- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Seni bekliyordum geliyor tablo az kaldiSeni geçemedim bu hafta tablomuza bi bakalimmi kaç kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bekliyordum geliyor tablo az kaldiSeni geçemedim bu hafta tablomuza bi bakalimmi kaç kaldi
süper süpeeeer işte böyle olacak artılar yok minnak eksiler var :)
Ne eksik ne fazla bir hafta birincisi olamadım ya
Canim kabizim ben bugün azıcık şey ettim o kadar sporda çok yapıyorum ve 4 ay geçti diyetteyim haftada vücudumun %1 i kaybetmek sağlıklı ve normal bence @MiuLego sence nasıl sikintimi var acaba bendeEsra 3 bin puanlik sprn var daha iyi gidebilirdi sanki ogrenmek istedigimden soruyorum menulerinde guzeldi![]()
Bebeğim sagol sen ne yaptin miu yla geçmiş yapamadım dahaesram eriyorduuuu![]()
hayır çok iyi gidiyorsun maşallaaahCanim kabizim ben bugün azıcık şey ettim o kadar sporda çok yapıyorum ve 4 ay geçti diyetteyim haftada vücudumun %1 i kaybetmek sağlıklı ve normal bence @MiuLego sence nasıl sikintimi var acaba bende
aha ortalamışız 9 ları15 dk anca oldu geleli tartıldım falan.
Geçen hafta 97
Bu hafta 95.4
Fark 1.6
Yüzde 1.64
Yüzdeyi doğru hesapladığımdan niyeyse emin olamıyorum.hepfit @MiuLego @Whiteblacklife
soru mu buBebeğim sagol sen ne yaptin miu yla geçmiş yapamadım daha
bence kurtulmasınaha ortalamışız 9 ları
bu hafta kurtuldun benden![]()
tesekkur ederim igdemmBu haftasonu gelsin ohhhmmmmm
Liste coşsun ooohhhhmmm
Pamuk şeker kıvamında bi şarkı bırakayım mı şuracığa?
Evet evet bırakayım
Olsun her zaman ve her yerde Lunyacıyım
Uff oldu miu üfle de geçsin
Su çok güzel gelsene
Yok ya iyi değil de kötü şeyler yemiyorum saatler şaştı biraz. Muhtemelen kabızlık da ondan. Düzene koyarsam gider.
Bi deee liste telaşı bitince bana program bana program bana
Tebrik ederimmm.
Sağlıkla al kucağına inşallah
10 kilo eksik göründüğüne göreeeeeeee demek ki 69,7 sin
Ay çok sevindim ya bi daha gelmesin o nalet 80 ler inşallah![]()
tesekkur ederim amin begusum
Tesekkur ederim amin canim bnmAyy hayırlı olsun canim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabb'im inşaAllah![]()
evet canimhemen takvim hazirlanmis ne guzel
evet giremez
"Tombik tosbalak "demeseydin iyiydi![]()
heyyt be rakamlara bak masallahhh
ay bende cok heyecanliyim![]()
o 8 ler hemen gelecek bonus yoksa çok pis bozuşuruzEn son elife hamile kaldığımda 2014 te bu kilodaydım begüş elim 99 yazcak gibi oluyo bir an
Bi modum düştü mezuniyet diyince kazaraa beni mezun falan edersin şakacıktan mezuniyet o canim benim mezun olmak yok ins tam hedefime ulaşmadan her hafta bu hafta olacak diyorum ... hüsransüper süpeeeer işte böyle olacak artılar yok minnak eksiler var :)
istersen olur.. zorlayacaksın olacak..mezuniyet haftanda yaparız![]()
Fatma siddetten zevk aliyorduuuuaha ortalamışız 9 ları
Ağza bişey atmak yada atmamak işte bütün mesele buahuuuuuuuu üzülme tamam bitti gitti başladın! haftaya güzel bir eksi ilk hedef.. ağza sürekli bir şey atmak yok.. leptin önemli.. her gün spor! veee akşam ağır yemek yok! anlaştık mı?
aha ortalamışız 9 ları
Yaşasınseni yendim hala bana tombk mi diyon sen
ne hakla
zorlu mu geçtigeçmiş olsun çok lunya..
etmez miyimmmmmmmmmm panik atak fılavırım benim
yerim la sen et ye hadi git de mezunsun![]()
o 8 ler hemen gelecek bonus yoksa çok pis bozuşuruz![]()
geçti o günlere bonuscan,unut 99 lar yok artık gelmiycekler,artık ileriye bakalımEn son elife hamile kaldığımda 2014 te bu kilodaydım begüş elim 99 yazcak gibi oluyo bir an
Anaaaaatesekkur ederim igdemm
tesekkur ederim amin begusum
Tesekkur ederim amin canim bnm
evet canim![]()