Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba sen mi duseceksin bildircin mi dana danaAhaa ağa düşmek isteyen bi bıldırcın![]()
Karı dediğin ele gelecek o ne öyle kuru. sabaha kadar kemik mi geveliycez. Gel amcana yavrumAcaba sen mi duseceksin bildircin mi dana dana![]()
Yumurtaya hiç tuz koymuyorum canım dengeliyor sankiTuzlı yaa.. pişince iyice tuzu ortaya çıkıyo..
Annemler pet şişeye koyuyorlar canım bende salamura seviyorumAnnene sorsan..
Gayet güzel menü sadece karpuzu o saatte olmamış kuzum geçmiş olsun12 mayıs menüsü
9.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, acı sos, 2 dilim kepek ekmeği
12.00: 3-4 erik, 2 yeni dünya
16.00: Haşlanmış tavuk avuç içi kadar, salata, yoğurt, 2 kaşık taze fasulye
19.00: 3-4 parça karpuz
20.00: Biraz yoğurt , 1 dilim ayva
Su: 2 litre
Spor : Yok
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Annemlere gittim bugün kahvaltı vs hep orda yedim. 20 de ki ara yani şimdi ki mecburen oldu çünkü midem çok fena bulanıyor bastırsın diye yedim, yoğurt ve ayva iyi geliyor bana. Spor orda ip atlardım ama gece sabaha kadar midem bulandı gündüz biraz düzeldi tekrar bulandı falan ,en son babam getirirken arabada kötü oldum epey
Birde sancım vardı bütün gün, başım ağrıdıne oldu anlamadım bana ya
üşüttüm galiba ben. Uyumak istiyorum erkenden.
Senle anlaşmıştık demi Banu alayım menuyu
Wayt benim menumude begenmeyeck
Hoşgeldin rüyalarımın kadını ♡♡♡Ben geldim
![]()
Pusuda bekliyorsun yani öylemiKimi ağıma düşürebilirim acaba![]()
Güzel menü mali karbon doğru günde alınmış su okey spora ekleme yap kesinlikleCumartesi menüm
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım salatalık
Öğlen 13.00
Bi muz
Bi kutu süt
2 ceviz
Akşam 19.00
Yarım tabak tb makarna
Köz patlıcan salatası
2.5 litre su
20 dk tempolu yürüyüş
Oryantal de yapcam
Whiteblacklife
Öğle yemeği yemediğin için acikiyorsunSabah 09.00
2 gün kurusu 1 incir 2.5 bardak su
Saat 11.00
Pastırmalı yumurta
Peynir
7 zeytin
2 dilim tbe
Yeşillik
Saat 15.00
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf 6 yeni dünya tarçın koyup yedim
Saat 17.00 2 köfte
Akşam 19.45
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
Bol salata
Su 3 lt içmeye devam
Spor daha yapmadım 1 mil Leslie yatmadan inş
Whiteblacklife
Hoşgeldin fulya inşallah bu daimi gelmissindiriyi akşamlar kızlar nasılsınız? bir süredir yoktum. ara ara dışardan baktım. bu arada demir eksikliği ve demir depoları eksikliği çıktı bende. 20 lerde falan. yani çok düşük. demir hapı kullanmaya başladım. aşırı halsizliğim ondanmış zaten saçlarım da avuç avuç dökülüyordu son 1 aydır.
bu aradaAhu060812 ahucum başın saolsun anneni kaybetmişsin. çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet etsin. sizlere de sabır versin.