- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
GİT BAŞIMDAN ODUN!Hemen de ağla sanki sende çok şeysin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GİT BAŞIMDAN ODUN!Hemen de ağla sanki sende çok şeysin![]()
İyiyim datlum eve geldim bi yandan tıkınıyorum bi yandan buraya bakıyorumigdedali nasılsın
Menü de öğle ki ekmeği at sabah yeter spor yok su okeyBUGÜN Kİ MENÜ;
Sabah,09.00
Tb. ekmekli küçük 2 dilim arası lor+domates+5 zeytin
Ara; 10.30
Şekersiz t.kahvesi
1 Hurma
Öğlen;12.40
5 adet ızgara köfte + 1 ayran + 1 dilim ekmek + yarım domates
Ara; 16.30
1 sadece soda
Akşam;19.00
Tarçınlı süt ile kapatacağım..
Sahura kadar da 3+2 litre su içilmiş olur..
Whiteblacklife @MiuLego
Vee Çok şükür ki cuma içtiğim hibiskus çayına bağlıyorum ben REGL oldummm..
Halen devam ediyor ama 10 gün geçtiği için lekelenme ile birlikte niyetleneceğim..
şişlik var dün +geldim cumaya kadar telafi edeceğim..
Şuan aynı duruma bende kilim ve her sene hem başını hem sonunu yiyorum Ramazan'ın en istediğim arife günlerini kadir gecesini hep adetli geçiriyorum ya ama ben yerim 4 gün evde benden başka oruç tutan yok oda beni çok etkiliyor sanki eve ramazan gelmemis gibi kendimi yanlız hissediyorum tek başıma oruç açınca herkes kalabalık sofralarda ben yanlız eşim işte oluyor zaten olmasa da tutmuyor ayyy ne çok derdim varmış breeRamazana herkesle beraber oruca başlayamamaya gıcık oluyorum ya . Oruç gibi olucam ben yoksa zorlanıyorum sonradan . Su içerim sadece çocuklara çaktırmadan
canım oyle bi zamandayızki dişarı bakınca kimse oruç tutmuyor hasta olanlara sozum yok ama keyif için hava sıcak diye tutmayanlar bayramı ne yüzle kutluyorlar geçen yıl hamile olunca tutamadım dışarıda ne bile yiyebildim ne içebildim rabbim hidayet versin ne diyelimŞuan aynı duruma bende kilim ve her sene hem başını hem sonunu yiyorum Ramazan'ın en istediğim arife günlerini kadir gecesini hep adetli geçiriyorum ya ama ben yerim 4 gün evde benden başka oruç tutan yok oda beni çok etkiliyor sanki eve ramazan gelmemis gibi kendimi yanlız hissediyorum tek başıma oruç açınca herkes kalabalık sofralarda ben yanlız eşim işte oluyor zaten olmasa da tutmuyor ayyy ne çok derdim varmış bree![]()
Menü de öğle ki ekmeği at sabah yeter spor yok su okey
Menü :4
Neslihan düzenli menü ver Neslihan böyle faydamiz olmuyor Neslihan bayrama kilo vermiş olarak girmek görenleri şaşırtmak istemiyor musun Neslihan spor yap Neslihan
Şuan aynı duruma bende kilim ve her sene hem başını hem sonunu yiyorum Ramazan'ın en istediğim arife günlerini kadir gecesini hep adetli geçiriyorum ya ama ben yerim 4 gün evde benden başka oruç tutan yok oda beni çok etkiliyor sanki eve ramazan gelmemis gibi kendimi yanlız hissediyorum tek başıma oruç açınca herkes kalabalık sofralarda ben yanlız eşim işte oluyor zaten olmasa da tutmuyor ayyy ne çok derdim varmış bree![]()
canım oyle bi zamandayızki dişarı bakınca kimse oruç tutmuyor hasta olanlara sozum yok ama keyif için hava sıcak diye tutmayanlar bayramı ne yüzle kutluyorlar geçen yıl hamile olunca tutamadım dışarıda ne bile yiyebildim ne içebildim rabbim hidayet versin ne diyelim