- 11 Nisan 2007
- 87.605
- 514.719
- 1.223
İlk defa gördüm şarkıyı da klibi de![]()
Bizden küçüksün bilmezsin sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa gördüm şarkıyı da klibi de![]()
siz o zamanlar kuççüktünüz nerden biliceksinizİlk defa gördüm şarkıyı da klibi de![]()
Eziz mübarek günlerde hele ettiğine
Nimetleride alet etmişler![]()
siz o zamanlar kuççüktünüz nerden biliceksiniz![]()
sen de kilo veriyon işte ne güzel.sen de fit olcen allahın izniyle.azcık sabır o kadarKocaldık malihoş sen fitleştin ben hala bıngıl
![]()
Misafirlige gittim ev sahibini aldim bize getirdim![]()
60kiloyum hosgeldinnn
Ya kahvaltiya gittik sonra esler bizim isimiz var dedi benimki seni birakayim dedi kiz da sen kal onlar gitsin dedi.benim oglanin da uykusu gelmisti baska yerde uyumaz dedim hadi sen bize gel oyle isteo da iyiymiş. gel bizde oturalım mı dedin
hoşbulduk canım![]()
Bana da öyle geliyor allahtan Ramazan geldı canim ona göre besleneceğim inş oruç tutunca sonrasındaysa erken yemegı düşünüyorum eşimi beklemeyeceğimSenin akşam yemekleri çok geç oluyor esra, gittikçe kilo vermede zorlanacaksin böyle olursa![]()
Ok canım zaten Ramazan geldi ona göre saat sıkıntısı olmayacak inş menulerdeSabah yeşillik yumurta dometes salatalik eklenmeliydi menüye akşam geç su okey spor az
Puanın :6
sağol kuzummalipina maşallah 79 ları görmüşsün
darısı 69 lara inşallah
![]()
Ben bayadır eşimi beklemiyorum... 8den önce gelmiyo .. yemek ye 8.30 oluyo. Beni geç yemek kötü etkliyoOk canım zaten Ramazan geldi ona göre saat sıkıntısı olmayacak inş menulerde
Yani tek eşim olsa o takılmaz yeterki ben zayıflayın evler yakın ya birlikte çok yiyoruz elitindeydik dün mesela eşimde o saatte gelince sofra o zaman atılıyor kendi evimde çok beklemiyorumBen bayadır eşimi beklemiyorum... 8den önce gelmiyo .. yemek ye 8.30 oluyo. Beni geç yemek kötü etkliyo![]()