kendine kilo alıyorsun :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

vay vay vayyyyyyyyyy

HOŞGELDİN 6 LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

#dirensmy devammmmmmmmmmmmmmmmmm

haftaya 68.9 görmezsen eğer ciddi çekeceğin var benden.. bu ucundan görünmeydi.. hızla yola ve direnmeye devam..

bravooooooooooooooooooooooooooo:KK76:ilk hedef pazartesi 69.5 gelmek :sinirli:
Hep dövüyor beni hep

oku oku bitiremedimm, ben okudukça saydalar hız kesmeden akıyor.. Maşallah..:işsiz:

Öncelikle verenleri tebrik ediyorum..:eğlence:

Alıntılarıma sonra yazacağım halen çok yoğunumm..:KK51:

gelelim bana ayağımda bir enfeksiyon kaynaklı şişme oldu ayakkabı vurmuştu önceki akşamda uzun süre yürüyünce kanamıştı bugün hareket yok ve şişik ayakla geldim işler yoğun olduğu için ofise..

Ayrıca halennn regl olamayan göbeğimle sabah hamile muamelesi gördüm metrobüste. :skandal:

G.haftaki kilo 92,4

b.haftaki kilo 92,1

Fark -0.3 çok üzgünüm daha da eksi olmalıydı ama regl etkiliyor diye düşünüyorum.

@MiuLego hepfit hepfit Whiteblacklife Whiteblacklife

Ben de diyorum niye kimse yorum yazmamış kiloma ,meğer gönder tuşuna basmamışım ıh hıh hıh
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.9
Fark:200 gr:KK45:
helal beeeeeeeeeeee:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Aslında hedefim 3+ idi ama hem spor yapamamak hemde gece kalitesiz uyku parmak yüzünden 2.2 de kaldım. Yoksa çok daha iyi giderdi. Lahana çorbası fena kilo verdiriyor. Sözde bireysel de birinci olup çorba resmini koyacaktım :KK70::KK70::KK70:
olsun bu da efsane bir eksi daha ne olsun beee

sayfaya koyarsın bizim mis olur missssssssssssss:rolleyes:
Şişko Deynep geçtim seni, ben ne demiştim :KK53::KK53:
:D:D:D:D:D:D:D
Senin boyun Vayttan uzun ki:KK45:
İkinizde aynı kiloyu verdiniz kii:KK45:
Az daha beklesen sen daha da eksi çıkardın kii:KK45:
Banane kii saymam kii sen kazandın kii Onlar konuşsun kii:KK45:

hıı çok.

seni de yiyeceğiz vayt ile:kk77:

Beni sevmeyecen mi artık:KK43:
kilo al da seveyim hıı çok beklersin:KK67:
Aslında yapmayacaktım :KK64: hedefim 1.5 vermekti bana yeter dedim ama tırnağım kırılınca sporda kaldı, sağolsun canlarım bana güvendi :KK37: yanıltmak istemedim , seninle de yarışırken çok hefeslendim acaba bireysel dereceye girebilir miyim diye ama pek mümkün gorunmuyor 2.2 de kaldım :KK45:

Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 ya

ÇAKALLARA BAK HELE :confused:

Hep seni sevdiğimden :KK74::KK74:

Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece :super:

Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.

Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar :KK54:
Favorilere attım bunu teşekkürler kuzucum
Kizdirma la beni.ödemlerin de gitmiş yerim valla seni :deli:

haftaya görüşelim :KK59:

Hoşbulduk canım sabır sabır sabır elden bişey gelmiyo ki be bego:cry:
bence bu bana kötü haber sen geleni katlayarak yollarsın be sherry..bende 3 gündür eliptiğe başlafım artı gördüm ya la ama olsun başladım sporu bırakmam haftya perşembe yapmam ödem olmasın demi ya.:KK15:
öyle tabi elden bişey gelmiyo ama zaman herşeyin ilacı ahucum:KK60:

Back
X