Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öhööööm öhöööm

DİKKAT DİKKAT

HAFTANIN EN İYİLERİİİİİİİİİİİİİİİ

Nego Nego
Bonus Bonus

menülerden 10 ar puan alarak olmuşlardır.. kocaman tebrikler.. isimlerini 1. sayfaya hemennnn yazıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayy ne güzel ya sonucum da güzel olaydı :duduk:

2018-05-11 17.14.56.webp
2018-05-11 17.14.37.webp

Hele şunun asaletine gel:cool:

Geçmişi taksit taksit okuyorum. Bozuk halı yıkama makinamla koltuk yıkadım :deli: o nasıl oluyor püskürtme kısmı bozuk su püskürtmüyor ama çekiyor kirli suyu. Bende elimle bezle koltukları bir güzel ıslattım yani bir sürü deterjan karışımı ile üç posta :KK45: mis gibi çektim suyunu. Leş gibi su çıktı :kusmuk: silmek boş valla kır kalıyor resmen içinde. Normal ıslak kuru süpürge ile de bu işlem yapılır aslında tavsiye edilir :KK39:

Çıkan pis su
2018-05-11 17.21.30.webp

Bugün Menüm.

Sabah 09.00
tam buğdaylı peynirli domatesli tost.

Ara 10.30
Hibiskus Çayı
1 ceviz
1 hurma

Öğlen,12.45
Bir Büyük Balık Izgara Salata
1 küçük dilim ekmek

Ara;
16.00
yapamadım. Elime 1 küçük kare bitter geçti onu yedim.

Akşam
Henüz acıkmadım bugün hibiskus sanırım beni tuttu.
Eve gidince bana göre bir şey yoksa süt+tarçın+meyva yicem..

Su Henüz 2lt. Evde de 1 lt olur

Spor bugün yok ayağım halen pert çıkışta acile gitmeyi düşünüyorum..

Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego

Geçmişi taksit taksit okuyorum. Bozuk halı yıkama makinamla koltuk yıkadım :deli: o nasıl oluyor püskürtme kısmı bozuk su püskürtmüyor ama çekiyor kirli suyu. Bende elimle bezle koltukları bir güzel ıslattım yani bir sürü deterjan karışımı ile üç posta :KK45: mis gibi çektim suyunu. Leş gibi su çıktı :kusmuk: silmek boş valla kır kalıyor resmen içinde. Normal ıslak kuru süpürge ile de bu işlem yapılır aslında tavsiye edilir :KK39:

Çıkan pis suEki Görüntüle 2145552

Kuzu bende hep böyle yapıyorum su püskürtse bile bunun gibi olmuyo bu daha hızlı oluyo.
Temiz su yeri küçük bende git gel deli oluyorum böyle sabunla falan ıslak ıslak siliyorum.

Su gelmeyene kadar belin çıkana kadar çektiriyon suyu çabuk kuruyolar :D

Sulu süpürgelerle olmuyor ama. Güle güle kirletin inşallah

Back
X