Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel ya sonucum da güzel olaydı
menülerden 10 ar puan alarak olmuşlardır.. kocaman tebrikler.. isimlerini 1. sayfaya hemennnn yazıyorum![]()
bu yetmez ördeğin kilo aldığını paylaşım alanına da yazalım
Bencede iyi olurbu yetmez ördeğin kilo aldığını paylaşım alanına da yazalım![]()
evet kız-erkek fark etmez çünkü elvan unisex bi isimkız oğlan fark etmez dimi kaptan illa Elvan olacak yani
tamamYemesino boya o kilo fazla
![]()
olsun -500 gayet iyi canomAyy ne güzel ya sonucum da güzel olaydı![]()
bence debu yetmez ördeğin kilo aldığını paylaşım alanına da yazalım![]()
Anaaa ben mi![]()
18:30 da masadan kalmış ol kuzum en geç@MiuLego kaptancım yaa şimdi 12 de kahvaltı yaptım. 15:45 de yarım küçük elma yedim akşamı kaçta yesem ki
Gözlerim belerdi bakarken. Ekran fotosu alayım da arada bakar bakar imana gelirim
Kız beni yazdılar beni BENİ sen hala ben diyosunhikmeti ilahi ateistler bunuda açıklasın
Gözlerim belerdi bakarken. Ekran fotosu alayım da arada bakar bakar imana gelirim
olur kaptancık18:30 da masadan kalmış ol kuzum en geç
daha önce acıkırsan istediğin saatte ye
Tamam bu hafta öyle deniyim ölmem açlıktan3 öğün 2 öğün
500 de 3 öğün
800 de iki öğün akşam öğünü için yoğurt salatalık mesela sadece ya da 1 bardak süt veya 1 meyve sadece
yapabilirsen tabi
sagol filavirimm canimAnaaaaa
Yavrum
Hayırlı olsun bebiş çok sevindim
![]()
Geçmişi taksit taksit okuyorum. Bozuk halı yıkama makinamla koltuk yıkadımo nasıl oluyor püskürtme kısmı bozuk su püskürtmüyor ama çekiyor kirli suyu. Bende elimle bezle koltukları bir güzel ıslattım yani bir sürü deterjan karışımı ile üç posta
mis gibi çektim suyunu. Leş gibi su çıktı
silmek boş valla kır kalıyor resmen içinde. Normal ıslak kuru süpürge ile de bu işlem yapılır aslında tavsiye edilir
Çıkan pis suEki Görüntüle 2145552