Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esra 3 bin puanlik sprn var daha iyi gidebilirdi sanki ogrenmek istedigimden soruyorum menulerinde guzeldi :KK64:
Canim kabizim ben bugün azıcık şey ettim o kadar sporda çok yapıyorum ve 4 ay geçti diyetteyim haftada vücudumun %1 i kaybetmek sağlıklı ve normal bence @MiuLego sence nasıl sikintimi var acaba bende

Bu haftasonu gelsin ohhhmmmmm
Liste coşsun ooohhhhmmm:deli:

Pamuk şeker kıvamında bi şarkı bırakayım mı şuracığa?
Evet evet bırakayım:KK15:

Olsun her zaman ve her yerde Lunyacıyım:KK62:

Uff oldu miu üfle de geçsin:cool:

Su çok güzel gelsene:p
Yok ya iyi değil de kötü şeyler yemiyorum saatler şaştı biraz. Muhtemelen kabızlık da ondan. Düzene koyarsam gider.
Bi deee liste telaşı bitince bana program bana program bana:KK53:

Tebrik ederimmm.
Sağlıkla al kucağına inşallah:KK200:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
10 kilo eksik göründüğüne göreeeeeeee demek ki 69,7 sin:KK70:
Ay çok sevindim ya bi daha gelmesin o nalet 80 ler inşallah:KK73::KK73::KK73:
tesekkur ederim igdemm♥️

@Ytmz hayırlı olsun:anneadayı:
hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :anne:
tesekkur ederim amin begusum

Ayy hayırlı olsun canim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabb'im inşaAllah :anne::anneadayı::KK36:
Tesekkur ederim amin canim bnm
hemen takvim hazirlanmis ne guzel :KK68:

evet giremez:KK74::KK74:

"Tombik tosbalak "demeseydin iyiydi :ıslık:

heyyt be rakamlara bak masallahhh:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay bende cok heyecanliyim:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet canim♥️♥️

süper süpeeeer işte böyle olacak artılar yok minnak eksiler var :)

istersen olur.. zorlayacaksın olacak..mezuniyet haftanda yaparız:KK19:
Bi modum düştü mezuniyet diyince kazaraa beni mezun falan edersin şakacıktan mezuniyet o canim benim mezun olmak yok ins tam hedefime ulaşmadan her hafta bu hafta olacak diyorum ... hüsran

Back
X