- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
çok iyi canım yoksa aynı yerde kimi tutar kimi tutmazsa zor olurValla ofiste 18 kişiyiz 4 oda var ve çok büyük bir tevafuk ki sadece bizim odada 4 kişiyiz ve 4 ümüz tutuyoruz bu kadar denk gelir.. Çok şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi canım yoksa aynı yerde kimi tutar kimi tutmazsa zor olurValla ofiste 18 kişiyiz 4 oda var ve çok büyük bir tevafuk ki sadece bizim odada 4 kişiyiz ve 4 ümüz tutuyoruz bu kadar denk gelir.. Çok şükür..
Bünye alışınca ya kadar ödem tutar ama cumaya kalmaz pempis senin ödemin susuzluktan değil karbondanWhiteblacklife canım ben şmdi sahurda 1 lt iftarda yatana kadar 2 lt su içiyorum yine odem oluşurmu
canım oyle bi zamandayızki dişarı bakınca kimse oruç tutmuyor hasta olanlara sozum yok ama keyif için hava sıcak diye tutmayanlar bayramı ne yüzle kutluyorlar geçen yıl hamile olunca tutamadım dışarıda ne bile yiyebildim ne içebildim rabbim hidayet versin ne diyelim
Kuzum onu yemeceksin eyvallah zaten yememen gerekiyor sahurda iftarda sakın tatlı batağına düşme hurma bulundur elinin altında yemekten hemen sonra hurma kahve yap tatlı isteğinin önüne gecay sporu yazmayı unutuyorum cnm maalesef.. İş çıkışnda bir yere uğrayacağım ve güdüş dönüş tempoulu yürürüm yaklaşık 2 saat sürer..
Valla şu an ofiste ramazan öncesi tatlı partisi var ve ben yemiyorum.. Gerisini düşünün.. yemiyorummm yemiyeceğimmm
Şu sıfat sevilmez mi yaaKızcam tam çok sevdiğim aklıma geliyor Allahın esmer çirkini![]()
Ne olsun ya işler güçler sen Nasıl sin dicem ama baya kendi kendine konuşarak durumu ozetlemissinEsra_4378 nasılsın
Çok şükür canım işte temizlik manyaklığı uğraşıyorumİyiyim datlum eve geldim bi yandan tıkınıyorum bi yandan buraya bakıyorum
Sen nasılsın?
Anladın sen onuNe olsun ya işler güçler sen Nasıl sin dicem ama baya kendi kendine konuşarak durumu ozetlemissin![]()
Menü vereyim bende
Sabah 9.30
1 yumurta
1 dilim TB ekmeği
Azıcık dometes salatalık peynir
1 zeytin
Ara 4 gibi azıcık kiraz kk kavun
Akşam 18
Sebzeli tavuk yoğurt
Kahve içerim bugün hiç içmedim
Su 3 olur
Spor bildirimi
100 dk tempolu yürüyüş 250 point
40 dk normal yuruyus 40 point
1550 adet ip atlama 310 point
Toplam :600 point kısa günü karı çok
begum75 @MiuLego @Lunya
Nego
Nare83
Ever ramazan kalabalıkla güzel oluyor anlıyorum canım haklısın. O huzur ortamı em güzeli zaten. Biz bahçede hep heralde yaptık buraya gelince üç sene . Sonra olaylar olunca ben daha inmedi eşim de ben iniyorum diye inmedi ama hep suratı asık tatsız tuzsuz durduŞuan aynı duruma bende kilim ve her sene hem başını hem sonunu yiyorum Ramazan'ın en istediğim arife günlerini kadir gecesini hep adetli geçiriyorum ya ama ben yerim 4 gün evde benden başka oruç tutan yok oda beni çok etkiliyor sanki eve ramazan gelmemis gibi kendimi yanlız hissediyorum tek başıma oruç açınca herkes kalabalık sofralarda ben yanlız eşim işte oluyor zaten olmasa da tutmuyor ayyy ne çok derdim varmış bree![]()
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuzEflal tamamdır
Son kalan akıl mantık kırıntısını da az önce silip süpürmüş
Memlekete hayırlı uğurlu olsun![]()
Ben işteyken konuşuyonuz hep yetişemiyom sonraAyıp nerede olur diyeceğim Mali koşarak gelecek![]()
malipina
5 hurma 1 küçük yoğurt yedi canım toplam 3 öğün 15 hurma 3 yoğurtsabahları dayanamadı 2.günden itibaren 1 haşlanmış yumurta + 5 adet zeytin eklemişti
![]()
Ever ramazan kalabalıkla güzel oluyor anlıyorum canım haklısın. O huzur ortamı em güzeli zaten. Biz bahçede hep heralde yaptık buraya gelince üç sene . Sonra olaylar olunca ben daha inmedi eşim de ben iniyorum diye inmedi ama hep suratı asık tatsız tuzsuz durduacısını çıkardı yani. Bu sene nasıl alacak bakalım
İşte ben bunu da sevmiyorum yiyenden yemeyende aynı mantık olmalı nasıl oruç tutmayan oruç tutanları düşünsün diyorsam tutanlarda tutmayanlariÇevremde oruç tutanlar da
Yemekten başka birşey konuşmuyor
Sasali sofralar , birdaha yemeyecekmis gibi hunharca yemeler, sayısı bilinmeyen yemek çeşitleri , oruç nefis tutmak ama bence yok öyle birşey Ramazan'da
Hatta bugün bı arkadaş , çay demlemeyin demeye kadar getirdi olayı
Sanki bize oruç tutuyor !!
Senin menü nasıl acaba akşama spor olacak demi olacak olacakYine süper cnm maşallah
Eşim işten geç gelmese iftara misafir davet ederim en azından bı 10 gün kalabalık olur ama çok geç geliyorEver ramazan kalabalıkla güzel oluyor anlıyorum canım haklısın. O huzur ortamı em güzeli zaten. Biz bahçede hep heralde yaptık buraya gelince üç sene . Sonra olaylar olunca ben daha inmedi eşim de ben iniyorum diye inmedi ama hep suratı asık tatsız tuzsuz durduacısını çıkardı yani. Bu sene nasıl alacak bakalım
İşte ben bunu da sevmiyorum yiyenden yemeyende aynı mantık olmalı nasıl oruç tutmayan oruç tutanları düşünsün diyorsam tutanlarda tutmayanlari
Oruç Allah kul kulsindadir tutan kendine tutmayan kendine ben tutarım eşim tutmaz ama ne o benim tutmama ne ben onun tutmamasina laf ederim her sabah kalkar şahane sofra kurarim oda bana haydi sen salona git ben çocukları doyururum yer kalkarız biz der iki taraflı anlayış lazım burada çok büyük sıkıntı cikiyor oruç tutan oruç tuttuğu için özen istiyor oruç tutmayan normal hayatına devam etmek ikiside karşındaki insanin yerine kendini koysa empati yapsa gram sorun kalmayacak
Senin menü nasıl acaba akşama spor olacak demi olacak olacak