- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aksam 8 gbiSaat kaçta yiyeceksin? Niye 1 dilim? Hani 68 olacaktın
1 dilm yiyince 68 olummuyomu zayiflanmiyomu 1 kilomu aldiriyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam 8 gbiSaat kaçta yiyeceksin? Niye 1 dilim? Hani 68 olacaktın
Kiz bu gun deiiil yarinnnWayt üstüne de sütlü tatlı yemek istiyor melek yesin mi?
Evet cnm.. kilo oturmadığı için geç saatte yediğin hemen artı getiriyoAksam 8 gbi
1 dilm yiyince 68 olummuyomu zayiflanmiyomu 1 kilomu aldiriyo![]()
Aksam 8 gbi
1 dilm yiyince 68 olummuyomu zayiflanmiyomu 1 kilomu aldiriyo![]()
Evet kız bilmiyorum spirali biliyorum da diğer adını ria bilmiyorumgerçekten mi soruyon
spiral desem?
Kuzum benim adetlerim cok duzensizdi her ay acaba hamile miyim kaza mi oldu diye korkuyodum valla.doktor o yuzden bunu verdi en hafifinden.ha ama su yazi bi atlatayim nasipse kilomu da korumus olursam inşallah zayifladigim icin duzene oturdugunu dusunerek ilaci birakcam.eylul gibi fln.nasip olursa da mart nisan 2.cocuk dusunuyorum ilacin etkilerini atmis olurum.matematik61 canım ilaç kullanma tehlikeli sağlığın için
Bende spiral diye biliyorum bu ismi duymamıştımgerçekten mi soruyon
spiral desem?
beni yesin beni
sağ budumu ayırdım ona
La geçen demedin miMelegiimm22 66 olacam diye
Korumada değilsin ki sen![]()
Evet cnm.. kilo oturmadığı için geç saatte yediğin hemen artı getiriyo![]()
Yemiyom yemiyoooooommmİsyeeeeeeaaaaaaaaaannnnn :))
7 haftadir korumadayim pazartesi aksam az yagda misir unlu patlican tava yedim.aksam yemegi gecikmisti.ertesi gun hoppp arti 500 bebegim.Yemiyom yemiyoooooommm![]()
69 mali diyelim miBi ara baktım 68 yazıyodu ideal kilom için. Olabilir aslında 68 olur sonra da spor salonuna yazılır sıkılaşırım. İç kol memekler ve iç bacak için yazılıcam inşallah![]()
Ok nerde yav
Oka basıp o mesaja gidemediysen![]()
Irmikli sutlu tatlikimi neyi yemiyosun kuzum yaaa
![]()
Memekler neresi ayolBi ara baktım 68 yazıyodu ideal kilom için. Olabilir aslında 68 olur sonra da spor salonuna yazılır sıkılaşırım. İç kol memekler ve iç bacak için yazılıcam inşallah![]()
Gerçekten kız ve bu sayfa bizim gibi bi mortilik daha gormediYemin et![]()
Normal insanda göğüs kısmında olan ama benim kaburgaların bittiği yerde duran süzme yoğurt torbaları işteMemekler neresi ayol![]()
İrmik karbon süt bir nevi protein kaynağı proteinIrmikli sutlu tatli![]()
Yerim seniNormal insanda göğüs kısmında olan ama benim kaburgaların bittiği yerde duran süzme yoğurt torbaları işte![]()
Çoh erötük bi sayı, sakıncalı olabilir69 mali diyelim mi
Ok nerde yav![]()