Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu de vereyim

Sabah kalkinca
Yarim avuc karisik cig kuruyemis

Kahvalti 12.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
1 kozlenmis kapya biber
7 zeytin
Biraz actifryda pismis patates
Salatalik
1 cay kasigi ekmege surulen kahverengi seyden(Allahim cok mutluyum cunku midemi bulandirdi bogazimi yakti tukurmek istedim.bi daha yemicem ve aklim da kalmicak)
Uzerine 1 bardak şekersiz cay

Ara 17.00
Yarim muz
Ceyrek elma
6 kiraz
4 cilek

Aksamustu 20.30
1 avuc kabak cekirdegi

Hibiskus aldim yatmadan icerim

Su 2 yi gecti

Spor yapcam
Whiteblacklife Whiteblacklife
Berna spor yaptıysan koruma için güzel menü

Menum
10
Firin kabak yoğurt zeytin peynir

Öğlen 14.30
Tavuk
Taze fasulye salata yoğurt

Ara 17 neskafe
4 çilek 3 erik

Akşam 20 eşim anca geliyor
Taze fasulye salata yoğurt 4 5 kaşık tarhana çorbası aldım

Şu 2.5

Spor
1000 bölgesel

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @smykmy @begum75
Sabah yeşillik yumurta dometes salatalik eklenmeliydi menüye akşam geç su okey spor az
Puanın :6

Sabah kalkınca
10 erik

Kahvaltı 08:30
2 yumurta k.biberli
Peynir
Zeytin
6-7 zeytin

Öğlen 14:30
Et döner (ekmeği yemedim)
Ayran

Akşam 19:00
1 kabak ve 1 salatalık rendesi
Üzerine yoğurt ve baharat

Vee sonra hemen sonrasında
Sütlü kahve
2 kare bitter yüzde 80

Vee sonra
Sade duble kahve

Regli geliyor ya ye krizi geliyor
Bitter ve kahveler kesti
1 bardak su :KK43: yarın bol maydanoz icicem

Daha yeni oturdum çok yoruldum
Çocuklar yatınca sizmazsam spor yaparım

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @eflalim
Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedim
Spor mutlaka Banu dün akşamdan spor yapılmadı
Puanın:4

Sabah kalkınca
10 erik

Kahvaltı 08:30
2 yumurta k.biberli
Peynir
Zeytin
6-7 zeytin

Öğlen 14:30
Et döner (ekmeği yemedim)
Ayran

Akşam 19:00
1 kabak ve 1 salatalık rendesi
Üzerine yoğurt ve baharat

Vee sonra hemen sonrasında
Sütlü kahve
2 kare bitter yüzde 80

Vee sonra
Sade duble kahve

Regli geliyor ya ye krizi geliyor
Bitter ve kahveler kesti
1 bardak su :KK43: yarın bol maydanoz icicem

Daha yeni oturdum çok yoruldum
Çocuklar yatınca sizmazsam spor yaparım

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @eflalim
Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedim
Spor mutlaka Banu dün akşamdan spor yapılmadı
Puanın:4

Niye ki canım :KK64:

Geçen de d3 çok ağrımıştı vaytim migren mi var

Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durması :deli:

Aaa hayırlı olsun canım :anneadayı:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tam baktirmadim kuzum var galiba asiri ses ve ışık rahatsız ediyor sinir tavan yapıyor tahammülsüz bir ağrı hani kafayı kessem mi diye düşünüyorum bazen öyle bir ağrı yani

Menüm
Kahvaltı 11:00
2 yumurta
1 tb ekmegi
Yarım kk peynir
Domates
Ara 2:30
10 cig badem
Öğle 4:30
5 yk yihurtlu kuru biber kavurması
Akşam 7:00
3 tavuk but
Salata
2,5 lt su
15 dk eliptik
15 dk bisiklet
35 dk tempolu yürüyüş

Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego
Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Sabah yeşillik zeytin ekle canım güzel.menu spor güzel su güzel
Puanın:10

hoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.

hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.
d vitaminim 51 çıktı. kışın 3-4 ampül d vitamini kullandığım halde. neyse normal sınır yine de çok şükür diyeyim. demir 20 lerde. ferritinim düşük. kışın 3,5 kutu demir hapı kullandım oysaki. B12 ve magnezyum normal aralıkta ama alta yakın. üstelik ben kışın 2 kutu B12 ve 1 kutu da magnezyum kullandım. yani tedbir almasam göçmüşüm. halada biraz magnezyum kullanmam lazım kramp giriyor çünkü. durum bu tatlım.
saçlarım da çok döküldü. bugün dip boya ve uçlarından aldırmak için kuaföre gittim. saçların azalmış dedi. evet dedim biliyorum. ama moralim çok bozuldu.
şu demir az daha toparlanırsa daha iyi olacağım. özel günlerime de az kaldı. inşallah kolay atlatırım :dua:
sen nasılsın? :KK200:
Canım çok geçmiş olsun, neyse ki erken farkettin, şimdi toparlarsın artık. Yaz da geldi bol bol d vitamini zamanı..
Ben iyiyim hala aynı iş güç, sona yaklaştık neyse ki..
Kilo fena değil. Diyet iyi gidiyor
Teşekkürler sorduğun için

Hayırdır arkadaslar çok merak ediyorum bugün kaçamak yapma günü mü ya biri söylesin bana bugün yediklerimiz kilo göbek yapmiyorsa ne olur bana söyleyin açlıktan midem bulanıyor çünkü yemek yapamadım az yumurta iki zeytin iki çatal dometes salatalikla duruyorum eğer yapmiyorsa bana haber edin bee
Nedir bu menüler biri desin bana da eğer yapmiyorsa kilo çok açım şuradan iki lokma birşey de ben yiyeyim

Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Sabah yeşillik zeytin ekle canım güzel.menu spor güzel su güzel
Puanın:10
İki gündür kacamak yapmıyorum kuzum. Ama ondan önce evet kaçamak yapıyordum. Kacamaksız günlerde de spor olmayinca yazasım gelmiyor. Keske hep böyle olsa menülerim.

hoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.

hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.
d vitaminim 51 çıktı. kışın 3-4 ampül d vitamini kullandığım halde. neyse normal sınır yine de çok şükür diyeyim. demir 20 lerde. ferritinim düşük. kışın 3,5 kutu demir hapı kullandım oysaki. B12 ve magnezyum normal aralıkta ama alta yakın. üstelik ben kışın 2 kutu B12 ve 1 kutu da magnezyum kullandım. yani tedbir almasam göçmüşüm. halada biraz magnezyum kullanmam lazım kramp giriyor çünkü. durum bu tatlım.
saçlarım da çok döküldü. bugün dip boya ve uçlarından aldırmak için kuaföre gittim. saçların azalmış dedi. evet dedim biliyorum. ama moralim çok bozuldu.
şu demir az daha toparlanırsa daha iyi olacağım. özel günlerime de az kaldı. inşallah kolay atlatırım :dua:
sen nasılsın? :KK200:
geçmiş olsun canım :anne:

hee senin bir tane oglun mu var kuzu bu ikinci bebe mi

whu huu:deli::deli::KK8::KK8::KK8:

aaa beyaz ekmek ne ola ki :deli::deli: onu yemeyeli cok oldu ben zaten tam bugday yiyore yesem :KK200::KK200::KK200:

Ahh kuzummm beniimmm kiyamam yat dinlen ya yarın toplu bakarsınn kuzummmmm:KK74:
evet kuzu

Niye ki canım :KK64:

Geçen de d3 çok ağrımıştı vaytim migren mi var

Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durması :deli:

Aaa hayırlı olsun canım :anneadayı:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sagol tevommm

Back
X