Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

suspushanimcim suspushanimcim nisa :KK200:

Ruhen çöküyorum böyle olunca bi kere başladımı geçmiyo kolayına ya :( 2 hafta öncesine geri döndüm resmen o iğneleri ilaçları boşuna almışım.
Tezgahta yemek hazırlıyorum bağırtıyo beni birden.
Bacağıma dizime kadar iniyo ağrısı oturup ağlayasım geliyo ağlıyorumda zaten.

Elifi biraz kucağıma almıştım okula giderken yoruldu diye bide farklı olarak kardiyo yaptım.

iğde biz ne zaman ödemli olduğumuzu

"AY YÜZÜĞÜMDEN ANLADIM PARMAĞIMDAN DÜŞEN YÜZÜK ŞİMDİ SIMSIKI OYNAMIYOR"

diye belirteceğiz :110:

anca parmağımı ayağıma bastırdım izi kaldı diyorsun hiç havalı değil:63:
Benim yüzük var ama hiç öyle şişmedi barnaklarım üzülme hiç çok da seetme :confused::KK70::KK53:

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife tartım bozuldu dün yazdım temizlik yaparken gitti çalışmıyor ama regli olduğum için Yen’i şişlik var dehşet birde damla damla geliyor olamıyorum

Ben tefal kullanıyordum yine aynı tartıyı mı alayım Başka tartı markası vermek isteyen var mı ne alayım
King kullanıyorum 10 senedir

Vaytımm her saat başı su icecem söz veriyorum :KK70::KK70::KK70:

Allahımm bu ne guzel mesaj bu ne güzel bilgiler bayıldımmm :KK9::KK9::KK9::KK9:eline emegine saglik o yazan ellerin dert görmesin kuzummmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Soru 1.yaprak yesilcay iciyorum limon kesiyorum .karanfiillin etkisi ne kuzu :KK200:
Soru 2. Sabah ac karna ceviz suyu zayiflamak icin mi yoksa hani tokluk adına mı faydası ne kuzum sen yaptın mı emzirmiyorum ben biliyon buyudu danam :KK200::KK200::KK200:
Karanfil Suyu İçmek, Karanfil suyu içerek metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Karanfil mis kokusu ile yağ yakıcı ve vücuttaki istenmeyen toksinleri atıcı etkiye sahip bir baharattır. Karanfili sağlık bakımından da birçok faydası bulunmaktadır. Kış aylarında soğuk algınlığı için demleyen ıhlamur çayı içerisine karanfil atarak denediniz mi? Karanfili kulak ağrısından, anne sütü artırmak için birçok yerde kullanılmaktadır

Çok belim ağrıyo ya :KK42: sabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya :KK42:
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye :KK43:
Geçmiş olsun canım. Zor kendi işini yapamamak

Be
Yenmez mi kız
Soğan sarımsağı kahvaltıda bile yerdim eskiden ama şimdi iş var anca akşamları
O da evlenene kadar herhalde:KK53:
Bekarken hiç yemiyorsun ben kokar diye :KK45: evlenince de eşim yerse öyle yiyordum yoksa cıks:KK45: zorla onada yediriyordum , şimdi çok da tın:KK70: onun gazmanlığı yeter:KK70:

Back
X