Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltıyı 2 saat erken yapınca yemeğide 2 saat erken yedim.
Tabi acıktım akşam. Bişeyler istedi canım en çokta tatlı bişeyler abur cuburlar uçuyo gözümün önünde.
Çocuklar çubuk dondurma yiyo ağzımın suyu akıyo afrikalı gibi görmemişler gibi tövbe ya rabbim :) çubuk ya alt tarafı

Bazen yememem gereken şeyleri ne pişirirken ne alırken zerre kadar canım istemiyor çokta mutlu oluyorum hissiz olduğumda.
Bazende deli bir istek oluyor morfin bağımlısı gibi. Napıcağımı bilemiyorum böyle olunca hem kötü oluyorum hem panikliyorum hem korkuyorum kendimden.

Dedim napıcam böyle su içsem içemiyorum midem bulanıyo.
Burayada gelemedim.
Sütlü kahve içeyim dedim işin içinden çıkamazsam.
Sonra dedim kendime alıştın yemekten sonra bişey yapmamaya bugünde yapmadan yatıcan sakin ol.
Sakin düşünmeye çalıştım az uzandım kızımı uyuturken geçti hamdolsun.

Kendi kendime bir an güvensizlik yaşatıp panik olduğum için kızdımda.

Öyle işte şimdi çıkayım yarım saatte bi mesaj yazdım oha :KK53:

Ha bu ruh haliyle uyuyunca rüyama girmemesi olmazdı.

Bi yerdeyim ıslak kek falan var doğum günü gibi bişey :) dün kardeşimin doğum günüydü dargınım ona konuşmadım ama bilinç altım boş dururmu?

İki çatal kek aldım kuscak gibi oldum diyorum vayta ne diycem daha simit için yürüyüş yapcaktım onuda yapamadım.
Millet yedi içti ben kahrımla uyandım rüyamdan :))

Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedim
Spor mutlaka Banu dün akşamdan spor yapılmadı
Puanın:4

Waytim sızmış kalmışım koltukta
Beş gün ise git birde dün akşam sabah 9 dan akşam 6 ya kadar buz gibi dükkanda ayakta kal halim kalmadı :(

Evde olsam ben hergun spor olur
Havada karada ama çalışınca zor işte
Ne zaman fırsat bulunursa

Günaydın ben pertim
Bugün neye yeticem bilmiyorum :(

Çamaşır mi yıkayın
Evimi yemizleyim
Dinleneyim mi

Dün bir bardak su içtim her yerim
Ödem valla susuzluktan bugün çok icmeliyim

Menü yazarken uyumuşum iyi akşamlar mesajım kalmış ekranda.
Dün ufaktan temizliğe başladım bu belimle kontrollü olsamda ağrım oldu artık yapacak bişey yok oruçken daha zor yaparım.
Sözde hatime başlıycaktım vakit bulamıyorum.
Normalde sabah yürüyüşe çıkıyorum haftasonu eşim evde diye.
Dün yoktu sabahtan çıkamadım temizliğe başlayıncada belimden dolayı daha spor ve yürüyüş yapamadım.

Şimdi dinlenmişken önce yürüyüp sonra işlere bakıcam inşallah. Kahvemi içerken yazıyorum. @Ahu060812 senden öğrenmiştim ilk spordan önce kahveyi :KK200:

Cumartesi

9:30
2 yumurta tavada
Küçük bir simitin yarısı çeyrek gibi bişeydi
1 dilim tost kaşarı
1 avuç fındık
2 hurma

16:30-17:15
Yarım kase mercimek çorbası
1 dolu tabak zeytinyağlı patlıcan
1 kase yoğurt, 1 avuç dereotu

3 litre su.

Whiteblacklife Whiteblacklife @hepfit igdedali igdedali
Sabah simit yendiler keşke akşama mercimek çorbası olmasaydı simidi sevmedim ne güzel ekmeksiz ilerliyordun onun dışında menü güzel
Sporsuz menü geçer not almaz su güzel
Puanin:4

Tüm annelerin anne adaylarının anne olmak isteyenlerin içinde evlat sevgisi taşıyan butun kadınların anneler günü kutlu olsun:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Hepinizin annesinin ellerinden opuyorum benim yerimede kutlayin emi onların değerini kıymetini bilin gerçekten anne onlar unutmayin:KK200::KK200::KK200::KK200:

Sabah simit yendiler keşke akşama mercimek çorbası olmasaydı simidi sevmedim ne güzel ekmeksiz ilerliyordun onun dışında menü güzel
Sporsuz menü geçer not almaz su güzel
Puanin:4

Yine ekmeksiz gidicem zaten ya 1 ya 2 gün yiycem sadece sonradan çıkaracak bişeyim olması için.

Sağlık sorunu olmadan bahane yok derdin belim ağrımasa yapardım zaten :110:

@cakil80 çakılım nasılsın neler yaptın ben yokken?

igdedali igdedali kuzucum nasılsın nasıl gidiyor?
İyyim Fulyaa hoşgeldiiin
Toparlandın mı biraz
Özelden bir ki dürttüm ama sonra sıkıştırmak istemedim kendi halinde kalsın bi dedim. Umarım iyi gelmiştir.
Demir eksikliğin varmış...
Her öğün koyu yeşilliklerin olsun tabağında. Ben çok faydasını gördüm

Back
X