- 11 Nisan 2007
- 87.614
- 514.809
- 1.223
Kahvaltıyı 2 saat erken yapınca yemeğide 2 saat erken yedim.
Tabi acıktım akşam. Bişeyler istedi canım en çokta tatlı bişeyler abur cuburlar uçuyo gözümün önünde.
Çocuklar çubuk dondurma yiyo ağzımın suyu akıyo afrikalı gibi görmemişler gibi tövbe ya rabbim :) çubuk ya alt tarafı
Bazen yememem gereken şeyleri ne pişirirken ne alırken zerre kadar canım istemiyor çokta mutlu oluyorum hissiz olduğumda.
Bazende deli bir istek oluyor morfin bağımlısı gibi. Napıcağımı bilemiyorum böyle olunca hem kötü oluyorum hem panikliyorum hem korkuyorum kendimden.
Dedim napıcam böyle su içsem içemiyorum midem bulanıyo.
Burayada gelemedim.
Sütlü kahve içeyim dedim işin içinden çıkamazsam.
Sonra dedim kendime alıştın yemekten sonra bişey yapmamaya bugünde yapmadan yatıcan sakin ol.
Sakin düşünmeye çalıştım az uzandım kızımı uyuturken geçti hamdolsun.
Kendi kendime bir an güvensizlik yaşatıp panik olduğum için kızdımda.
Öyle işte şimdi çıkayım yarım saatte bi mesaj yazdım oha
Tabi acıktım akşam. Bişeyler istedi canım en çokta tatlı bişeyler abur cuburlar uçuyo gözümün önünde.
Çocuklar çubuk dondurma yiyo ağzımın suyu akıyo afrikalı gibi görmemişler gibi tövbe ya rabbim :) çubuk ya alt tarafı
Bazen yememem gereken şeyleri ne pişirirken ne alırken zerre kadar canım istemiyor çokta mutlu oluyorum hissiz olduğumda.
Bazende deli bir istek oluyor morfin bağımlısı gibi. Napıcağımı bilemiyorum böyle olunca hem kötü oluyorum hem panikliyorum hem korkuyorum kendimden.
Dedim napıcam böyle su içsem içemiyorum midem bulanıyo.
Burayada gelemedim.
Sütlü kahve içeyim dedim işin içinden çıkamazsam.
Sonra dedim kendime alıştın yemekten sonra bişey yapmamaya bugünde yapmadan yatıcan sakin ol.
Sakin düşünmeye çalıştım az uzandım kızımı uyuturken geçti hamdolsun.
Kendi kendime bir an güvensizlik yaşatıp panik olduğum için kızdımda.
Öyle işte şimdi çıkayım yarım saatte bi mesaj yazdım oha