Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşaallah canım harikasın:KK200:
En önemlisi o canım:KK66:Kafandan diyeti hiç atmayacaksın ve spor -hareket hayatından eksilmeyecek:KK66:
Evet, çok haklısın
Koşuya ağırlık vereceğim ve aylardır çok alıştım bu tarz beslenmeye, devam edeceğim, eşim de destekliyor bu sağlıklı beslenme tarzını
:KK45:
Buradan sa kopmak yok

Kanepede uyumusum ama ne guzel uyumak o yaa..sanirim en son 1.5 ay onceki cuma evimde yalniz kalmistim.sonra ya biri vardi ya biz gittik fln.oglani uyutup gecmisim tv karsisina esim uyandirdi simdi.ona da sibirlendim de neyse..spor yalan oldu bugun ama o uyku cok tatliydi bundan sonra bayrama kadar bos kalmaz zaten cumalari gelecek olanlar belli gisecek oldugumuz belli..

Demem o ki iyi geceler:KK200:

Evet, çok haklısın
Koşuya ağırlık vereceğim ve aylardır çok alıştım bu tarz beslenmeye, devam edeceğim, eşim de destekliyor bu sağlıklı beslenme tarzını
Buradan sa kopmak yok
En doğrusu canım:KK19:Mezun oldum diye yasaklara koşmak doğru değil:KK45:

Evet, çok haklısın
Buradan sa kopmak yok
En doğrusu canım:KK19:Mezun oldum diye yasaklara koşmak doğru değil:KK45:

Geciktirdiğim şeyler vardı bitirdim şükür.
Lesli yapamadım ve acıktım epeydir açım.

Benim açlığım ne ki.. sabah yiyebilceklerim var ya olmayanlar napsın?

Allahım açlıkla imtihan etmesin banada aç insanları doyurmayı nasip etsin inşallah.

Hayırlı huzurlu geceler :KK200:

Geciktirdiğim şeyler vardı bitirdim şükür.
Lesli yapamadım ve acıktım epeydir açım.

Benim açlığım ne ki.. sabah yiyebilceklerim var ya olmayanlar napsın?

Allahım açlıkla imtihan etmesin banada aç insanları doyurmayı nasip etsin inşallah.

Hayırlı huzurlu geceler :KK200:
Amiin Rabbim ac olanlarin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah

Kizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
Nasil biraktiracam gece beslemmesini ya
Tecrubeli analar fikir verin bana
Regl olduğum zamanlar deliksiz uyumak istiyorum obur türlü zaten namaza kalkıyorum bi sekilde uyaniyorim ama reglken uyumak istiylrum yaaaaaa deliksiz uykuyu ozledim:mad: okadarda inatki mama verene kadar hingirdiyo essek :KK67: dötüne bitane vurasim geliyo :KK67:
Su verim kanar belki ona diyorum yok kanmiyo :KK67:

Kizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
Nasil biraktiracam gece beslemmesini ya
Tecrubeli analar fikir verin bana
Regl olduğum zamanlar deliksiz uyumak istiyorum obur türlü zaten namaza kalkıyorum bi sekilde uyaniyorim ama reglken uyumak istiylrum yaaaaaa deliksiz uykuyu ozledim:mad: okadarda inatki mama verene kadar hingirdiyo essek :KK67: dötüne bitane vurasim geliyo :KK67:
Su verim kanar belki ona diyorum yok kanmiyo :KK67:
canım büyük kızımda öyleydi nasıl bırakacam gece emzirmesini derdim birden aniden emzirmeyi bıraktım gece bazı geceler uyanıyordu sut veriyordum genelde deliksiz uyuyordu yatarkeniyice doyur şimdi benimki bile bazen 2 bazen saat başi ıyanır

11 mayıs menüsü

10.00: İki tereyağında yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği

15.30: Izgara tavuk, ayran

18.00: Chialı puding(muz süt chia )

Su: 2 litre
Spor : 25 dk eliptik, 35 dk tempolu yürüyüş, 500 zıplama

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Nare83 Nare83

Back
X